Regisztráció Blogot indítok
Adatok
félázsiai fakocka hegggesztő

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napokban egy éppen kéthetes híradófelvétel járja be az internetet. A kétperces videón az augusztus 20-i, parlamenti díjátadó ünnepség összefoglalója látható. Amiben a világon semmi érdekes nem lenne, ha nem tűnne fel néhány másodpercre Orbán Viktor miniszterelnök,…..
Naiv ügyfél csak egy pilótát látott Bulgáriába menet meg vissza a Wizzair repülőgépén, úgyhogy megkérdezte a Nemzeti Közlekedési Hatóságot, hogy ez így okés-e. Ott azt válaszolták, h a Wizzair dokumentumokkal igazolta, hogy 2 pilóta volt, úgyhogy nem foglalkoznak ezzel…..
félázsiai fakocka hegggesztő 2012.08.15 11:25:05
@sgio2: nem a wiszér miatt van ócsó jegy, hanem mer van konkurense, ha nem lenne ócsó jegy sem lenne. nézdd meg mennyi egy jegy oda, ahova csak egy cég jár.
Újabb aranyérmeink vannak Londonban, már kétszer annyi, mint amennyit a legutóbbi, pekingi olimpián szereztünk. Jelent ez valamit? A materia­listáknak biztosan semmit. De talán van abban valami, hogy egy nemzet sportteljesítményei pontosan mutatják az adott nép pszichikai és mentális…..
félázsiai fakocka hegggesztő 2012.08.09 20:13:20
@Blogger Géza: én örülök az olimpiai sikereknek most is, 4, 8 és 12 éve is, irántad pedig sajnálatot érzek. Szar lehet így élned.
Heti Válasz. Címlap. Interjú Hajós Andrással, az ellenzék „Fábry Sándorával”. Öles betűkkel a kiragadott idézet: „Orbánnak még lehet igaza”. Hajós András többek között arról beszél, hogy befigyelhet számára egy műsor az RTL Klubon. Ha lesz, mondja, akkor abban nem…..
félázsiai fakocka hegggesztő 2012.08.09 19:54:39
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..