Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blake / Mitch and Murray

0 bejegyzést írt és 274 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..
Hétfőn tér vissza a TV2 napi realityje, az Édes Élet, ami korábban az anyacsatornán ment hétköznap esténként, most viszont oda kerül ahová az ilyen műsorokat minden rendes országban készítik: kábelre. És igen, az Éjjel-nappal Budapest helye is az RTL II-n van, de mindegy. Az…..
Blake / Mitch and Murray 2016.03.03 14:03:33
@berne: Hatalmas péniszeket vacsorált feszt,most meg elismert szakértő. Beszarok,ez tényleg egy következmények nélküli ország. Tehetsz bármit,ha utána eltűnsz néhány évre,sztárként térhetsz vissza.
Nincs könnyű dolga az Éli könyvének: egy olyan zsáner részeként született, amelyet az agyatlan akciók/horrorok és a megrendítő drámák uralnak. Ez a darab pedig kicsit megpróbált mindkettő lenni, és összepárosítani a stílusos zúzást komoly üzenetekkel. Elsősorban ez is…..
Blake / Mitch and Murray 2015.12.28 18:19:41
@Krisz101: Ja,tisztázzunk! Te egy kortermék vagy,akinek ha nincs minimum húsz percenként egy robbanás vagy lövöldözés a filmben,akkor az lassú és nézhetetlenül unalmas. Itt ráadásul a film lassúsága adta az atmoszféra jelentős részét,a zseniális zenével és szenzációs operatőri munkával megtámogatva. Semmi öncélú,művészfilmes,húszperces kamerába bámulás,csak a pusztulás és a szürkeség,illetve az ezt ellensúlyozó címszereplő(nem,nem a könyv). Zseniális alkotás,hibátlan casting-gel,még az alapművet adó képregény(!!!)ismerete nélkül is.
Miután pár nap alatt a tízmillió biztonságpolitikus és iszlám-szakértő országa lettünk, és mindegyik szekértábor felmondta a maga fröccsöntött konzervreakcióját a párizsi merényletre, próbáljuk kicsit perspektivikusan nézni az eseményeket. Milyen következményei lehetnek,…..
Blake / Mitch and Murray 2015.11.16 17:52:28
Blake / Mitch and Murray 2015.11.16 21:40:40
@Toadwart66: Bizony,fincsi káosz közelít,én is azt látom. Gyanús,hogy a maximum amit ebből ki tudunk hozni az az lesz,hogyha élve megússzuk. Az eddigi töketlenkedés meg a PC-hez való bármi áron való ragaszkodás máris visszafordíthatatlan károkat okozott,és ha igaz,most jön még az izgi része csak. Sok szerencsét mindenkinek!
Ha ez így igaz, akkor pompás évek előtt állunk: a Disney és a Netflix az eleve szoros együttműködés szálait, amit jelenleg három plusz egy Marvel-sorozat jelent - amiből ugye a Daredevil már meg is kapta a második évados berendelést, ráadásul úgy, hogy Night Nurse karaktere…..
#489 Érdekes adottságokra versenyt kiírni, bár mindig elmondják, hogy "rengeteget készülnek", de ha bármelyikünk 4x annyit készülne, akkor se nyerne semmit. A Guinness rekordok könyve sem számol be arról, hogy milyen éles verseny volt a "világ legmagasabb törpéje" cím…..
#479 A nagy amerikai filmgyártás központja eredetileg New York és környéke volt, de Thomas Edison 1891-ben gyorsan feltalálta, majd le is védette a mozgókép rögzítésére alkalmas kamerát - ez viszonylag egyszerű meló volt, mert 3 évvel korábban valaki már feltalálta neki. Ennek…..
#79 Charles Taylor libériai elnök (az ő tábornoka volt az itt már korábban tárgyalt Pucér Segg: http://napivaganysag.blog.hu/2013/02/24/pucersegg_tabornok) elhíresült szlogenje volt a 97-es választásokon a "Taylor megölte anyámat és apámat is, ezért rá szavazok", amivel…..
