Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BBrigusz

121 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos drága gyermekeim, elérkezett ez a mesés pillanat is, indulhat a döntő, kiderül kik  csatlakoznak a győztesek rendkívül illusztris táborához. ( Tenyát csókoltatjuk). Aurelio chocapicből kirakott „Berki” feliratával indul a reggel, ez aztán a hagyaték barátom, gratulálok...
Miután a Berki-ellenes triumvirátus rövid történelme csúfos kudarccal zárult, ismét belecsapunk a lecsóba, és megkapjuk az aktuális heti gyökérreality-adagunkat. A párbajt követő reggelen Aurelio mája hízik a büszkeségtől, körbe is rohanja az erődöt a tőle megszökött…..
Nos, az e heti résznek én alapból úgy vágok neki, hogy egy nagyon elcseszett érzelmi hullámvasúton ülök, köszönhetően a TWD mid-season finale-nak, és annak a ténynek, hogy tegnap hallottam, amint a VV-ben valamelyik gyökér megállapítja, hogy Amerika első elnöke Kolombusz…..
Kilenc évad alatt egyszer sem féltem ennyire. A Jézus-Daryl-Aaron trió, amely felesküdött rá hogy megtalálják és hazaviszik Eugene-t, egy dombtetőről vizslatja a körbe-körbe járkáló hordát, és konstatálják hogy itt valami nagyon nem kóser. Nem bizony, apukám, mert mikor a…..
Nos, kedves kis mazsoláim, elérkezett a hetünk ékköve, itt az ideje, hogy megkapjuk a jól megérdemelt celebparádé-adagunkat, amit Tilla mindig kalandrealitynek hív, de én neki azóta nem hiszek, hogy anno elvállalta annak a béna Tick-Tack Bumm - adaptációs kvízjátéknak a…..
BBrigusz 2018.11.22 15:10:18
@úgymond olvasó mmkk: Amekkora lovag, szerintem kidumálja, hogy a nője égjen :D
@Lynette21: Én is csak egy mondatodat látom :o. Várjuk a további észrevételeidet:)
Szerencsétlenségünkre Bajusz celebrálja a mai szeánszot, akinek a műsorvezetői képességeire én nem vagyok hajlandó több szót vesztegetni, mert azok egyszerűen nem léteznek. És hogy tovább fokozzuk a nyomort, azzal a műsorelemmel kezdünk ma, amit én soha többé nem akarok látni a Való Világban: a…..
Anikó a fényesre lenyalt hajában jelenti pipaszár lábakkal állva a blue box díszletben, hogy gratulázik Puskás Petinek, amiért stabil légszomj mellett is levezényelte élete első VV párbaját. Node csaptyunk bele a lecsóba/-be, lássuk, hogy mi volt vasárnap before the tetemre hívás!..
Gyakorlatilag beindult a Walking Dead 1.5, vagyis a Rick és Maggie nélküli sorozat, és őszintén szólva az előző rész izgalmai után most megint egy kicsit lassabbra vették a tempót. Na, nem mintha ne lett volna így is bőven látnivaló, de érezhetően a készítők igyekeznek a suttogókat a midseason…..
Még nyílnak a völgyben a kerti virágok, még zöldel a nyárfa az ablak előtt, még ki sem hevertük az előző brigádot, máris itt van a következő. Sőt, Tenyáék hamarabb verték el az utolsó fillért is, mint ahogy mi megbarátkoztunk volna győzelmük gondolatával, máris itt az…..
Mélyen tisztelt publikum, ezennel belevágunk a döntőbe, bár nekem a múltkori adás óta eltelt idő még nem biztos, hogy elegendő volt Kertész Géza kiesésének feldolgozásához. ( NOT) Tenya már most tréneli a csaját a gondolathoz, hogy rendkívül testvériesen 7 misi-3 misi…..
BBrigusz 2018.11.09 14:18:21
@Lynette21: Pénzösszeg tekintetében volt előnyük, sorry ha nem volt egyértelmű;)

Csatlakozom Hozzátok, a legnagyobb problémám nekem is a castinggal volt... Nehéz úgy fenn tartani a figyelmet, ha a néző egy párosnak sem tud szurkolni igazán. Szinte mindenki a legkellemetlenebb oldalát mutatta meg magából sajnos :/
BBrigusz 2018.11.15 12:17:00
@slara: lesz/jön/készül, pici időre van még szükségem:)

Hogy átérezzétek: új alsó szomszéd->egy hete flexel -> gyerek nem alszik-> ezért nincs még poszt
Nagy igazságok kimondásakor bátran bízzuk magunkat Survivor Verára, a nőre, aki miatt nem lett hótthalálosan unalmas az utolsó Survivor adás, az, aminek valójában akkor lett vége, amikor az előző rész végén, a Hany Istók Emlékfutam 2018 utolsó szakaszán Őszinte Tamás alulmaradt Nagybanipiacos…..
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort? Úgy gondolom, hogy fizikailag felkészült voltam, de ehhez a játékhoz mentális felkészültség kell. Mivel kész tervem volt, hogy miként akarom a végigvinni a játékomat, így fejben kellett mindig ott lennem, ami nagyon…..
BBrigusz 2018.11.08 16:12:41
@Bruti: Dettó ugyanígy vélekedtem a leveles sztoriról. Plusz nekem egy kicsit rafkósabb, taktikázó kis mitugrász még mindig nézhetőbb, mint a full primitív kihaénnem megmondóemberek. (Vera)
Eljött hát a nap, nem árulok el vele nagy titkot hogy ez Andrew Lincoln utolsó epizódja, mondom akárhogy is, adjuk meg a tiszteletet és pattintsuk ki a tekintélyes méretű tévénkre A Részt, akárhogy is dumál életünk párja arról hogy a részéről a The Walking Dead hajó már…..
Back to the game, az adás elején Tilla egy gyors félperces összefoglalóban elhogyvoltozza a múlt heti eseményeket, így legalább valamelyest én is visszarázódom ehhez az illusztris társasághoz lelkiekben. Palácsikék romi reggeliznek, Tenya csaja pedig próbálja felvilágosítani…..
BBrigusz 2018.11.05 14:44:10
@Falatkányi: wow, micsoda észrevétel, nem is figyeltem.

