Regisztráció Blogot indítok
Adatok
graveland

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hínnye, hogy mi ment itt a gyros recept kommenjei között. Kellemesen megmosolyogtatott a sok "a pulykáig jutottam, onnantól szar az egész, mert az eredeti az bizony a tevehúsból készül", meg "ennek semmi köze a gyroshoz, meg amúgy is én vagyok a királyságosság"…..
A point-n-click játékok szerelmesei méltán imádják Zeebarf játékait (Visitor, Small Favor, és persze a Reemus-saga első és második része), mert nemcsak tökéletes a játékmenet, izgalmasak a fejtörők, hanem általában legalább kétféle befejezés, képi és verbális humor is…..
Néhány - elsősorban - őszi összeállítás a H&M jóvoltából pasiknak.A sportos/hanyag eleganciát kedvelem, a bakancsba betűrt nadrágot és a fekete bilisapkákat viszont egyáltatlán nem.És: mindenkinek figyelmébe ajánlanám a harmadik képen látható vékony kockás nyakkendőt…..
Nekem sajnos már az első hájszkúlmjuzikel idején sem tetszett, most pedig azt látni, hogy minden második tizenéves fiú így hordja a haját. Pszichoanalízist végeztem magamon, és megfejtettem, hogy mi vele a gondom: olyan, mintha egy legóembernek a műanyag haja lenne a rajtuk.…..
Idegzsába gyötri napokig, ha precízen összeállított öltözékének egyes darabjai szembejönnek az utcán? Önértékelési zavarok állnak be Önnél, ha pipaszár lábú/bébifóka termetű/kertitörpe-fazonú/égimeszelő jellegű/túl szép/túl csúnya egyének (a nem kívánt rész…..
Mateusz Skutnik számos sikeres kalandjátéksorozat alkotója, de a 1o Gnomes sorozat inkább ujjgyakorlat volt neki, mint igazi játék. Éppen ezért a 12 részes széria első hat részéről együtt írtam, és most itt a sorozat második fele is. A feladat ugyanaz, mint korábban:…..
Hazai söreink között találunk pár vállalható, fogyasztható terméket, de valljuk be: nem vagyunk elkényeztetve. Természetesen nem a brit, belga, cseh, német sörkultúrával kellene állnunk az összehasonlítást, de sajnos bármelyik szlovák vagy lengyel szupermarketben tetszőlegesen…..
Akik ma a Google.com vagy Google.hu oldalakat használták, észrevehették, hogy a kereső rengeteg találathoz azt írja, hogy "Az oldal káros lehet a számítógéped számára." A hibaüzenet szövege többféle url-re mutat. Például ilyenekre. Viszont ami kínosabb, hogy a…..
Pink - Funhouse (2008 LaFace) A hazánkban többször megfordult énekesnő (március 24-én megint jön) új lemezzel jelentkezett tavaly, jórészt élő megszólalással, sok lassú melankolikus számmal, tíz producerrel a batyuban. A Funhouse cím tehát ne tévesszen meg senkit, sír a…..
[TKO] Életjel 2009.01.03 13:28:00
Ahogy elnézem lassan 2 hónapja nem írtam ide egy nyúlfarknyi mondatot sem és ez sajnos nem is fog igen változni az elkövetkező 20 napban, mivel egy  hangyányit lefoglal a vizsgaidőszak. Amúgy meg boldog új évet mindenkinek, nekem azt hiszem az lesz!:) Ja és pár…..
graveland 2009.01.28 17:21:38
A végtagtörés elég kellemetlen dolog, utána meg főleg az, amikor a huszadik ismerősöd is azt kérdi: hogy történt? Nos, az unalmas okfejtést megelőzendő, ezek az orvosi kiegészítők frappáns magyarázattal szolgálnak a legtöbb esetre, így nem kell feltenned mások előtt folyton…..
Anna Nymus Fotókat szeretnék 2009.01.21 19:10:00
Természetesen nagyon szép fotókat, mert nem elégednék meg az otthoni ügyetlenkedéssel. Profi fotóssal, sminkessel és stylisttal. Pont, ahogy korábban írtam. Csak azon fáradozna mindenki, hogy a végeredmény tökéletes legyen. Hogy milyen képekre gondolok, és hogy ez miért nem fog…..
Anna Nymus Vásárlás itthon 2009.01.12 12:00:00
Nincs könnyű dolga annak, aki férfi létére itthon szeretne megfelelő méretű női holmikat vásárolni. Legyen szó fehérneműről, sminkkészletről, cipőről. Szerencsére azért többnyire pozitív tapaszalataim vannak ezen a téren, melyeket a hajtás után igyekszem részletesen…..
graveland 2009.01.17 21:42:53
@Anna Nymus: talán itt is találsz vmit amit hasznosnak találsz ildizajn.atw.hu/ én innen rendeltem műhajat műrasztázáshoz.
graveland 2009.01.18 13:37:58
@Anna Nymus: a rózsaszin nagyon szép, biztos jól állna:)
a deviantartos képet sajnos nemtom megnézni, mert nem engedi, DA elég fura lett az utóbbi időben....
nekem úgy vannak a műrasztáim, hogy hurok van a végén és sima hármas fonás egyik szárára ráhurkolom, aztán összefonom, szilikongumit rá és megvan. még sajnos nincs kész, pedig már nagyon várom, valami ilyesmi fejem lesz utána www.dare2wear.hu/img/gallery/mina1.jpg
Anna Nymus Eredetkutatás 2008.12.31 12:31:00
Kiterítem lapjaimat, megpróbálom megtalálni az okokat, melyek idáig vezettek. Annanimitásom miatt sajnos kénytelen vagyok öncenzúrához folyamodni, holott lehet éppen a valódi okokat nem fogom tudni felfedni. Ez az én formám.Sosem voltam lányos fiú. Tudtommal nem is vártak lányt…..
graveland 2009.01.15 02:26:16
elmondom az én saját véleményemet, remélem érdekel, a magam anarchisztikus, nárcisztikus, carpe diem stilusomban.
magadban, önmagadban nem tudsz okot keresni, mert elfogult vagy. megtalálod és mindenért azt az estét/hetet/arcot fogod hibáztatni? csak lepel. miért érzed magad kinosan? közizlés? ki az a köz? a média? az utca embere? egyik sem, arctalan tömeg mind. a barátok nehezebb kérdés, de őket te ismered. én is elég deviáns vagyok az átlaghoz képest, gyanusiitottak sokmindennel(leszbikus, ilyen olyan fétis, anorexia, mazochizmus, stb), ebből van ami igaz, van ami nem, én elvállalok mindent, ez látszik rajtam messziről, az is hogy nehéz eset vagyok, és nagy a szám. nézd el nekem, biiztatni akarlak.:) ha nem érzed magad 100% kényelmesen, és összesen azért, mert érzed a tekinteteket, intézd el, hogy csak te tudd, hogy nőként vagy éppen, női póló, női illat, valami amiről te tudod, hogy széppé tesz, és csak te tudod. hmm? nem vagyok jártas a cd-ben, bocsi, ha hülyeséget mondok. szerintem nem leszel emberileg kevesebb vagy rosszabb azért mert magad vagy. ez az amit sokan nem tudnak. hogy az akarat sokszor pont az ellenkezőjét diktálja, mint a vágyak. gondolj a fogyis csajokra. koplalnak, pedig nem érzik tőle magukat jól belül. persze nagy eredmény x kiló minuszba, de miért csapnak hisztit fél deka visszahiizásakor? mert elvárásosak, vagy azoknak megfelelnek, miközben a testük küzd minden falatért. ugyanezt magadra is veheted, komolyan minden rossz dolog nélkül, csupa szeretettel iirtam ezeket neked, hátha egy kis biiztatás jól esik. remélem sikerült. minden jót!
graveland 2009.01.17 21:36:01
@Anna Nymus: nehéz leszarni, de olyan mint a biciklizés, egy idő után élvezetes lesz. Esetleg próbálgass otthon vagy valahol ahol egyedül divatbemutatót tartani, vagy tükör előtt elgyakorolni a legnőcisebb mozdulataid, stb. ne nevess ki, én koncertek előtt mindig a patkányaimnak fuvoláztam, hogy megszokjak közönség előtt állni:) tükör módszer meg minden randi előtt alap, női szokás:) és pszichológus mondta, hogy ez tényleg növeli az önbizalmat.