#462 Hogy jöttek létre a periódusos rendszer mokányabb elemei és hány csillagnak kellett ahhoz felrobbannia, hogy Schmuck Andor megszülessen? A Napi Vagányság tudományos tényfeltárása következik. Az Ősrobbanást (amiről már volt szó itt) követő másodpercekben a frissen…..
Blake / Mitch and Murray 2014.04.18 14:02:37
Blake / Mitch and Murray 2015.04.01 18:06:27
Olyan monológunk van, besírsz tőle. Piramis, DNS, Darwin, történelem, mindenki mehet a picsába, itt van Dr. Török, és megmondja, mi hogy van. A csajt két konteó között még a Répás Lajos-féle escortprostikurvalénykereskedelem ügyben is kihallgatják, ahogy Vajna Tímeát is…..
Blake / Mitch and Murray 2014.11.27 13:54:03
@Thomas Dantes: Oszd meg velünk,kérlek,a logikus magyarázatokat! Előtte,a durva leégést elkerülendő,javaslom megnézésre az itt már valahol linkelt videót - www.youtube.com/watch?v=EOvkFLK1fn0 - A csaj nem túl okos,az tény,de itt nem beszél feltétlen butaságokat...inkább csak gyengék az emlékei. :)
Smoking Barrels Oculus (2013) 2014.06.07 20:00:00
Hollywood szereti a szörnyeket. A szörnyekben az a jó, hogy meg lehet ölni őket. Amint a szörny halott, a napsütötte napraforgóréteken boldogan böfizhetnek a kisdedek, mert a világ tisztább, jobb, biztonságosabb hely lett. Mike Flanagan rendező nem szereti a szörnyeket, már ha…..
Blake / Mitch and Murray 2014.10.25 20:50:29
@K.Leslee: Mennyire így van...Az egész film a koncepciójánál kezdve vérzik el. A két idióta(na jó,csak az egyik) felépít egy teljes Apple bemutatótermet a házban,ahelyett,hogy otthagynák a csapdát és elhúznának a francba.Az egész teljesen következetlen és/vagy sablonos.A vége pedig tökéletesen illik ehhez az egész zagyvasághoz.
DopeManTV A jellembajnok 2014.06.24 15:48:26
 Ganxsta Zolee és Én...Évekig voltunk a legjobb barátok és alkotótársak. Ketten valami olyat hoztunk létre, amit mind a mai napig emleget az ország és másol a rapvilág. Voltunk rosszban és kiabáltunk kígyót-békát, nem magunk, hanem mások miatt de soha nem tagadtam a közösen…..
Napi Vagányság Vakáció! 2014.04.25 14:12:12
A Napi Vagányság a mostani, naponta frissülő formájában véget ér. Kicsit takaréklángra tesszük a blogolást, mert beindulóban van a zenei karrierünk Puzsér Robi mulatós kiadójánál, ahol lényegében ugyanazt fogjuk nyomni mint itt, csak rímekbe szedve és figyelve a…..
Blake / Mitch and Murray 2014.05.01 16:08:31
#464 Előbb-utóbb minden kisfiú életében eljön a pillanat, ami kikövezi az utat az egészséges heteroszexuális igénytelenség felé: az undorítósági verseny. Az etapok során a kis lurkók próbálják degenerált mutatványaikkal, a méltóság és a dekadencia közötti pengeélen…..
Blake / Mitch and Murray 2014.04.22 13:18:12
@netiltsálle: Rendben,benne vagyok!
#460 Sir Isaac Newton közvetve a nálánál nagyobb fiúk vegzálásának köszönheti tudományos karrierjét: a kifejezetten rosszul tanuló, épp csak pubertáskorba lépett Isaacot a hamis Adidas cipője és a tízóraija miatt a falhoz kente egy felsőbb évfolyamos, nálánál jóval nagyobb…..
Blake / Mitch and Murray 2014.04.16 13:24:13
@mrbloodbunny: A higany szerintem az alkímiás kalandjai kapcsán került a szervezetébe.
