Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aranyos Papír Angyal (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indulj az útra és vissza se nézz! Múltad a fájó, bús ezer év. Rád ragyog végre az euró fénye, Meséld el büszkén mit vittél végbe! Brüsszeli pénzről szóljon az ének, Felszabadulva zengje a nép. Érctorkok harsogva zúgják a szélnek Uniós pénzen élni be…..
Aranyos Papír Angyal (törölt) 2012.08.02 12:46:29
@Expatblog: on F. perrel szokott fenyegetőzni, kerüld el. amúgy meg 6 danos mester és kiveri belőled a meleg sz.rt is ;-))on
Orbán Viktor miniszterelnök nyári "koncertkörútján", valamikor a gyógyszerészekkel és a borászokkal folytatott diskurzusa között a jövő ifjúságát autentikusan képviselő Fidelitas vezetéssel is találkozott. A miniszterelnök hosszasan beszélt a felsőoktatással kapcsolatos…..
Az a széthúzásnak egy nagyon durva megnyilvánulása, hogy a Jobbik elnökségi levelezése nyilvánosságra került. Ez persze nem meglepő fejlemény azután, hogy Szegedi Csanád lemondott az alelnöki pozíciójáról; az EP képviselői mandátumáról viszont nem, annak ellenére sem, hogy…..
Aranyos Papír Angyal (törölt) 2012.08.02 09:15:14
@Member: A Jobbik a megoldás!
Publius Az olimpia vadhajtásai 2012.08.01 12:35:23
Ezekben a hetekben mindenki az olimpia lázában ég, én viszont úgy érzem, néha túlságosan is. Sokan hajlamosak ugyanis arra, hogy bármely magyar olimpiai eredményt - legyen az pozitív vagy negatív – túlreagáljanak. Szilágyi Áron aranyérmében a magyar nemzet felemelkedését,…..
Elkezdték kijelölni országszerte a polgári védelmi szolgálat tagjait. Az eddig önkéntesek által végzet folyamatokat mostantól a helyi önkormányzati vezetők által kijelölt emberek fogják végezni. 2010-ben az árvíz idején mi is szerveztünk önkénteseket homokzsákpakolásra, de…..