Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mpite

0 bejegyzést írt és 1915 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A feszített iram marad, a Juventus hét közben győzelemmel tért haza az AC Milan otthonából, de vasárnap este már a szezon során nagyszerű teljesítményt nyújtó Sassuolo látogat az Allianz Stadiumba. Andrea Pirlo keretéből hiányozni fog Alex Sandro, Juan Cuadrado és Matthijs de Ligt, akik az elmúlt…..
A Juventus az Udinese elleni 4:1-es győzelemmel kezdte az új esztendőt, s szerda este a szezon egyik legfontosabb mérkőzése következik, hiszen a zebramezesek az éllovas AC Milan otthonába látogatnak, azzal a reménnyel, hogy győzelmükkel csökkenteni tudják a mostanra már jelentős hátrányt. A…..
Az Inter elleni milánói 2-1 után a Juventus mestere viszonylag elégedetten beszélt a meccs után a sajtó képviselőinek. „A vezetés átvétele a tabellán jelenleg igencsak keveset jelent. A legfontosabb dolog ma este a jó játék volt, volt tartásunk és eltökéltségünk egy olyan csapat ellen, amelyik…..
mpite 2019.10.07 10:07:36
@Pavel1988: Szerintem pont hogy jól működtek a letámadások, a második félidőben különösen. Sensinek alapból sem volt jó meccse, de kiválásával mégis kb szétesett az Inter középpályája, hiába védekezőbb felfogású játékos Vecino, nem tudtak támadásokat építeni, csak előrebombázták a labdát a védők. Ha eljutottak a kapunkig, az csak egyéni hiba miatt volt (pl Cuadrado eladott labdája), szóval szerintem a taktika működött.

Cuadrado szélsővédőként engem kicsit Cancelora emlékeztet, ugyanolyan támadó szellemű, ellenben gyorsabb és még a védekezést is többnyire jól megoldja. Matuidit tényleg borzalom nézni, minden labdaérintése fizikai fájdalmat okoz számomra, kb mintha mindig majdnem elesne a saját lábában. Ettől függetlenül fontos játékos Sarri csapatában, a labdaszerzésekben és szerelésekben tegnap pl a legjobb volt a Juventusnál.
A Juventus az Atlético Madrid otthonában kiharcolt 2:2-es döntetlennel kezdte szereplését a Bajnokok Ligája csoportkörében, s a második játéknapon azt a Bayer Leverkusent fogadja, amely a Lokomotiv Moszkva elleni hazai vereséggel mutatkozott be a D-csoportban. A Juventus keretéből, a sorozatra nem…..
mpite 2019.10.02 10:10:38
@babo0410: @juve28adam: Na akkor lássuk a Whoscored statisztikáit Cuadradot illetően. A másik szélsőhátvéddel, Alex Sandroval hasonlítottam össze.

Cuadrado vs Alex Sandro

Védekező statok:

Szerelés: 2 vs 0
Megelőző szerelés: 3 vs 1
Felszabadítás: 2 vs 1
Elkövetett szabálytalanság: 1 vs 2

Támadó statok:

Lövés: 0 vs 0
Kulcspasszok: 2 vs 0
Sikeres cselek: 3 vs 1
Ellene elkövetett szabálytalanság: 5 vs 0

Ha valaki fetrengett és dobta magát, akkor az a leverkusenes gyerek volt az ő oldalán, akit Cuadrado akkor vert meg, amikor akart. A neked nem tetsző védekezést illetően pedig érdemes megemlíteni még a Leverkusen 0 kaput eltaláló lövését is. Komolyan nem értelek babo, ha láttad volna a meccset, szerintem nem írnál ilyeneket...
mpite 2019.10.02 14:28:43
@babo0410: Ez alapján akkor ne ítélj el senkit. Ha én pont akkor pillantok oda, amikor a Juve gólt lő, azt a következtetést is levonhatnám a te logikád alapján, hogy legalább 20-0-ra nyertünk.
Új szezon kezdődött, s a Juventus új reményekkel vághat neki a Bajnokok Ligája idei kiírásának, melyben a torinóiak célja ismét az lesz, hogy 1996 óta először hódítsák el az áhított trófeát. A csoportkörben a zebramezesek ellenfele az Atlético Madrid, a Bayer Leverkusen, illetve a Lokomotiv Moszkva…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
A Juventus hivatalosan is bejelentette João Cancelo értékesítését a Manchester City csapatának 65 millió euróért, miközben a torinói csapathoz érkezett cserébe 37 millió euróért Danilo. A két hátvéd az elmúlt 24 órában az orvosit is elvégezte Manchesterben, illetve Torinóban. Az Öreg Hölgy által…..
mpite 2019.08.08 16:26:24
@Grinta: Nézd meg a statjait és rájössz, hogy valóban így van. A nem túl acélos szezont záró Alex Sandroval összehasonlítva a meccsenkénti statisztikákat (utóbbiak Sandro számai):

