Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tankhajo

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van már legalább 10 éve, hogy a hajnalban Hévízre induló buszon a sofőr röhögve mondta az arcomba: te vagy az egyetlen utas, aki teljes árú jeggyel utazik. Tökig tele volt az Ikarus, szinte kizárólag kemény munkában megőszült idős honfitársainkkal. Rákérdeztem, mennyi a…..
Nem mindennapi lakóhajót kínál árverésre nevét elárulni nem kívánó amerikai tulajdonosa. A jacht felújításához a legdrágább luxuscikkek mellett a Katrina hurrikán után maradt törmeléket is felhasználták. Több mint 120 négyzetméteren hat háló- és hat fürdőszoba, és…..
tankhajo 2012.11.22 11:01:09
Proszektúra Kukatudorok alkonya 2012.11.10 19:39:25
Azon siránkozik a Népszava, hogy följelentették a kommentelőit, mert állítólag sértegették a Fideszes Papcsák Ferencet, Zugló polgármesterét. "Én, magam három unokám nevében tiltakozom minden további adó, illeték, sarcolás ellen!! Szemét, aljas mentalitásra vall, ha…..
Tudjuk, hogy Detroit aranykora már réges-rég oda lett. A város néptelenedik, az USA egyik legveszélyesebb helyének tartják, de mégis, vannak még, akik kapaszkodnak. A Chrysler Co. például igyekszik visszahozni a régi csillogásból valamit és kitart, a jellemzően fiatalabb…..
Amikor Orbán Viktor - kizárólag a nyugdíjukra előre gondoló magyar állampolgárok érdekében! - felszámolta a magánnyugdíjpénztárakat, előtte még jól megalázta és megzsarolta azokat, akik önként nem adták a sajátjukat. Ezután indult egy kicsike sajtókampány (nyilván az…..
„…A német meg olasz s szláv a nyugodalmat szereti és a fallal kerített várost, a bezárt, büdös házat meg a gyalogjárást s ülést, s szívesen szolgál, töri derekát a reászabott munkában, ha bizonyos élést és fedelet kap, s az ő gondját leveszi gazdája. De a magyar olyan,…..
tankhajo 2012.10.21 12:14:40
@Crescence: Szerintem is kissé necces a dolog,merthogy az osztrák olyan Hummeros mentalitású a magyar pedig az a kicsit cigányosan Nobel-díjas?
Háború az nincs. Sőt, forradalom sincs. Magyarország kormánya csak tájékoztatja a kedveslakosságot, hogy hülye, mint a segg. Szerintük erre feltétlenül szükség van, mert ahogy Giró Szász András hirdetésmagyarázó és konyaknagykövet elmondta, az ellenzék manipulatív…..
Szóló pályafutása első turnéja keretében Magyarországon is fellép Mick Hucknall, az ismert brit soul-pop együttes, a Simply Red énekese, aki 2013. március 25-én ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában. Mick Hucknall American Soul című turnéja a két éve feloszlott…..
tankhajo 2012.10.09 17:45:25
 Ma reggel megláttam a kormány IMF kampányához készült plakátokat és komolyan mondom el kellett gondolkodnom.  Valóban ennyire gyökerek lennénk?  Egyébként, hogyan kerülhetnek hatalomra ezek a fiúk?  Ezt eszi két pofára az Istenadta nép?  Mit…..
A magyar-holland mérkőzést megtekintő Orbán Viktor a meccs után kijelentette, hogy ez a vereség is a külföldiek miatt van, és nem kérünk többet a FIFA diktátumaiból. "Ez a 4-1 is azt mutatja, hogy a külföld válságban van, ezért hazánk megnyomorítása, ellehetetlenítése a…..
Cáfolta a kuruc.info vádait a TEK vezetője, de nem sikerült maradéktalanul eloszlatnia a kétségeket. A kuruc.info kiderítette, hogy Hajdu János dandártábornok, a beépülés mestere korábban a hazai médiába szivárgott be, mint a Hét című magazinműsor főszerkesztője és…..
tankhajo 2012.09.04 16:57:35
Kész a kübelesített Tramp, jelentem. Több munkát tettünk bele, mint terveztük, de kevesebbet, mint kellett volna. Azok a fránya anyagiak, ugyebár… De így legalább jövőre is maradt tennivaló, meg még későbbre is. Aztán mire rendesen körbeérünk, lehet is kezdeni elölről az…..
Mi jöhet még? RTL Klub reklám a TV2-n? Midnen ötödik Coca-Cola-kupakkal nyer egy doboz Pepsit? Minden LMP-önkéntesnek ingyenes Jobbik-tagság? Rejtély! Hamarosan utánajárunk... ..
tankhajo 2012.09.04 09:01:31
@GeBass: Ahhoz nagyon turistának kell lenni, hogy ne lásd az Árkádot onnan ahonnan látod ezt a reklámot!
A kormány megint elmondja, hogy jogilag minden rendben volt a baltás gyilkos kiadatásával. És ebben igazuk is van. Megérteni meg nyilván szándékosan nem akarják, hogy alapvetően két dolog miatt problémás az ügy: a.) Eladták a gyilkost, gazdasági előnyökért cserében. Ez simán…..
tankhajo 2012.09.04 08:56:44
azbeszt A hősök kora 2012.09.03 17:16:07
Napok óta mást se hallni/olvasni országszerte, hogy milyen szépen sikerült beletenyerelni egy mocsokos kis háborúcskába. A kormány persze mosakszik, a lóláb pedig kilógik, de minderről már mindenki lerágott mindent, amit csak lehet, még a nagynyomású, ipari csontozó se tudna több…..
tankhajo 2012.09.04 08:42:12
@Before: S. Gabika fogalmatlan!
A jobboldali újságírók nagyon döntő többsége undorral és megvetéssel gondol a nácikra, primitívnek tartja a homoszexuálisok lebuzizását, és nem véli úgy, hogy „a cigányokkal lehetetlen együtt élni”. Az elmúlt hetek makacs tendenciája, hogy az ún. jobboldali sajtót az…..
Csütörtökön minden valamirevaló hírportál beszámolt a Wikileaks-alapító Julian Assange menekültsátuszának pozitív elbírálásáról. Akit érdekel a téma gondolom képben van, nem merülök nagyon a részletekbe. Assange miután a svéd kiadatás elleni összes fellebbezési…..
tankhajo 2012.08.19 14:28:58
@moncayo: Nálunk a haveri körben is megesnek ilyen akciók, akkor ezek szerint irány a Belorusz konzulátus?
Drága Hölgyeim és Uraim! Önök már biztosan azt hitték, hogy teljesen elfeledkeztem arról, hogy valamikor fél éve beígértem egy városnegyed-bajnokságot. Dehogy is! Annyira nem, hogy íme, itt a hivatalos versenymenetrend, az első mérkőzést augusztus 7-én játsszuk majd,…..