Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ladylux

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor alig pár órája Facebookra feltett fotója instant mémmé válhat. Nézzük, hogy eresztik el magukat korunk emblematikus politikusai a vakáció idejére. Viktor Amerikában Merkel Sarkozy Berlusconi Obama És a klasszikus Putyin..
ladylux 2012.08.26 18:34:06
@Bloodscalp: Szerintem, ez nem is ő..., nézzétek meg jól, a szemüvege mögött egy kancsal szempár az ellenkező irányba néz, mint ahogy a kis kezével magyarázza, hogy a golf azért az nem egy tipikus magyar játék! De nem ám! Akkor meg ki lehet?
(Aki az előző könyveket már olvasta, annak spoilermentes)Közel hat évet kellett várni George R. R. Martin Tűz és Jég dala ciklusának ötödik kötetére, és ilyen várakozásoknak rohadt nehéz megfelelni – főleg, hogy időközben útjára indult egy adaptáció is egy HBO-sorozat…..
ladylux 2012.07.30 22:27:35
@zmrzlina: Jogos a dühöngésed, egyrészt hosszú ősz szakállunk lesz, mire minden könyvet alkalmunk lesz -ha lesz - elolvasni, mivel a szerző sem tudja már sokszor, hogy melyik karaktertől mit akart, azt meg végképp nem tudja kiket fog életben hagyni és sokszor érdektelen szereplőket mozgat és sokszor érdektelen történetekkel tölt meg több száz oldalt.. Csinál egy emberi gyarlóságokkal és némi szerethetőséggel is felruházott karaktert, aztán sunyin elrántja az olvasó orra elől, nehogy megtetsszen már a szerencsétlen valakinek. A varjak lakomája valahogy nem tudott igazán lekötni, pár karakter, akinek a részeit szívesebben olvastam, a többin csak végigküzdöttem magam, untam, aztán csalódtam, hogy na de minek is? Olyasféle, mint egy hagymázas vízió, amelyben szürreálisan változnak a szereplők és minden más is. Ha megveszem az ötödiket, nem lesz ez egy
óriási csalódás ismét? Arya Stark, akinek a sorsáért izgultam, a Varjak lakomájának végére megvakul, anyját, bátyját megölik, Sansa sorsa is bizonytalan. Tyron, akit megszerettünk minden hibája dacára, mint írták sokan, már nem fog fejlődni karakterileg.Most akartam megrendelni a könyvet, de elbizonytalanodtam. Csalódni fogok?