Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacko49

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  "A Hajdú-bihari Napló értesülései szerint 20 év után ismét magyar kézbe került a volt kabai cukorgyár. A tulajdonos Eastern Sugár Zrt. évek óta hiába próbálta értékesíteni a 270 hektáros üzemet, mígnem egy szlovák cég tett ajánlatot. Mielőtt azonban az üzlet…..
lacko49 2016.04.27 15:22:15
@Haza Fi: @fabatka2: Az alaphír 2013 Emberek!! Milyen évet írunk!?? Történt valami?? Semmi! Legfeljebb a további elnéptelenedés! Nem véletlen titkolództak a magánbefektetők! Már lehet ..titokban nincsennek is ..vagy rég túladtak rajta és a hónuk alá vették a kasszát!!
„A nemzetpolitika aktuális kérdései címmel tart előadást Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt elnöke január 16-án, szerdán este 18 órától a kolozsvári Minerva-ház Cs. Gyímesi Éva termében. (Jókai /Napoca utca 16 szám). Az eseményre a Kós Károly Akadémia…..
Igen, ezt elb@sztuk. Huszonhárom év alatt nem jutottunk előre szinte semmit, a szakadék egyre csak nő és nő. Mert mi is történt? A szocializmusban azt gondolták, maga a szocializmus megoldja magát a problémát, de nem ez történt. A települések szélén lévő telepekről igaz,…..