Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bright

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár évek óta váltjuk a világot itt a blogon, még mindig vannak sokan, akiknek teljesen új, és idegen ez az ekönyv-dolog. Adeptus története ha nem is teljesen tipikus, talán szolgál tanulságokkal a most vásárolni szándékozóknak. A történet itt és itt jelent meg először, a…..
A Vylyan-borok értékelése tartós és bosszantó adósságunk. Takarózni persze tudunk mivel, volt egy kellemetlen afférünk a nyakló nélkül áradó olvasói szavazatok kapcsán, aminek zárlata nekünk is, nekik is fájó lett. Node vissza a jelenbe: tíz évvel ezelőtt a Vylyan volt a…..
Az első rész előhangját nem másolom ide, de tanácsos visszalapozni. Az utolsó merítésbe Tóth István számomra mérföldkövet jelentő 2000-es BKV válogatása, életem talán legszebb merlot-ja Takleréktől és a sokat bírált 2000-es Vylyan Duennium keveredett. Mindegyik szépen…..
A hvg.hu arról tudósít, hogy Vincze Béla borászatát 30 napra bezáratták, miután a 2007-es Egri Bikavéréről kiderült: hozzáadott glicerint tartalmaz. A glicerin valószínűleg azért került a borba, hogy a gyenge minőségű, vékony anyagnak testet adjon. A laborvizsgálaton…..
Futóblog Gépi kóla 2009.06.11 15:36:00
Nem is tudom, hány éve futok, olyan 4-5 évet saccolnék. Az összesen megtett kilométereket nem is próbálom kiszámolni, mert az csak olyan, mint amikor összeszámoljuk, hogy életünk során annyit pislogunk, amennyi energiával fel lehetne tolni egy 105-ös Skodát a Mount Everestre. A…..
2009. május 28-án, csütörtökön 15-19 óráig a Petőfi Irodalmi Múzeumban (Károlyi Palota) szekszárdi borászok mutatják be boraikat, köztük az új bikavért. Lesz itt minden, ami a magyar nyelvérzéknek ingere: Vicarius, QV Civilis, Crew, Vamp, Pentaton, Statio, Campus, Cervaes, Diablo…..
A szigeten volt edzésem, az Árpád híd felőli oldalon. Kissé szeles, borús, hideg idő reggel kilenc körül. Mielőtt eljöttem otthonról, dolgaimat elvégezve, bátran pattantam a kocsiba leküzdeni a 15 km kontrollt. A bemelegítésnél már gyanakodtam, hogy amit elvégeztem otthon,…..
bright 2009.03.27 12:09:18
@Ras: Ezt megértettem. De mit kezdjek azzal, ha éhes vagyok; Tehát a gyomorsav bántja a gyomromat? Ha ezt folyadékkal akarom megoldani, akkor annyit kell innom, ami miatt állandóan megállhatok. Én például max 2-3 óránként megéhezem.
Ahogy elhangzott, február első hetében, egészen pontosan 10-ig újra lehetett Futóblog felsőre rendeléseket leadni. A dátum lejárt, köszönjük mindenkinek a rendelést. További információkat a blogon fogunk szolgáltatni, de itt a hozzászólások közt is lehet majd kérdezni. Aki nem…..
Futóblog Vacsora január 27, kedd 2009.01.27 20:28:00
Mindenkinek az idegeire fogok menni, de itt a mai vacsorám:Egy fél tányér gyümölcsleves, két szelet kenyér a képen látható 4 szelet tojással, kis kaviár, egy pálca újhagyma, egy kefír.Lenyomok 100 fekvőt (térdből sajna), illetve hasazni is fogok. Oké, Futóblog, meg Nike, de most…..
Futóblog Vacsorám 2009.01.26 19:50:00
Winklairnek odaadom a bokszolót, ő lehet Rocky, én viszont még nem döntöttem el, hogy Cobra, vagy inkább Rambo képekkel tapétázom a falam.Néhán poszttal lejjebb meghirdettem a 2009 NYÁR programot, és arra gondoltam, hogy sokkal működőképesebb a koncepció, ha írok róla,…..
Bécs - Budapest - Firenze III.Kovács 'Lensver' Natali emlékéreÍrta: Czigány AndrásElső rész - Második rész2006 első felében a diplomamunkám kötötte le elsősorban a figyelmem, így bár nekikezdtem felkészülni a tavaszi futószezonra, az március 2-án megszakadt. Az edzést csak…..
A Futóblog egyik sztár-aktív kommentelője Zsola meséli el, hogyan adott le Norbi nélkül 90 kilót egy év alatt. Át is adnám neki a szót.A blogon többször felmerült kérdésként, hogy miként lehetséges 90kg-ot leadni egy év alatt, hát megírom. Bár megfosztom magam attól az igen…..
Futóblog Eljött a tél... 2008.11.26 08:40:00
A hétvégén az volt a terv, hogy a Bakonyt és a Vértest szántjuk a KÉK jegyében. Pénteken viszont elég nagy mennyiségű eső esett, és az előrejelzés sem ígért esőmentes napokat. A hétvégét ilyen mód lefújtuk. Szombat reggel szikrázó napsütés, némi szél és hát mi…..
A talajban parlagfű nő majd, a hiperek alsó polcain pedig olcsó dél-európai bor terem, vázolja fel kissé nyomasztó vízióját kitűnő jegyzetében Jásdi István, Index anyánk rendszeres szerzője. A Magyar Független Bortermelők Szövetségének elnöke úgy tartja, lehet, hogy…..