Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kondéros

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi 17 stabil és 18 Next frissítés után megérkezett a 19-es verzió első fejlesztői kiadása is. Az újdonságok: chrome.proxy, chrome.fontSettings és opera.stash API támogatás Az előre telepített keresőket még mindig nem lehet szerkeszteni, viszont a Yahoo és a Wikipédia…..
A hangsúly továbbra is a már meglévő funkciók csiszolásán van. A könyvjelzősáv most is számos javítást kapott, és ettől az összeállítástól kezdve már alapértelmezetten engedélyezve van a flags-ben, tehát a használathoz csak a beállításokban kell bekapcsolni. Kapott egy…..
Kondéros 2013.10.02 16:04:15
@Cawington: Jézuség, myoperán ezt akartad közölni ezzel
"If you want to AdBlock Plus to add a list of crashes under Win7."
Már korábban feltünt ilyen avatarral valaki, értelmezhetetlen hsz-ekkel.
Esküszöm, nem bántásból, de ilyen angoltudással lehet többet ártasz.
Bár határozottan jobban örülnék neki, ha a feature fejlesztő gépezetük indulna be, de ha megszedik magukat, talán jobban dobnak egy kis alamizsnát a hangos kisebbségnek, avagy a kiéhezett power usereknek. A további fejtegetést hagyjuk a kommentekre, a lényeg, hogy a MEGA…..
Kondéros 2013.07.07 04:07:17
@Nekomajin:
Van vagy össz 100 könyvjelzőm, de rohadt kényelmetlen mindig új lapon vacakolni velük
Édesanyám aztán oldalpanel nélkül se, de könyvjelzők nélkül végképp nem nyúl hozzá.
Na ő aztán a vérbeli poweruser a 71 évével, gratulálok, okos voltál.
A frissítést mostanra valószínűleg olvasóink nagy többsége már megkapta, így adódik a kérdés, miért vártunk ennyi időt a hír közlésével? Én speciel azért, mert mindenképpen meg akartam tekinteni a hivatalos kiadási megjegyzéseket. Mivel az összeállítás száma…..
Az élet nem áll meg - még ha itt a blogon néha úgy is tűnik - az elmúlt időszakban az Opera fejlesztői két új Opera Next kiadással is jelentkeztek. Olyan értelemben nincs ebben semmi meglepő, hogy a szokásos hibajavítások és csiszolások érkeztek, néhány örömteli…..
Kondéros 2013.06.19 23:46:00
@ap: De a ctrl miatt már ott van a kezed a bill-en, szóval nem mindegy? :)
Talán a cikk megjelenési idejéből is látszik, hogy kicsit problémás újra felvenni a lépést. Mármint a folyamatosan érkező előzetesekét, amitől alaposan elszokhattunk az év első felében. A múlt héten azonban megjelent a radikálisan megváltoztatott Opera 15 első kiadása, ami -…..
Kondéros 2013.06.08 22:50:16
@Kondéros: Mármint persze 12.15-ben
Haavard ismét írt egy postot a saját blogján, amiben kéri, hogy strukturált változatban (tehát nem belehányva) a 3 legfontosabb, leginkább hiányzó funkciót írjuk le. Kizárólag hármat és egy ember egy kommentet írhat. Elhiszem, hogy régebben, amikor szintén volt ilyen post…..
Elsőként is békés, boldog karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag új évet kívánunk minden Olvasónknak. Egy felemás esztendő Bizonyára sokan, sokféleképpen tudnák értékelni, összefoglalni a norvég böngészőfejlesztő idei teljesítményét. Nincs könnyű helyzetben a…..
Magyar Opera Opera 12.12 RC2 2012.12.12 20:54:33
Annak ellenére, hogy végleges változatra nem számíthattunk, meglepett volna, ha kihagyják a ziccert, és 2012. 12. 12-én nem jelenik meg legalább egy Opera 12.12 előzetes. Ez nem is következett be, mert tegnap már bemutatták az első kiadásra szánt előzetest, és ennyinél nemigen…..
Egy hét telt el a korábbi, talán minden idők legtöbb Core javítását hozó előzetes óta és itt a következő, amely szintén nem kevés teljesítmény és stabilitásjavítást hozott. Először is a "First Update Delay" és "Styled First Update Timeout" beállítások immáron a…..
Kondéros 2012.08.16 15:37:34
@Med1on: Remélem hagyják is a fenébe.
1080p vidi 20-30%al kevesebb cpu-t eszik b1552-be.
A 12.01 hamarosan végleges lesz, így ha nem jön közbe semmi, teljes gőzzel a 12.50-re koncentrálhatnak. Éppen ezért kérik, hogy mindenki jelentse a bugokat, különös figyelemmel a 12.00-hoz képest megjelent regressziókra. (Ha ezt a tanácsot az 1.0 óta betartották volna az emberek, ma…..