Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cSo

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon vártuk már, de végre megérkezett a H.E. by Mango 2013/2014-es téli kollekcióját bemutató és népszerűsítő kampány. A fotósorozatban többek között Ryan Kennedy és Cedric Bihr modellek viselik a népszerű spanyol divatmárka új, téli kollekciójából összeállított…..
cSo 2013.11.08 20:14:08
Nemrég már beszámoltunk róla a Facebook oldalunkon, hogy a HeStyle is részt vesz a L'Oréal Professionnel és az InStyle magazin közösen indított stílusversenyén, amely az "It Look" nevet viseli.  A verseny első fordulójában a jelentkezőknek a kedvenc, általuk legjobbnak vélt…..
Tegnap már láthattátok nálunk az F&F legújabb, 2013-as őszi kollekcióját népszerűsítő kampányt, most azonban itt az ideje, hogy egy kicsit közelebbről is szemügyre vegyük, hogy mit is kínál számunkra idén ősszel a brit fast-fashion márka. A lookbook-ban csakúgy, mint a…..
Még 2011-ben írtunk először Ducsai Judit remek kollekciójáról és annak kampányáról, most azonban ideje kicsit szemügyre venni, hogy mi a helyzet mostanában a márka háza táján.Judit ugyanis nem tűnt el, sőt a nők és férfiak számára tervezett táskái és kiegészítői egyre…..
David Beckham nyomdokaiba Christiano Ronaldo! A portugál labdarúgó bizonyára megirigyelte pályatársa, David Beckham alsónadrág kollekcióját és annak hatalmas népszerűségét, így nagy örömmel mondott igent a JBS Textile Group és Richard Chai divattervező ötletére és létrehozta…..
cSo 2013.11.05 16:37:09
Pamacs és penge Hatlövetű pamacs 2013.10.02 14:40:34
Lőfegyvermániás vagy? A falon meg a tévé tetején is stukkerek díszelegnek és órákon át tudsz beszélni kaliberekről, ballisztikáról meg expandáló lövedékmagokról? Tessék, immár a fürdőszobában sem kell semmit nélkülöznöd: itt van neked a Six Shooter Shaving, azaz a…..
Folytatjuk a street style fotókat bemutató sorozatunkat, hiszen ezek a fotók és a rajtuk látható összeállítások remek inspirációként szolgálhatnak sokunk számára. Ha nem is kompletten lemásolni, de egy-egy részletet vagy apróságot átemelni a saját öltözködésünkbe…..
The Decade That Made Us... Nagy örömünkre szolgál, hogy egy újabb hazai divatanyagot mutathatunk be Nektek itt a HeStyle-on. A Nemeslaki Dániel által fotózott és Kiss Márk által stylingolt editorial-t főként a '80-as évek bróker öltözködése és az első Calvin Klein fehérnemű…..
Őszi szettek H&M módra. Vészesen közelítünk a nyár vége felé, így nem csoda, hogy máris megérkezett a népszerű, svéd fast-fashion márka legújabb, 2013-as őszi kollekcióját bemutató és népszerűsítő lookbook fotósorozat. A kollekció lényegesen letisztultabb a…..
cSo 2013.09.09 14:17:46
@Azeroth87: Jah szerintem is egy férfi minimum úgy nézzen ki mint egy csőves, öltönyös csávóval szóba sem szabad állni.
Inspiráló őszi szettek! Végre megérkezett a spanyol H.E. by Mango legújabb, 2013-as őszi/téli kollekcióját bemutató lookbook fotósorozat, melyben Sam Webb és Cedric Bihr modellek segítségével ismerkedhetünk meg a divatmárka hűvösebb hónapkra ajánlott kínálatával. Ahogy az…..
Újabb játékot indítunk a HeStyle-on, amely fiatalabb olvasóink körében biztosan népszerű lesz. Magyarországon szeptember elején mutatják be a mozik, a hatalmas népszerűségnek örvendő fiúcsapat, a One Direction dokumentumfilmjét, amely a "This Is Us" nevet viseli. A filmben teljes…..
Tegnap rendezték meg az idei MTV Video Music Awards díjátadó gálát New York-ban, ahol Justin Timberlake is tiszteletét tette, hiszen életműdíjjal jutalmazták, sőt még az egykori fiúbanda, az N Sync is összeállt egy fellépés erejéig.  A popsztár az eseményre a fekete-fehér…..
cSo 2013.08.26 20:12:35
A 2009-es, 2010-es, 2011-es és 2012-es népszerű szavazások és igen nagy visszhangot kiváltó listáink után, idén is szavazásra bocsájtjuk a kérdést: Ki Magyarország Legstílusosabb Férfija?A szavazás első része, az olvasói jelölés augusztus 26-án kezdődött és október 10-én…..
cSo 2013.08.26 20:11:23
HeStyle KMLF 2013 - JÖN! 2013.08.25 02:09:51
Reméljük, hogy idén is jegyeztétek a legdivatosabb hírességeket, mert hétfőn kezdetét veszi az ötödik, 2013-as "Ki Magyarország Legstílusosabb Férfija" szavazásunk! ..
Végéhez ért egy újabb YourLook éra, ezzel a poszttal lezárjuk a rovat jelenlegi szezonját, melynek utolsó szereplője Soma és az általa beküldött letisztult, nyári szett. Kedvencünk a táska, melyről egyáltalán nem gondoltuk volna, hogy onnan van, ahonnan az olvasható a kép alatti…..
cSo 2013.08.13 20:02:46
Végéhez közeledik a 2013-as YourLook szezon, hamarosan indul a közönségszavazás, melyen a legjobb szettet keressük majd!Most azonban jöjjön a szezon utolsó előtti fotója, melyet Tomi nevű olvasónk küldött be egyik kedvenc, nyári összeállításáról. Mi a véleményetek…..
Bár már túl vagyunk néhány fontosabb eseményen, azért még bőven akad választás azoknak, akik csak most indulnának el fesztiválozni, például egy újabb Balaton parti rendezvény, a B My Lake.Tipprovatunk új, mai részében így tehát  a szabadtéri koncertekhez és nyári…..
cSo 2013.08.12 23:40:28
@nevetkőzzcsakszopnifogsz!:
Ugyan ez jutott eszembe, kicsit Slowpoke poszt.

