Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jobbdemokrata

6 bejegyzést írt és 754 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint egy felbolydult méhkas, olyan a kormány körül a helyzet. Már a múlt héten tudni lehetett, hogy valami nagyobb fajta galiba van a végrehajtók körül, de csak a hétvégén derült ki, hogy valóban letartóztatták Schadl Györgyöt, a végrehajtók fejét...
Íme hét érdekesség, amit nem tudtál a legmagyarabb jugoszláv egyfejűről, Süsüről. Kép forrása: Wikipedia..
jobbdemokrata 2021.08.31 09:43:54
Szerencsétlen nyilatkozatával pont az ellenkezőjére buzdít, mint amire kellene...
jobbdemokrata 2020.12.14 09:08:38
@p.a: rokonom leteszteltette magát kedd reggel, sok céges munkatársával együtt, mert volt egy fertőzöttjük. Két nap múlva megkapta, hogy negatív. És azt is megkapta, hogy akivel a teszt után visszament az irodába, egy autóban utazva annak meg pozitív. Ergo: a negatív tesztje máris nem ért egy fabatkát sem, és megint jöhetett a teszt. Ha nem tudja meg, hogy akivel egy autóban utazott pozitív, akkor ő megnyugodott volna a negatív eredményben. No, mindegy, felőlem az megy karácsonyi vacsorára, aki akar, persze tesztelhet is, de sajnos igaza van Szláviknak: hamis biztonságérzetet adhat. Sajnos, ebben az évben, ha jót akarunk idősebb szeretteinknek, akkor nem a közös karácsonyozást erőltetjük. De ez a magánvéleményem, felőlem mindenki oda megy, ahova akar, csak ne noname senkik próbálják meg alázni Szlávikot azért, amiért felelősségteljesen nyilatkozik.
292 fertőzött egy nap alatt, ez a legfrissebb szám. Rekord. Messze az áprilisi csúcs felett. Európa legtisztább államából két-három hét alatt sikerült a közepesen fertőzöttek közé csúszni és a trend is ijesztő. De a legdurvább, hogy szinte csalogatta a vírust a kormány, hogy jöjjön vissza. Másfél…..
jobbdemokrata 2020.08.31 08:28:57
Az önkormányzati választásokkal nagy változások előtt áll az ország, hiszen olyan helyek szabadulnak ki a pártbeli uralmak alól, ahol évek óta vajmi kevés törődés esett az emberek érdekeivel. Kérdés persze, hogy az országos politika ettől milyen irányt fog váltani, hiszen elvileg nincs ráhatása ugye…..
Ugyan a Bajnokok Ligája finoman szólva sem ennek a régiónak a játszótere, de a magyar klubcsapatok még a környező országokhoz képest is borzalmasan állnak, ha megnézzük a 2010 és 2019 közötti Bajnokok Ligája csoportkörök számát. Nekünk ez idő alatt egyszer sem jött össze, ellenben a régióban 10…..
jobbdemokrata 2019.09.01 08:02:35
@Török törp hörcsögöt bökő bögöly: ha annyira hülye vagy,hogy nem tudod, az MTK fotóklub elnöke nem a DT, akkor ne kommentelj...
jobbdemokrata 2019.09.01 08:03:28
@jobbdemokrata: fociklub
448 igen, 197 nem és 48 tartózkodás mellett fogadta el az Európai Parlament a Sargentini-jelentés néven ismert beadványt, melyben a névadó, az Európai Zöld Párt holland képviselője, Judith Sargentini fejezte ki aggodalmát olyan kérdésekben, amelyek Magyarországon szerinte aggályosak: ilyen az…..
Tegnap este azt mondta L. Simon László Fidesz-politikus az ATV-ben, hogy „A magyar választók többsége nekünk szavazott bizalmat.” Jócskán akadnak ezzel ellentétes vélemények is, a társadalmi többséget hangsúlyozó ellenzéki politikusokat azonban nem sorolom fel. Túl sokan vannak. A politikusok…..
  Kedves Edda, most aztán megmondtad a tutit. Megmondtad, hogy szülni kell! Ha valaki ezt nem teszi, akkor bizony hozzájárul ahhoz, hogy afrikai kannibálok árasszák el Európát. Eddig azt gondoltam egyébként, hogy ezt nem gondolod komolyan, de a Hír Tv-ben elmondtad, hogy de. Megnyugtatlak, nem…..
Libertarian Felelősség nélkül 2018.04.11 06:00:00
Először a Cambridge Analytica botrány kapcsán tűnt fel a jelenség, nevezetesen, hogy az amerikai választókat, szegényeket, megvezették. Nem azért győzött a cirkuszi orángután, mert ami hülyeséget mondott, az tetszett a népnek, neadjisten ráérzett az ún. néplélekre, mint a mi…..
A nagyközönség a Népszabadság megszüntetése óta vette észre a megyei sajtót. Nem olvassa, vagy ha a szűkebb pátria egyetlen napilapját olvassa is, nincs átfogó képe a többiről: a kormányzat befolyási övezetébe vont 18 napilapról. Nem is várom el tőle, ám az újságíróktól és politikusoktól talán…..
jobbdemokrata 2018.03.01 09:12:13
Megnéztük, hogy az elmúlt héten a pártoknak mely bejegyzései voltak a legsikeresebbek: top5 rangsorban mutatjuk be, hogy mennyi reakciót (lájkot, kommentelést, megosztást) értek el az egyes posztok. Az alábbi infografikákon a pártok legsikeresebb kép, videó, link és szöveges bejegyzései láthatóak a…..
jobbdemokrata 2018.03.01 09:10:55
Már a hódmezővásárhelyi pofáraesés előtt megroppant a Fidesz támogatottsága...
jobbdemokrata 2018.03.01 09:09:57
Orbán? Tiborcz? Lázár? A lopások? Az arrogancia? A sorosozás? A hazugságok? Nem. Az ellenzéki média túlsúlya!..
jobbdemokrata 2018.03.01 09:09:09
Nincs mit tenni, a mai világ egy jó nagy faluvá változott, ami megtörténik Debrecenben, annak órákon belül már Torontóban is híre megy. Feltéve, hogy kellően érdekes a dolog. Az viszont biztos, hogy a YouTube ma az egyik legfontosabb média, azon belül is egy svéd születésű fiatal szinte…..
jobbdemokrata 2018.02.28 10:59:34
Olyanokat mondtak, hogy "ebben a felállásban már nem fontos, ki Soros embere és ki nem", meg abba kellene hagyni a sorosozást. ..
jobbdemokrata 2018.02.28 10:58:42
Tegnapról mára kiderült, hogy nem Soros áll a migráció, Brüsszel, a magyar ellenzék, a civilszervezetek, úgy általában minden, ami nem fideszes (plusz a metafizikai Rossz mint olyan) mögött. Pedig, haj, ez volt a Fidesz alapvetése az utóbbi két évben. Pontosabban nem alapvetése volt, hanem --…..
jobbdemokrata 2018.02.28 10:58:17