Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megtagadva

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szövetségesek ’44 nyarától kezdték bombázni hazánkat. Az amerikai 15. légi hadsereg Liberátorai és vadászgépei dél-olaszországi támaszpontokról indultak magyarországi célpontjaik felé. A román kiugrás után egyik fontos feladatuk lett a Vörös Hadsereg magyarországi…..
Kisfilm a regény születéséről. Korabeli német filmhíradóval és archív fotókkal. ..
Kováts Judit érett fejjel lett első kötetes író. Levéltáros, történész, jelenleg kiadóvezető Nyíregyházán. Megtagadva című könyve a műfajában is páratlan: a szerző az oral history módszerével készített interjúkat a második világháborút túlélt idősekkel, s…..
Kedves Olvasónk! A Megtagadva már a facebookon is elérhető! Aktuális információkért, könyvbemutatókért és egyéb érdekességekért látogasson el oldalunkra: www.facebook.com/megtagadva ! (Az oldal regisztráció nélkül is elérhető.) ..
Írta: Kováts Judit (regényrészlet) A német megszállás, még ha számítani is lehetett rá, és gyakorlatilag ellenállás nélkül ment végbe, felforgatta az életünket. A tanév nagy hirtelenében, április elsejével befejeződött. Osztályfőnökünk, Zádor Erna komor,…..
Szeptember 18-án, kedden 18 órakor a Rózsavölgyi Szalonban mutatják be Kováts Judit Megtagadva című könyvét.A szerzővel a kötet szerkesztője, Király Levente beszélget.Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk: http://www.facebook.com/events/424352274282826/ !..
Írta: Kováts Judit (regényrészlet) Több mint egy emberöltő telt már el azóta, de nem múlik el nap, hogy ne jutna eszembe a háború. Most, hogy visszatekintek azokra az időkre, úgy tűnik, mintha nem is velem történt volna mindaz, ami történt, mintha nem lenne…..
Kováts Judit - Megtagadva Borító 2012.07.31 09:48:57
..
Megtagadva Kováts Juditot Onder Csaba kérdezi Forrás: A Vörös Postakocsi http://www.avorospostakocsi.hu/  A Magvető Kiadó gondozásában idén ősszel jelenik meg Kováts Judit Nyíregyházán élő író első regénye „Megtagadva” címmel. Ennek apropóján is kérdezzük…..