Amúgy napszemüvegből olyat kell választani ami nem olyan sötét és még sötétedéskor is tudod hordani, mert ha leveszed nagy eséllyel el is hagyod.
 Rövid leszek: jó. Na de ne rohanjunk ennyire előre. Nyilvánvaló, hogy az extrémsportmárkák és a hozzá tartozó életstílus igen jelentős tömegeket képes megmozgatni. A gördeszka, a világ csak néhány pontján űzhető szörf, a snowboard, a bmx, egyszóval a legnépszerűbb…..
Folytatódik a YourLook, sőt van egy jó hírünk is azok számára, akik még szeretnének részt venni a rovat idei szezonjában: meghosszabbítottuk a jelentkezést, így aki megmutatná kedvenc összeállítását, az még augusztus 4-ig még küldhet nekünk fotót. Ezután viszont…..
cSo 2013.08.03 10:23:42
@Winston007: álj be a sorba és nem fázol meg.... valószínü azért van sok lájkja mert sok a barátja ami nem meglepő, kb az emberek 60% ebben a korban pont olyan mint ő és ügye azzal szeretnek barátkozni akivel sok a közös tulajdonságuk....úgyhogy ha az épp aktuális tuc-tuc zenét hallgatod, csöcsig kivágot pollót hordasz, egy olyan napszemüveget ami eltakarja a fél arcod, és pontosan olyan halyat vágatsz mint amit hazafelé láttál vagy 40 emberen, akkor sok lesz a lájkolod és akkor már biztos lehetsz benne hogy jól vagy öltözve....

@workhardoxygen: Nekem már az elején leesett hogy a haverja, nevetséges érvekkel "védte" a srácot, meg aki már régebb óta olvassa a blogot (és nem csak azért van itt hogy nyomjon egy lájkot) azt valószínüleg érdekli a divat, és tisztában van azzal hogy ez a szett nem jó....
FRISS ÉS GYORS: Egyik kedvenc modellünk, a francia Clément Chabernaud szerepel a Gucci Style számára készült legújabb anyagban, melyet Benjamin Grillon fotózott. A színes háttér előtt remekül mutatnak a Gucci 2013-as tavasz/nyári kollekciójából származó összeállítások, azt…..
cSo 2013.07.31 14:55:30
Frissítő Wayfarerek a nyári hőségben! Új kollekcióval jelentkezett nemrég a Ray-Ban, melyben az ikonikus Wayfarer fazon kapott új, fiatalos és üde ruhát. Az Ice Pop nevet viselő kollekcióban hat darab, átlátszó keretű és különböző színű Wayfarer kapott helyet, melyek 160…..
Szeptember 30-án jelenik meg Justin Timberlake legújabb lemeze, a The 20/20 Experience második felvonása. Ennek előfutára a Take Back The Night című dal, melynek már javában forgatják a videóklipjét is. A klip megjelenésére még várni kell egy kicsit, de a dalt már meglehet…..
cSo 2013.07.24 17:44:48
@geucsa: hát én nem tudok más értelmes popzenészt mondani, mondjuk nem is vagyok annyira otthon a dologban
cSo 2013.07.29 13:29:25
@geucsa:
Maroon 5-ot én is bírom, mondjuk nagy különbség hogy ők egy banda és nem csak egy ember akinek megírják a számokat, megtanítják táncolni, elindítják a playbacket és felküldik a színpadra....
HeStyle Tom Ford megihlette Jay Z-t 2013.07.26 12:35:00
Nemrég jelent meg Jay Z legújabb lemeze, amely a Magna Carta... Holy Grail címet viseli. És hogy vajon miért érdekes ez számunkra? Az albumon helyet kapott egy olyan dal is, melynek címe "Tom Ford". Igen, arról a bizonyos Tom Ford-ról van szó! Jay Z nyilatkozataiban elárulta, hogy…..
Mai eldöntendő kérdésünk Ewan McGregor-hoz kapcsolódik. A színész nemrég az Aston Martin századik születésnapját ünneplő partin vett részt Londonban, ahol egy Neil Barrett szmokingot és egy Jimmy Choo cipőt, egészen pontosan egy "Prescott" modellt viselt. McGregor…..