Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miértisne

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közvélemény kutatási trendek új stratégia kidolgozásra késztették a párt háttérembereit, tudta meg a Vakkomondor. Információink szerint az arculatváltás egyik hangsúlyos eleme, hogy a Választói Szövetség nevet vált. Az új elnevezés: Együtt 2024. „A huszonnégy sokkal…..
miértisne 2013.06.13 15:30:05
Az egészségügyi államtitkár megható őszinteséggel beszélt a kórházavatón. Szócska Miklós azért örült annak különösen, hogy éppen Margit neve napján került sor az önállóvá vált Margit Kórház avatóünnepségére, mert nagyanyja is Margit volt. Ha érdekli, hogy vajon…..
Tom Hanks, az amerikaiak egyik bálványa, a jófiú, akit minden lányos anya a mai napig szívesen fogadna vőjének, megbocsáthatatlan bűnt követett el. Azt mondta, basszameg, ráadásul nem otthon, a hülye macskájának, amikor az már hatodjára szart oda az alom elé, nem, hanem a…..
miértisne 2012.10.24 08:34:41
@Leadfoot: Szinte hallom a "trágár szekta" gyerekeinek első szavait. Meg amit majd a sírjuknál mondanak.
miértisne 2012.10.24 08:36:40
@TARTYOMeister: Hogyan jön ide a vallás? Ha valaki igényes a beszédére és tiszteli a beszélgető partnereit az vallásos?
Szaniszló Ferenc az ország legnagyobb standup komikusa, áll ott az EchoTv-ben, és faarccal szórja a legdurvább poénokat, amiket még Kőhalmi Zoltán sem bírna ki röhögés nélkül előadni, Nacsa Olivér processzora pedig a harmadik percben leolvadna, és attól kezdve Korda György és…..
Nem akartam hinni a szememnek, de aztán összeállt a kép. Pedig ma nagyszerű dolog történt. Egy jobbikos nyomulást fél pályás útlezárással és részvételi fölénnyel akadályoztak meg veszprémi pártok - így a DK, az MSZP - és több civil szervezet, például a Szolidaritás. Az…..
Talán ideje lenne szembenézni azzal, hogy egy testvérgyilkos szadista fenevadat emlegetünk szentként. István király politikai teljesítménye vitathatatlan, hiszen felismerte, hogy ha a bármily farizeus egyházi hatalom oldalára áll, vagyis Kelet (Bizánc) helyet Nyugatot (Róma)…..
miértisne 2012.08.21 10:34:50
@karvalyréka: Veled aztán komolyan el lehet beszélgetni. Nagy öröm lehetsz a környezetednek.
miértisne 2012.08.30 20:35:32
@karvalyréka: Lehet, hogy nem vagyok képben, de nem egészen értelek. A stílus, ahogyan mondod a dolgokat zavart egy kicsit, mivel kitakarja a mondanivalót. Vedd úgy, hogy a csapos közbeszólt.
Szerintem egyébként azokat sem érdekli igazán Szt. István személye, akik most fel akarják használni tetteit a saját, összehasonlíthatatlanul kicsinyesebb ügyükre.
Magyarország 997-1301 2. ELŐD 2012.08.20 08:31:13
Salamonék Jugoszlávia ellen 1063 szeptember 27-én, a Béla halála utáni káoszt kihasználva Salamon Székesfehérváron átvette a kormány vezetését. Az amerikaiak megnyugodva üdvözölték, hogy visszaálltak a jogállam keretei Magyarországon, és az András idején kijelölt…..
miértisne 2012.08.21 10:20:22
@A Vadkeleti Bölcs: Kifejtenéd a véleményed anélkül, hogy megkérdőjeleznéd az értelmi képességeimet. Ezt beszélgetésnek hívják, sőt ez esetben dialógusnak, mivel a beszélgetés filozófiai - gondolati - tárgyú. Németország, mint nagyhatalmi- birodalmi - tényező Európában. Ezt gondoltam, mert ma is az. Sajnos sokkal nagyobb befolyással vannak az ott történtek országunkra,(a válság is)mint az USA-ban történtek.Sok minden feltűnt egyébként. A Vatikán is ma működő jelentős politikai alakulat, melynek Magyarország adófizetője a semmiért. Hát én ilyesmiket gondoltam, ha nem gond. Javíts ki, ha megy kioktatás nélkül. Köszi.
Természetesen nem tudjuk, hogy a közoktatásban tanító pedagógusok mekkora hányada támogatja a második Orbán-kormány oktatáspolitikáját. Ilyen típusú közvélemény kutatásoknak általában a kormányzat a megrendelője, a jelenlegi kormányzat azonban csak „nemzeti…..
miértisne 2012.07.31 16:42:48
@rinpocse33: Szerintem nem a tanárnak nincs becsülete, hanem az embernek és nem a multikon múlik, hogy milyenek leszünk. Nem láttál még művelt betanított munkást vagy tájékozott és széles létókörű szakmunkást? Mit ne mondjak kíváncsi, a szakmáján túl is érdeklődő értelmiségit? Pedig lehetséges ilyen életminőségben élni. Miért is ne?
miértisne 2012.07.31 16:42:59
@axaic: Nagyon, de nagyon egyet tudok érteni Önnel. Érdemes lenne talán ilyen szavakat is közkinccsé tenni az iskolákban (tanulókra-tanárokra), mint emberi méltóság, szabad akarat, saját életcélok, stb.
miértisne 2012.08.01 12:35:03
@Krisztiantara: Akkor mi egy követ fújunk. Az jó.