nagyon sok függ attól, hogy egyébként az ember milyen, a környezet milyen. Azért írtam Neked, mert egyrészt úgy gondolom, hogy ilyen helyzetben a bátorítás mindig jól jön(nekem is jól jött volna), másrészt mert szimpatikus(vagy),és tudod, hogy nem a Te helyzeted a normálisnak elfogadott, és nem kérkedsz vele.

Pároddal nem tudom, hogy tudnád legalább megértetni, hogy ez csak egy "ócska" deviancia, amit itt és most az íratlan szabályok nem szeretnek. Mindenesetre próbálkozz olyanokkal sokat beszélni, akik nem itélnek el, akik esetleg tudnának ebben segíteni, mert én úgy tapasztaltam, hogy nem érzi magát az ember "meztelennek" ha legalább Az az ember ott van vele. És abban próbáld meg biztosítani, amiről a cd számodra szól, hogy tudja, de nem erőlteted rá annál egy grammal se jobban, ahogy ő jól érzi magát. Ez a legjobb amit tudok mondani, meg küldeni egy nagy adag virtuális önbizalmat:)
Az, hogy a férfiak szoknyát hordanak, nem új dolog, sőt nem is meghökkentő, elég csupán a skót népviseletre gondoni, és néhány afrikai törzsnél is felfedezhető a viselet. Lassan viszont a hétköznapi viseletbe is begyűrűzhet a férfiak szoknyaviselésének divatja, ugyanis nem…..
A legjobb 15 első élő fellépése most szombaton lesz. A dalok listája:Benjamin Herd: "Let Me Love You" / MarioCollins Owusu: "Amazing" / SealFelix Gaisberger: "Hero" / Enrique IglesiasSimon Gincberg: "Right Here Waiting" / Richard…..