Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paco155

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy egyszerű kérdést tettem fel itthon és külföldön dolgozó szerszámforgató barátaimnak: mi az az öt márka ami beugrik, ha kéziszerszámról van szó? A magyar válaszokon, megmondom őszintén, egy kicsit meglepődtem. Egyrészt nehézséget jelentett az öt márka összeszedése, másrészt meglepetésként ért a…..
Akarod őrületbe kergetni kedvenc gumisodat? A gumi megrendelésekor kösd ki, hogy idei DOT-számú (azaz idei gyártású) gumit kérsz. Ez az elvárás különösen e sorok írásakor, azaz még így az év eleje felé csal érdekes grimaszokat a gumis kolléga arcára...
Paco155 2017.05.03 20:22:58
@Kulani: Szerintem ezt már átrágtuk, nekem nem változott a véleményem. De olvasd vissza saját magad. Pár hónappal ezelőtt még a matrica/vonalkód lehetetlen volt részedről. Most már nem lehetetlen, de át kell alakítani a rendszert K sokért K sok munkával...
Igen, ahogy akkor is mondtam akár egy mezőt is be kell vinni az adatbázisba. Nem olyan nagy munka, a költség az a programozótól függ, a lényeg ott van, hogyha egyszer a gyár elkezdi kiadni a vonalkódon a dot számot akkor előbb utóbb minden nagykernél, kiskernél stb. meg fog jelenni.
Tehát továbbra is ott tartunk hogy a gyár és a forgalmazó is ellenérdekelt különben már ezer éve nyilván lenne tartva.
Ennyikeh.
Paco155 2017.05.03 22:03:02
@Kulani: Oké, visszaolvastam, itt valóban ezt írtad. Én kevertem a fórumon elhangzott vitánkkal.
Az mennyire biztató már, ha egy hivatalos szerviz a sokadik levél után kicsit bizonytalanul, de megrendel "valamit". A megrendelővel együtt kíváncsian várjuk, hogy mi lesz az. Kár, hogy még ötöt kell aludni hozzá. (A csodálatos 1919-es mosogatógépet bemutató rajz innen…..
A Totalcar készítői aggódva figyelik az országban kialakult drámai közlekedési helyzetet. Kérjük, aki teheti, ne induljon útnak amíg nem érkeznek megnyugtató hírek az utakról. A veszély még nem múlt el, a meteorológiai oldalak szerint továbbra is hóátfúvások nehezítik a…..
Paco155 2013.03.16 13:56:25
@Bambano: "csak mondanám, hogy a leveles ágozat meg a hó időben diszjunkt jelenség..."

Izé, hogy ne csak a tűlevelűekkel példálózzak, láttál te már télen buxust?
hu.wikipedia.org/wiki/%C3%96r%C3%B6kz%C3%B6ld_puszp%C3%A1ng
László nem egészen érti, kit szopott le az Apple, hogy kizárólag nekik nem kell cserélniük a hibásan eladott termékeiket. A Vodafone-nál rádumálták egy iPhone 5-re, aminek nem működött a wifije. Másnap visszavitte, de nem voltak hajlandók kicserélni, azt bírták neki mondani,…..
Paco155 2012.10.05 15:11:06
@ancsika: Feltéve ha csereigényt érvényesítesz, de az csak akkor tehető meg, ha a termék hibája nem javítható. Na azt bizonyítsd az adott 3 nap alatt hogy nem javítható......
Paco155 2012.10.05 15:24:53
@avman: Szegény értelmi fogyatékosként gondolom nem tudod felfogni hogy az MÁR ELFOGADOTT CSEREIGÉNYRE VONATKOZIK . Ugyanis ennek a megértéséhez valószínűleg már nem csak a szavak egymásutániságát kell értelmezni hanem nagyjából tisztában lenni a magyar joggal.
Paco155 2012.10.05 15:30:08
@qtyqruty: Nem tudok ennél frissebbet, de ez pont engem igazol.
Második bekezdés:
"Nem áll fenn hibás teljesítés, ha a termék hibái ismertek, vagy azok számunkra felismerhetőek voltak."

Mivel a helyszínen kipróbálva felismerhető lett volna a wifi hibája így a hibás teljesítés nem áll fennt, ezenkívül mivel nem tudod bizonyítani, hogy a termék nem javítható 15 napon belül (de erre a 15 napra is csak törökedni kell), ezért a csere nem kötelező, hanem a szervizbe kell felvenni. A szerviz meg megállapítja hogy cserélni kell, és a bolt ki fogja cserélni. De nem azonnal bemondásra. Ilyen Magyarországon nem kötelező.
Egészen bizarr történetet küldött MR, akinek állítólag a Generali visszamondta a biztosítását és visszafizette az utolsó negyedévet, amikor bejelentették, hogy pinceüzletüket elpusztította az esőzések után beömlött víz. Most megtörtént eset: érvényes szerződéssel…..
Paco155 2012.08.16 15:46:41
Újonnan méregdrága és ügyetlen, használtan megbízhatatlan. Szerencsére a Smartnak is van guruja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Paco155 2012.07.31 00:33:51