Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balage

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Az emberek kretének 2011.12.14 06:00:00
A sok mély és magas nem maga a betegség, csak a tünet. A tünete annak, hogy az emberek súlyosan és menthetetlenül kretének. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Szegény Kubica, vajon mi várja majd itt jövőre, ha visszajön? Akciót akarnak a fontos emberek, csak közben annyira öntözték a káposztát, hogy a kecske beledöglött. Vélemények az azonos című írásunkról...
Ez az írás nem a partraszállásról, nem a 101. Légiszállítású Hadosztályról és nem a Band of Brothers (Elit alakulat) által bemutatott Easy Company-ról szól. Nem akarom, mert nem is lehet egy ilyen cikkben bemutatni mindezen alakulatok életét, történetét. Bármilyen utalás vagy hivatkozás rájuk csak…..
Assur után nekem is sikerült eljutnom országgyűlési képviselőmhöz B125 témában. X. kerület, Kőbányáról van szó. Bevallom, nem kedvencem a hivatalokba járás, nem is születtem Kőbányán, de Deák Bill meghozta a kedvemet, miután egyik délután az egész szerkesztőség Kőbánya…..
Már az Ozzy-könyv olvasása közben is az volt az érzésem, hogy ez a pali a piás-drogos-totyogós-öreg-fasz álarc mögött nagyon rendben van, most pedig különösen ezt gondolom.Ozzy papa az egyik augusztusi Ozzfest-en a 10 éves Yuto Miyazawa-val adta elő a Crazy Train-t, ami…..
A választási eredményeket látva derék Maszopos prominenseink lelkében úgy szökkent szárba a pánik, ahogy a kannibál gyerek születik: rágta magát bentről kifelé. A gazdatest hiába igyekszik palástolni szenvedését optimista nyilatkozatokkal, a ded minden igyekezet ellenére…..
Jó ideje nem írtam Eráról, a kombi fekvőlámpás Mercimről, mert, ha úgy vesszük, nem is volt mit. Ződcséges Merdzsóként szépen teszi dolgát, indul, megáll, viszi az Ikeát, kilencfelet eszik így télen, városban, fogatlan szájával szépen morzsolgatja a kilométersercliket.…..
Reckl Amál blogja Csodavárás 2010.01.03 13:33:27
Az év eleji optimizmus jogosságát nem áll szándékomban senkitől sem elvitatni, olyan ez, mint a malacsült, ilyenkor jár. De azon a messiásváró derűn, amely a jobboldali sajtóban, tévéjben tapasztalható kissé megdöbbentem.A dolgot a ma már leplezetenül elfogult köztársasági…..
A finn menedzsere elárulta, a versenyző már elhatározta magát, amikor a német cég bejelentkezett.”A Mercedes akarta Kimit, de akkorra ő már eldöntötte, hogy ralizni fog. Kimi nem gondolja meg magát” – nyilatkozta Steve Robertson a Turun Sanomatnak. A 30 éves…..
balage 2009.12.10 18:09:49
ez ugyanannak az eredeti információnak a két jelentés véglete közötti tologatása; az egyik véglet az, h Kimi szar és nem kellett sehova, a másik meg az, h Kimi akkora ász, h lesz@rja a f1-et és azt csinál amit akar. Az igazság a kettő között van természetesen. Valahol. Meg a szerződések és azok záradékai között még. Pl a két übermenedzser szerződései közt.....
Tudtad? Műszaki vizsga 2009.12.07 11:09:00
Ez a hét is jól kezdődik. Biztos többen hallottátok már, hogy ismét egy baráti megoldást terveznek megvalósítani, az autók műszaki vizsgáztatásával kapcsolatban. Valamikor még a nyáron felröppent a hír, miszerint 2010. januártól megváltozik az autók műszaki vizsgáztatása.…..
Praxis Oltsak, vagy ne oltsak? 2009.12.05 07:49:00
Elegem van az orvosokból, hogy egyik ezt mondja másik azt mondja és a laikus képtelen eldönteni mivel tesz jót: ha oltat, vagy ha nem oltat. Ki az istenre hallgassak ha nem rájuk hisz ők ezt tanulták. De ha ők se tudják eldönteni akkor én hogy? Nagyon pipa vagyok. Magamért is aggódok…..
Michael Schumacher tényleg otthagyhatja a pirosat az ezüstért, vagy megkapja Nick Heidfeld, esetleg Kimi Raikkönen? – tette fel a kérdést Niki Laudának a formula1.com.”Rosberg az egyetlen pilótájuk, jó, de a jók is jobbak lesznek, ha valaki napi 24 órában nyomás alatt…..
A Fear Factory az utóbbi évek legszánalmasabb zenekari balhéját hozta össze nemrégiben. A zenekar kb. amiatt oszlott fel, hogy két dudás nem fért meg egy csárdában - Burton C. Bell és Dino Cazares egója túl nagy volt, hogy kibírják egymást, így esett, hogy az akkoriban a…..
A spanyol elfogadta a kihívást, jövőre kezdenek.Az angol szerint, ha ellenfele átül a Ferrariba, egy évtizeden át kettejük közül kerül ki a világbajnok."Örülnék, ha Alonso végre ferraris lenne, újrakezdődhetne a harc, tíz évig csak mi ketten nyernénk…..
balage 2009.09.17 14:53:33
Rájöttem! Francia autók 2009.09.15 12:10:00
A francia autók köztudottan rosszak, megbízhatatlanok. Pocsék minőség, például a leggyengébb lemezből gyártják őket, de a motor is rémálom. Nem véletlen, hogy az autószerelők is sírva menekülnek a francia autók láttán. Aki egy kicsit is hazafinak érzi magát, és kicsit is…..
  Rövidebb, merevebb, erősebb, gyorsabb: már a 350Z is nagy kedvencünk volt, de a 370Z még jobbnak ígérkezik. Sokkal jobbnak. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Unom a Formula-1-et 2009.07.28 16:30:00
Ha egy ex-F1-es pilóta, akit ismernek, tisztelnek és tudják róla, pontosan ért mindent, ami a pályán és a pálya körül zajlik, szóval ha egy ilyen ember megy oda hozzájuk, akkor arra számítanak, hogy értelmes kérdést tesz fel nekik, és megpróbálnak normálisan válaszolni, már…..
A Nemzeti Közlekedési Hatóság elnökhelyettese az MTV híradójában jelentette be tegnap este, hogy 2010-tõl összevonják az autók környezetvédelmi vizsgálatát és mûszaki vizsgáját. Véleményük mai hírünkről...
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..
balage 2009.02.09 20:40:19