#450 A férfi nemi hormonok is sokat tesznek a kopulálásért: aki például 7 napig nem botozik, annak a tesztoszteronszintje 45%-kal emelkedik meg, de ezt például egy könnyező nő látványa jelentősen képes csökkenteni, ugyanis ez olyan ősi ösztönöket szabadít fel a férfiakban, amik…..
Napi Vagányság Zenei kisokosító 2014.03.31 07:38:00
#444 Segítünk eligazodni a sok hülye zenei stílus között: az elektronikus műfajon belül ha valaki dallamos lakodalmas zenén nevelkedett vagy véletlenül zenét tanult, akkor trance lesz belőle, ha a hangzás érdekli jobban, akkor house, ha részeg tinilányok között akar térdig…..
Blake / Mitch and Murray 2014.03.31 10:57:44
@Horváth_Kálmán: afro-afrikai :D
#440 Híres logók: a NEXT Steve Jobs új cége volt, miután kirúgták az Apple-től. A cég logóját Paul Rend tervezte, aki többek között az IBM, a UPS és az ABC televízió logóját is összegányolta. A NEXT kocka alakú gépeket akart gyártani kockáknak, szóval eléggé adta magát,…..
#437 Viktória brit királynőt a történelmi emlékezetben viszonylag súlytalan, de amúgy hízásra hajlamos fia, VII. Edward (a mindent lefordítók kedvéért: Eduárd) követte a trónon, akinek személyesen lehetünk hálásak azért, hogy a zakók alsó gombját nem kell begombolni. Orbán…..
#427 Miután a tengeri vidrák poligámok, a jóképű, gazdag példányok kúrhatják végig az összes modellkülsejű nőstényt. A többieknek pedig nem jut nő még állami segítséggel a Bergendy zenéjére se. Ezért ezek vagy erőszakkal szereznek buxát fajtársaik közül, vagy a…..
#423 A hatvanas években Maurice Temerlin pszichoterapeuta és felesége egy megkérdőjelezhetően hasznos kísérletbe fogott: közvetlenül születése után magukhoz vettek egy Lucy nevű csimpánzbébit és megpróbálták emberként felnevelni. Egy olyan majomfajnál, amelyiknél a három…..
#415 Az ónos eső (néha hívják ólmosnak is) olyan, mint a pulykamell-sonka vagy a bélszínroló: az elnevezés egyik felének semmi köze a valósághoz és igazából senki nem tudja, hogy miért hívják így. A jelenség oka a túlhűlés: ez az a természeti jelenség, amikor egy adott…..
Blake / Mitch and Murray 2014.03.03 12:44:11
@Horváth_Kálmán: Köszönöm a választ,ma is tanultam valami érdekeset,amivel lehet(?)csajozni. :)
Drága barátaim, bérlettulajdonosok, ellenőrök, magyarok, a beléptetőkapukon innen és túl! Lássuk, milyen HÉV-et is hagyunk hátra, és milyen HÉV áll előttünk! Zöld - mondhatja bárki egyszeri szemlélő. De mindez csak első látszatra igaz. Zöld. De tudjuk, drága…..
Napi Vagányság XIV. Lajos 2014.02.15 08:33:00
#400  XIV. Lajos volt a középkor kicsit buzis Lemmyje: eleve kényszerből volt egy csomó kastélya, mert annyira lelakta mindegyiket 3-4 hónap alatt, hogy egyszerűbb volt új helyre költözni, mint renoválni és kidzsuvázni a régit. Imádott balettozni, az egyik leginkább zavarba ejtő…..
Blake / Mitch and Murray 2014.02.15 15:52:40
@CzinkesshyGróf: Lajcsi14,de kínos... :(
Geekblog 2013 legjobb képregényei 2014.01.07 08:00:00
Mielőtt még mindenki ijedten kapkodna a telefonhoz, hogy a 911-et hívja (hazai olvasók több szám közül is válogathatnak, de ez ne zavarja össze őket, a 112 jó lesz, ha nem tudják bekategorizálni a vészhelyzet természetét), gyorsan megnyugtatnám őket, hogy összeállítottuk a…..