Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tash

4 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Ne házasodj meg soha! 2010.09.15 09:08:00
Végre valahára a Viasat3 bebizonyította régi tételemet: az esküvő a legkínosabb esemény, ami egy ember életében valaha előfordulhat, kivéve, ha az illető rúdtáncos és a fejére omlik a Pussy Bar plafonja. Azt még értem, hogy a vallásos párok miért szeretik az Isten házában…..
Tash 2010.09.15 16:30:43
@Gerry.: Szívemből szólsz! Csak sablonokban gondolkoznak sokan... A miénk visszafogott volt és elegáns: nem volt abroncsos habos torta ruha,se vőfély, se mulatós, se részeg hetedik unokatestvér...Csak a család+barátok, akik őszintén velünk örültek.És tök jó volt a hangulat, hajnalig ment a buli.
Tash 2010.09.15 16:32:15
@Balance Of Power: A miénk ilyen volt! Jó fej szüleim vannak.
Mai vonatozásom (Budapest-Debrecen) nagyon eredményesnek bizonyult: csupa olvasó ember, csupa érdekes téma! Egyetemista fiú olvasta A rábeszélőgép c. könyvet (alcím: élni és visszaélni a meggyőzés mindennapos mesterségével).  Szintén egyetemista kinézetű fiú bújta…..
Tash 2010.02.18 14:01:27
@F.house: Miért lenne gáz? Én a bestsellerekre is nyitott vagyok, csak ez a Müller-Popper-Csernus-tengely nem az én világom.
comment:com Álmodozások kora 2009.03.25 15:00:00
Nagyon bátor lépés a Marquard Mediatól, hogy a gazdasági világválság kellős közepén (elején/végén?) új magazint jelentet meg. Amikor a lapok eladási példányszáma világszerte csökken, egy új stílusmagazinnal előrukkolni elég kockázatos vállalkozásnak tűnik. Annak…..
Tash 2009.03.25 18:26:01
@bauer-jack: Pócsik Anita, aki a Cosmopolitané meg az Éva magaziné is volt.

Kíváncsiságból megvettem (egyébként már jó régóta nem veszek női magazinokat, pénzkidobás), de természetesen csalódás volt... És már a 600 Ft is baromi sok érte.

@andris|bandis: :-) A 186 oldalból olyan ötven a hirdetés, a többi kép...

@balazsman: Kapaszkodj meg, ebben is van!
A mai a bestsellerek napja volt:Ötvenes hölgy olvasta a kék metrón a negyedik Potter-könyvet, a Harry Potter és a tűz serlegét.   Mellette huszonéves lány fogyasztotta a kilencvenes évek nagy sikerű szerelmes füzeteinek egyik példányát. Meglepő, de még most is…..
Nézzétek el nekem a hiányosságokat, ez volt az első vadászatom! Tehát: A Budapestről Nyíregyházára tartó InterCityn huszonéves fiú olvasta a Saxum Kiadó Az élet dolgai sorozatának egyik könyvét, árnyalatából ítélve akár ez is lehetett: Balog Béla - Dúl Antal - Popper…..
  Fannie Flagg: Fried Green Tomatoes at the Whistle Stop Cafe, 1987ulpius-ház , port.hu , könyvek+ Egy történet, amely - amellett, hogy gyönyörű - megmutatja, hogy a narratív játékosság mennyire otthon lehet az úgynevezett (elnézést) kommerszebb műfajokban is. (Ha majd…..
Én tehát idén nagyrészt (de persze nem csak) könyvet vettem a családnak és barátaimnak.Részben megrendelés alapján - tehát a nem koherens összeállítás nem miattam van (ja és persze nem egyszemélyben voltam az ajándékozó, de most én voltam az ajándékvásárlásra leginkább…..
Folytatva a sort: sokat kaptunk, még többet adtunk. Jókai Annától Az időutazó feleségéig amiket ajándékoztunk (szülőknek, testvéreknek, barátoknak és üzlettársaknak, valamint kissé lökött Csillagkapu-rajongóknak), A Magdolna nővérektől kezdődően pedig a kapottak...
Pálinkás jó estéket! ;-)Még jó régen, ifjonti hévvel olyan kijelentésekre ragadtattam magam, hogy:Ez a blog az általunk, általam modorosnak (ezáltal kerülendőnek és megvetendőnek) ítélt szófordulatokat, kifejezéseket, viselkedésformákat fogja tárgyalni.Jóskával minél…..
comment:com Sonkamámor 2008.03.22 15:05:00
Ilyen trutyi időben nincs más választásunk, mint tojással és sonkával megrakott bendőnket a tévé elé hurcolni és válogatni a jobbnál jobb filmek közül. Már kora délután Sean Connery vagy Harrison Ford között kell döntenünk. Előbbi a James Bond: Tűzgolyó (16:00 TV2) című…..
A VH-1 egyre jobb sorozatokkal jelentkezik, ott van menten a trash-reality két koronázatlan királya, a Flavor of Love és a Rock of Love (erről hogyvolt hamarosan), amikben két délistás celebnek keresnek macát, nem ia akármilyet, hanem az a fajtát, aki szerelmét az egész világ előtt…..
Tash 2008.02.05 17:32:50
Az RTL Klub ma este kezdi el vetíteni a Maffiózók utolsó, hatodik évadát, amivel végérvényesen befejeződik Tony Soprano és (két) családja története. Az HBO 1999-ben bemutatott, azóta mesés karriert befutott sorozatáról már minden leírtak, amit csak érdemes volt és lehetett,…..
Az informatika köztudottan ezoterikus tudomány, megtréfálta szegény Seiket, aki egy raklap könyvet rendelt volna 40%-os kedvezménnyel, amikor beütött a ménkű: Tisztelt Alexandra! Legutóbbi hírlevelük és honlapjuk tanúsága szerint Önök 40%-os akcióval kínálják az Európa…..
Tash 2007.12.01 20:43:18
Alexandrától én is szoktam rendelni (ja és ELTÉs vagyok), a 40%-os Európásokat is rendben megkaptam. Tapasztalataim szerint teljesen korrektek, ellentétben az Ababook-kal (www.ababook.hu). Múltkor rendeltem tőlük két (máshol nem kapható) könyvet, ők egy könyvnél 15%, kettőnél 20% kedvezményt adnak. Az egyiket nem tudták beszerezni, ezért szó nélkül sunyi módon visszatettek a 15%-os kategóriába. Reklamáltam, mire ilyet szól a nő: csak akkor jár a kedv., ha mindkét könyvet megrendelem. Mondtam, h megrendeltem. Erre már nem volt válasza...
Már vártam, mikor jönnek elő a farbával a vidám drogos énekessel és a faszára előszeretettel zoknit húzó basszerral operáló kommerszgépezet ügyvédei, hát megvárták, míg lemegy a Kaliforgia első évada (nálunk most megy az HBO-n), és csak ezt követően nyújtották be a…..
Tash 2007.11.20 17:52:49
Nem lesznek képek borzasztó sebekről, a sztori mégis tőrölmetszett horror. Tx azt mondja, kínai teakiöntőt vett a szupermarketben, aminek egész egyszerűen kiesett az üvegfeneke, miközben a barátnője abszolúte funkcionálisan tűzforró vizet szállított benne. Képzeljük el, ha…..