Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mtibor72

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Zolinak gyors segítségre volt szüksége, miután a szervizelésre visszaküldött robotporszívó doboza olyan állapotban érkezett vissza, ami azt feltételezte, hogy a robot sincs túl jól. Vagy reméljük igen, de akkor mi történt a dobozzal? Gyorsan írtunk a szakértőinknek is, hogy legközelebb…..
mtibor72 2019.10.08 09:16:00
@peter3374: Sajnos ezek a modern porszívők a szívóerőre vannak kihegyezve. Ettől a paramétertől a leendő vásárló beájul és rohan a kasszához. Ezzel párhuzamosan a légszállításuk a nullával egyenlő, pedig az ugyanúgy fontos. Hogy mindkettő legyen ahhoz bizony teljesítmény kell. Ezért tévút a kis teljesítmény, ez egyszerű fizika.
mtibor72 2019.10.08 09:19:57
@Pöff: A robotfűnyíró is hasonlóan "okos" dolog. A menőségen túl egy vicc kategória.
Egy könnyed tortúra a hétvégére, ami erősen emlékeztet a Benny Hill jellegű Praktikeres sztorira. Miért ilyen bonyolult valami, ami ekkora hatással van a vásárolói elégedettségre? Szerencsére nem nagy ügy, ami velem történt az Auchanba, de sok ilyen felesleges elpazarolt fél óra… Szóval egy…..
Lacxox fotója a bizonyíték, hogy már iskolába sem kell járni az alapvető matematikai műveletek elsajátításáért. Lehet, hogy csak kifogytak a nemakciós árcédulából, nem kell rögtön rosszra gondolni. Ezt most lőttem egy CBA-ban; gondoltam, aranyos.  Rövid fejszámolással…..
Zoltán is eljutott az emberiség egyik legrégebbi megválaszolatlan kérdéséig, azazhogy miért nem lehet úgy aszfaltozni, hogy az ne menjen tönkre néhány hónap alatt? Különösen úgy misztikus az ügy, hogy ismer olyan útvonalat, ahol 30 éve nincs kátyú: Tisztelt Magyar közút!…..
mtibor72 2013.04.25 22:39:10
Róbert felefdezett egy olyan számlázási hibát az érdi vízműveknél, ami lehet, hogy másoknál is jelentkezik. Annak ellenére kapott kiegészítő számlát a társasházuk, hogy a főmérőn megegyezett a fogyasztás a lakások fogyasztásával. Persze kiderüt, hogy náluk van a hiba, de…..
Gáspárnak közelharcot kell vívnia a Tigázzal, hogy a kollégájuk által dokumentált mérőóraállást fizethesse ki, ne pedig egy becsült fogyasztáson alapulót. Márciusban gázórát cseréltek nálam hitelesítés céljából, ez rendben meg is történt, sőt a kollégájuk Tőle…..
Breaking! K.M. szerint a Players Room szakértője lejött a klasszikus "nem rendeltetésszerű használat" szövegéről, és vadiúj diagnózissal hajtja el a panaszosokat: Nem mondom, hogy álmaim márkája a Tommy Hilfiger, sem azt, hogy álmaim üzlete a „Players Room” az Árkádban, de…..
A jövőre félkatonai diktatúrává egyesülő Európában idén szeptember 1-től semmilyen villanykörtét nem lehet gyártani, jannuár 1-től pedig forgalmazni sem. Mindezt az ökológiai lábnyomra hivatkozva. Természetesen az összes érintett multinacionális nagyvállalat magasról fosik…..
mtibor72 2012.09.05 16:42:11
@Bogoj: Igen a fűtésen túl a hűtőszekrény és a mosógép amin többet, sokkal többet meg lehet spórolni. Da azok helyes használatára és érdemes odafigyelni.
Ráadásul sokan nehezen viselik, ha megfosztják őket a választás szabadságától. A kompaktok erőltetése épp ilyen.
Folytatódik a BKV-BKK kutyakomédiája. Miközben arra nincs ember/pénz, hogy a meglévő buszokat karbantartsák, hajókáznak és színezgetnek. Az utasok pedig rendületlenül tolják a trolikat. Itt az idő, hogy Tarlós rendkívüli vészhelyzetet hirdessen, hogy legalább ne az utasoknak…..
Mint arról már bizonyára mindenki értesült, a mobilszolgáltatók sajátos módon értelmezték a józan ésszel kivitelezhetetlen telefonadót. Jakab Andor azt is megírta már, hogy ezzel a trükkel az adót is leáfázták, Ági a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségnél érdeklődött,…..
mtibor72 2012.08.09 18:15:21
@merjünknagyotálmodni: Úgy látszik az ködé vált mint a MANYUP pénz. Beetették a zembereket a perc alapú adóval, vicces
fiúk ott a Fityeszben.
mtibor72 2012.08.09 18:16:25
@mtibor72: köddé
mtibor72 2012.08.08 14:52:44
@Ppix: De azt be kell látni hogy az áremelés kizárólag a Fityesz telefonadója miatt van. Szerintem ez is jó "szavazatszerzés" lesz számukra.
Szorul a hurok a tisztálkodni vágyó fizetővendégeken! A budaörsi Agip mellett lévő McDonaldsban nem szaroznak a tankolók és vásárlóik szétválogatásával, mindenkitől egységesen beszednek 100 forintot, ha nem akarja büdösragacsos kézzel összefogdosni az autóját: Szeretném…..