Szerelés: 1,7 vs 2,2
Megelőző szerelések: 0,6 vs 1,2
Tisztázások: 1,3 vs 1,9
Blokkolt lövések: 0,2 vs 0,3

És akkor még a hajmeresztő hibáiról nem beszéltünk. Nagyon technikás és élmény nézni a játékát, de nem egy életbiztosítás Cancelo hátul, ezt látni kell.
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
mpite 2019.07.19 12:42:58
@Sischo: @Rikoo: Mivel a hivatalos kommunikációban szerepel a plusz 10,5m addicionális költségként, beleszámolódik ez is. Nem fogják javítani, nem az a lényeg, hogy mennyit kap az átadó klub, mert ő eseteként lényegesen kevesebbet is kaphat. Például nevelőkluboknak és az UEFA-nak is kell valamennyi %-ot adni minden átigazolás után tudtommal, de ezt kevés helyen említik meg. Magyarországon a sporttörvény szerint 1%-ot kell minden átigazolás után a szövetségnek fizetni, 4%-ot pedig utánpótlás-nevelési alapba kell tenni. Az UEFA-nál nem tudom pontosan, hogy van, de a lényeget értitek.

De hogy egy másik példát is mondjak a TM féle számításhoz, Ronaldo 100 millió euróért érkezett és a hivatalos közleményben még van egy 12 millió eurós addicionális költség a FIFA-nak. A TM pedig 117 millió eurót ír, szóval még arra is rámehetett egy 5 milliós jutalék. Nem az a lényeg, hogy mennyit kap az átadó klub, hanem hogy mennyit fizet a vevő összesen.
mpite 2019.07.19 12:49:58
@Rikoo: Ez tök jogos, Ramsey-nél is volt egy 3,7 milliós addicionális költség, mégis free transferként van feltüntetve. Ez valóban ellentmondásos így.
A zebramezes csapat szurkolói megnyugodhatnak, ma happy enddel zárult az átigazolási időszak egyik leghosszabbra nyúlt epizódja, hiszen a Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy az Ajax csapatkapitánya, Matthijs de Ligt a torinói klub szolgálatában folytatja pályafutását. Miután a játékos tegnap…..
A már télen bejelentett Aaron Ramsey, valamint a frissen igazolt Luca Pellegrini és Adrien Rabiot után hamarosan egy "új" játékos csatlakozhat a Juventus keretéhez, hiszen a néhány napja szárnyra kapó pletykák igaznak bizonyultak, s a klub legendája, Gigi Buffon egy a Paris Saint-Germain kötelékében…..
A Manchester United középpályása, Paul Pogba az olasz sajtóban megjelent pletykák szerint elsőbbséget adott egy esetleges Juventushoz való visszatérésnek. Gianluca Di Marzio értesülései szerint folyamatos a felek közötti kapcsolat, és az a cél, hogy a felek mindent…..
A klub hivatalosan megerősítette, hogy nem Massimiliano Allegri fogja ellátni az edzői feladatokat a Juventusnál a 2019/2020-es idényben. A mester és az elnök, Andrea Agnelli, együtt fog sajtótájékoztatót tartani szombaton 2 órától az Allianz Stadium erre a célra fenntartott helyiségében. A…..
A calciomercato értesülései szerint a Juventust irányító triumvirátus körében ellentétes álláspontok képviseltetik magukat. Massimiliano Allegri komoly tiszteletet vívott ki magának az elmúlt években elért olasz és nemzetközi sikerekkel, azonban a torinói jövője megkérdőjeleződött az idei játék és…..
mpite 2019.05.14 10:37:40
Ha valaki jobban meg szeretné ismerni Pochettino filozófiáját, akkor olvassa el ezt a nyilatkozatát:

britannia.444.hu/2019/05/10/pochettino-hozzaallas-erofeszitesek-es-elhivatottsag-nelkul-nincs-taktika

