Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rosen

3 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pont amikor tényleg kezdem megszeretni a Voice-t, a Tv2 ellen-X-Faktorát, pont akkor jön egy olyan adás, ami pont annyira igazságtalan, hogy picit keserű szájízt hagy maga után, és elrontja a felhőtlen szórakozást. Jó, tudom, hogy ez egy tévéműsor, és párbajban szereplő duók…..
Rosen 2012.12.01 15:40:32
Hősünknek két szerelme van: a vonat (a Generális) és Annabelle. Dúl a polgárháború, de Johnnie-t nem akarják besorozni, mondván jobb lesz ha ő inkább marad a vonatnál. Elég kellemetlen, mert a lány addig nem akarja látni, amíg nem visel uniformist. Az északiak elrabolják a…..
Ben Hur - Ben-Hur: A Tale of the Christ - 1925 - amerikai néma kalandfilm - 143 perc - Rendezte: Fred Niblo. Főszereplők: Ramon Novarro, Francis X. Bushman, May McAvoy. IMDb: 8,0. EU-IMDb: 7,7. Ez nem az 58-as Charlton Hestonos őrület. Én egymás után néztem meg azt és ezt (ebben a…..
Amerikai burleszk, fekete-fehér némafilm, 1921-ből. A történet tömören összefoglalva a következő: Egy szerencsétlen sorsú nő kétségbeesésében egy drága autóba teszi újszülött gyermekét, remélve, hogy így jó sora lesz. Mire meggondolja magát és visszasiet a gyerekért,…..
Film Szindikátus Aranyláz (1925) 2012.08.12 23:35:00
Chaplin magányosan elindul aranyat keresni a fagyos Alaszkába. Dermesztő kalandokba keveredik Big Jimmel az aranyásóval és Black Larsennel a kőrözött bűnözővel. Chaplin filmről lévén szó, természetesen nem hiányozhat a romantikus szál sem az éppen aktuális üdvöskével. Ő…..
Az alábbi filmek választhatóak: Ben Hur - Ben-Hur: A Tale of the Christ - 1925 - amerikai néma kalandfilm - 143 perc - Rendezte: Fred Niblo. Főszereplők: Ramon Novarro, Francis X. Bushman, May McAvoy. IMDb: 7,59, EU-IMDb: 7,09. Ez nem az 58-as Charlton Hestonos őrület. Én egymás…..
Ha már ennyire idefurakodott ez a Chaplin, megnéztem, hogy az IMDb-n, hogy értékelik a filmjeit. A könnyebbség miatt, most a rendezéseit tettem sorrendbe (így a Mack Sennettes korai éra kimaradt belőle) és kettészedtem az egy óránál rövidebb és hosszabb filmjeit. Érdekes, hogy a…..
Eredeti cím:Shoulder Arms Történet:A film egy kiképzőtáborban kezdődik, az ügyetlen csapatot látjuk (awkward squad), ahol Charlie szokás szerint csetlik-botlik. Egyszer csak a fronton találjuk magunkat Franciaországban, egy lövészárokban. Hősünknek csak nem akar megérkezni a…..
Andris értett jól, így ő még nem nézte meg, de ha már így állunk, akkor ő bepótolja és megyünk a héten tovább.   Chaplin, a rendőr - Easy Street - 1917 - amerikai rövid vígjáték - 23 perc - Rendezte: Charles Chaplin. Főszereplők: Charles Chaplin, Edna Purviance. IMDb: 7,05.…..
Rosen 2012.08.07 12:42:06
A szindikátus általában olyan egyezség, ami szorosabb még a kartellnél is, a fontosabb szereplők gazdaságilag összeállnak. A Filmszindikátusnál is összeáll, aki számít: Geró, Tomba, Andris és én (ahogy a nevek jöttek, úgy írtam, nincs sorrend) - az itt van. A régi filmekről…..
Az alábbi filmek választhatóak: Reménytelen szerelem - Tillie's Punctured Romance - 1914 - amerikai vígjáték - 70 perc - Rendezte: Mack Sennett. Főszereplők: Charles Chaplin, Marie Dressler. IMDb: 6,56, EU-IMDb: 6,08. Valójában Dressler volt a főszereplő, a kor női sztárja, Sennett…..
Rosen 2012.08.01 12:14:36