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, igyekszem várat építeni tudjukmiből...
BBrigusz 2018.11.06 21:37:36
@Lynette21: ohhh anyám, ez brutál. Tényleg mindig van lejjebb :/
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort?Számomra mindenképpen mentálisan volt nehéz a játék. Ez ugyanis nem a fizikai felkészültségről szól, hanem arról, hogy miként építesz szociális kapcsolatokat, miként tudod irányítani az embereket. A család hiánya…..
BBrigusz 2018.11.06 19:54:32
Fanni törzsitanács-elemzésével nyitunk, és a rövid összefoglalót – mindig megbeszélünk valamit, aztán még véletlenül sem úgy lesz – követően rögtön ki is bukik belőle a számára legnyomasztóbb újdonság: Csak ez nem szokott lenni, hogy fogalmam se legyen semmiről. Most tényleg nincs, meg a…..
BBrigusz 2018.11.06 15:10:54
@mentolos lecsó: @etikette: @Kameleontiná:
Igazatok van, tényleg csak Székely SC mondta a magáét, Nóri tuti már a feladattól fosott.
@oh..my..gosh!: Dettó. Remélem Alexasándor vagy Fíreg behúzza a végén. Ezek a primitív megmondóemberek ki tudnak űzni a világból...Segghülye és még hangoztatja is, kész vagyok ettől.
Onnan folytatjuk, ahol tegnap abbamaradt a történet, Értékesítési Vezető Fíreg Gábor és Spori Dávid baktatnak hazafelé a bícsen. Dávid, a nagy locsifecsi rögtön megragadja az alkalmat, és átadja a szót Értékesítési Fíregnek, hogy elmesélje mi történt velük, Gábor pedig belekezd. És gyerekek, nekem…..
BBrigusz 2018.11.01 12:25:52
@HufnágelSteve: Beni fején én totàl azt láttam, hogy elengedte a vitát, full értelmetlen lett volna beleállnia mondjuk.
Vajon ezek valami woman edition-be jelentkeztek?
Michonne napjai pörögnek repeaten, a program picit szűkölködik a változatosságban: reggel, gatya fel, gyerekezés, veteményes felett óbégatás a retkek miatt a többi asszonnyal, este álmatlanságtól szendvedve kiszökni legyakni pár zombit, reggel megint puszi apának, délelőtt…..
BBrigusz 2018.10.31 14:17:03
@Costanza: Van már trailer a kövi részhez, az kicsit árulkodó, csak nem akarok spoilerezni:)
Indul a mandula, tipikus reggel a celebecskéinknél, Singh Viki bőgésével remek kontrasztot képezve  Tenya énekel a zuhany alatt, ami a csaját épp csak annyira tudja lenyűgözni, hogy egy „Tudnál sietni egy kicsit?”-tel nyugtázza a szokásos reggeli rutint. Palácsikék…..
AlexaSándor hozza vigyorogva a wellnesz részleteit tartalmazó löevelet, mint akit dugni visznek, mindenkit biztosít bársonyos hangján, hogy ha lenne olyan lehetőség, hogy mindenki más menjen, csak ő marad, akkor azt választaná - plafon híján ebben a pillanatban az összes fán maradt kókusz megadta…..
A frissen talált narancsnak(?) örülő Jérémyt a totálisan megzuhant Nóri taszítja vissza a kilátástalanság mocsarába. Előadja Gábor árulásának drámai történetét, aztán megjósolja, hogy a Holtak Szigetét lassan, de biztosan benépesítik majd a lehangolt, emberiségből kiábrándult ex-Agila-tagok.…..
Oké, én nem  vagyok akkora Survivor fanatikus, mint Sixx, így engem tényleg meglepett a csütörtöki rész. Én bekajáltam az egészet, aztán a nagy fordulat után tovább zabáltam az RTL zseniális húzását. Lehet, hogy az eddig lement több mint 35 évadnyi tűlélőreality valamelyikében volt már ilyen…..
BBrigusz 2018.10.19 12:11:31
@szociál: Tuti, szerintem már kapott olyan benzinkutas háromszögszendvicset is, meg 6 percet egy szoliban, másképp rég elpusztult volna
A korlátlan mennyiségű gyermek vállalására buzdító társadalmi célú hirdetések közepett meg is kezdődik a burzsujcirkusz következő adása. Singh Viki épp telesírja a párnáját Táncosék elvesztése miatt, ami így kezdésképp nekem több mint erős, már kapkodom is befelé az…..
Új nap, új remények, kivéve persze Kitty32-nek, aki tegnap még magabiztosan nyilatkozgatott, aztán este meg csak lesett, mint Zorro a white party-n. Mondjuk a kiesése Verán kívül sok embert nem rendített meg, de így már biztos nem lesz belőle egy Barbi 2.0, aki ugyanezzel a Survivorra teljes…..
  A Neócsórók ébredésével nyitunk, a szem sarkából kivájt csipa ropogásának hangja keveredik két hetes hónaljszaggal, életemben ilyen szarul még nem aludtam, mondja pályaelhagyó Emese, aki előtt műkörömépítés közben nyílt meg a világ, mert a deszka nyomja a műtött vállát. Ez így lebegtetve van, a…..