Nekem nagyon szimpatikus ez a menedzsment stílus, de amilyen irányba mennek a dolgok a Juventusnál (szigorúan csak profitorientáltság), nem gondolom, hogy beleillene ebbe a mostani filozófiába. Talán amikor még a Juventus egy "nagy család" volt, mint amire mindig mindenki hivatkozott jó pár éve.
A Calciomercato szerint Paulo Dybala és a Juventus talán még soha sem került ennyire távol egymástól azóta, hogy az argentin támadó a torinói klub szolgálatába szegődött. Dybala leggyengébb szezonját futotta a zebracsíkos mezben, s a klub már nem ragaszkodik a játékoshoz. Torinóba szerződése óta…..
mpite 2019.05.10 14:30:51
@babo0410: Teljesen igazad van. Dybalának én adnék még egy évet a bizonyításra, Icardi pedig közelébe ne jöjjön a Juventusnak.
Az ismert FIFA-ügynök, Giovanni Branchini a Tuttosport munkatársának nyilatkozva mesélt a nyári átigazolási piaccal kapcsolatosan terjedő pletykákról. "Chiesa el fogja hagyni a Fiorentinát, s a Juventushoz megy, de a zebramezeseknek előbb végre kell hajtaniuk néhány eladást." - mondta az olasz…..
Miralem Pjanić nem kíván távozni a Juventustól, legutóbbi nyilatkozatában legalábbis arról beszélt, hogy a jövője ügyében a klubvezetés az illetékes, az igazgatókat kellene megkérdezni. A bosnyák középpályás 2016-ban érkezett a farkasok együttesétől, és a középpálya szinte kirobbanthatatlan tagja,…..
mpite 2019.04.29 16:47:38
@Il Principino: Szerintem is maradnia kéne, pláne, hogy jövőre kap egy kreatív játszótársat Ramsey személyében. Remélem, ő nem Pjanic játékperceit hivatott csökkenteni...
A Fiorentina ellen aratott győzelemmel a Juventus bebiztosította zsinórban nyolcadik bajnoki címét, s így egy számára már teljességgel tét nélküli találkozóra utazik majd a Bajnokok Ligája-helyek egyikére hajtó Inter otthonába. A Juventus már biztos bajnok, míg az Inter a tabella harmadik helyén…..
mpite 2019.04.27 20:31:11
@giorgio007: nevetségesek és szánalmasak. Mintha ők még versenyben lennének...
A Juventus kedd este a Cagliari elleni bajnoki mérkőzéssel tehet újabb lépést zsinórban nyolcadik scudettója felé, s a zebramezesek mestere, Massimiliano Allegri nyilatkozott a találkozót megelőző sajtótájékoztató alkalmával. "A csapat jó formában van. Ebben az időszakban heti három mérkőzést…..
A bajnokságban 18 pontos előny birtokában és az Atlético Madrid elleni parádés fordítás után a Juventus a Marassi gyepén mérkőzik meg a vasárnapi ebéd után a Genoa gárdájával. A szokatlanul korán kezdődő mérkőzés komoly téttel nem bír egyik fél számára sem, hiszen az Öreg Hölgy biztosan vezeti a…..
Juventus FC blog Kiszemelt: Marcelo 2019.03.01 12:00:00
A sajtóban egyre inkább erősödnek azok a hangok, amelyek szerint a brazil követi barátját, Cristiano Ronaldót a Juventushoz. Az AS információi szerint már meghatározták Marcelo Vieira da Silva Júnior kivásárlási árát, ez az összeg pedig nem kevesebb, mint 70 millió euro. Ez…..
mpite 2019.03.01 16:46:42
@Rikoo: Tényleg tegnap változott 70 millióról 35-re :O Ilyen óriási zuhanásra azért nem nagyon tudok példát, a másik irányba nyilván könnyebb találni (pl Piatek bő fél év alatt 4 millióról 40-re nőtt).

Vajon mitől lehet ez? Az, hogy nem kap sok játéklehetőséget, még önmagában nem indokolja ezt.
A Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici a La Gazzetta dello Sport-nak adott hosszabb interjút, amelynek fő témáját a klub átigazolási tevékenysége szolgáltatta, de természetesen szó esett az elhíresült kívánságlistáról is, amelyet az Il Tempo hozott nyilvánosságra. "A…..
Gyakorlatilag tény volt, hogy az Arsenal walesi válogatott középpályása a Juventus kötelékében folytatja pályafutását, s hosszú ideig csak az volt a kérdés, hogy már januárban csatlakozik új csapatához, vagy nyáron, szerződése lejártával távozik majd Londonból. A téli átigazolási időszak lezárult,…..
A Juventus viszonylag nehéz időszakot él meg jelenleg, hiszen az Atalanta elleni 0-3 révén kiesett az Olasz Kupáért folyó küzdelmekből, ráadásul a Parma elleni mérkőzésen is csak egy 3-3-as döntetlenre futotta az Allianz gyepén. Mivel az Atlético elleni meccs rohamosan közeledik, Massimiliano…..