Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gúta

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudományok Napja 2021.11.17 12:03:23
Kedves Érdeklődő! A gútai Nagyboldogasszony Egyházi Iskolaközpont 2021. november 19-én tizedik alkalommal rendezi meg a „Heuréka!” magyar tudománytörténeti vetélkedőt középiskolás diákok számára. Mivel a vetélkedő a járványügyi helyzet miatt tavaly elmaradt, ezért az idei verseny témája marad…..
Kedves Érdeklődő! A gútai Nagyboldogasszony Egyházi Iskolaközpont 2019. november 14-én immáron tizenharmadik alkalommal rendezi meg a Tudományok Napját, melynek keretein belül a vállalkozó kedvű szlovákiai és magyarországi diákok idén kilencedik alkalommal mérhetik össze tudásukat a „Heuréka!”…..
A rendezvényen készült képekmegtekinthetőek itt...
Kedves Érdeklődő! A gútai Nagyboldogasszony Egyházi Gimnázium 2018. november 14-én immáron tizenkettedik alkalommal rendezi meg a Tudományok Napját, melynek keretein belül a vállalkozó kedvű szlovákiai és magyarországi diákok idén nyolcadik alkalommal mérhetik össze tudásukat a „Heuréka!” magyar…..
Képek a rendezvényről itt találhatóak meg.  ..
A gútai Nagyboldogasszony Egyházi Iskolaközpont 2017. november 14-én immáron tizenegyedik alkalommal rendezi meg a Tudományok Napját, melynek keretein belül a vállalkozó kedvű szlovákiai és magyarországi diákok idén hetedik alkalommal mérhetik össze tudásukat a „Heuréka!” magyar tudománytörténeti…..
Kedves Érdeklődő! A gútai Nagyboldogasszony Egyházi Iskolaközpont 2016. november 16-án immáron tizedik alkalommal rendezi meg a Tudományok Napját, melynek keretein belül a vállalkozó kedvű szlovákiai és magyarországi diákok idén hatodik alkalommal mérhetik össze tudásukat a „Heuréka!” magyar…..
Helyezés Az iskola neve Az elért pontszám 1. Szenczi Molnár Albert Gimnázium, Szenc 114 pont 2. Pázmány Péter Gimnázium, Érsekújvár 89 pont 3. Marianum Egyházi Iskolaközpont, Komárom 87…..
Kedves Versenyzők! Értesítjük Önöket, hogy a Heuréka! - V. Magyar Tudománytörténeti Vetélkedőre további szakirodalom nem kerül feltöltésre!  Eredményes felkészülést kíván a szervező csapat!..
Kedves Érdeklődő! A gútai Nagyboldogasszony Egyházi Gimnázium 2015. november 12-én immáron kilencedik alkalommal rendezi meg a Tudományok Napját, melynek keretein belül a vállalkozó kedvű szlovákiai és magyarországi diákok idén ötödik alkalommal mérhetik össze tudásukat a…..
  Helyezés Az iskola neve Az elért pontszám 1. Nagyboldogasszony Egyházi Gimnázium, Gúta 94 pont 2. Táncsics Mihály Gimnázium és Szakközépiskola, Kisbér 47 pont 3. Szenczi Molnár Albert Gimnázium, Szenc 46…..
Kedves Érdeklődő! A gútai Nagyboldogasszony Egyházi Gimnázium 2014. november 13-án immáron nyolcadik alkalommal rendezi meg a Tudományok Napját, melynek keretein belül a vállalkozó kedvű szlovákiai és magyarországi diákok idén negyedik alkalommal mérhetik össze tudásukat a…..
 Heuréka! – III. Magyar Tudománytörténeti Vetélkedő végeredmény     Helyezés Az iskola neve Az elért pontszám 1. Szenczi Molnár Albert Gimnázium, Szenc 91 pont 2. Selye János Gimnázium, Komárom 89…..
Szeretnénk értesíteni a versenyre készülő csapatokat, hogy az MTV videotárában található három megadott dokumentumfilm minden bizonnyal csak október 26-ig lesz online megtekinthető (lehet, hogy tovább is, de ez egyelőre nem biztos). Kérjük a versenyre készülőket, hogy eddig az…..
A tavalyi Heuréka! - II. Magyar Tudománytörténeti Vetélkedőről további képek itt ..
               Kedves Érdeklődő! A gútai Nagyboldogasszony Egyházi Gimnázium 2013. november 13-án immáron hetedik alkalommal rendezi meg a Tudományok Napját, melynek keretein belül a vállalkozó kedvű szlovákiai és magyarországi diákok idén harmadik alkalommal mérhetik össze tudásukat a „Heuréka!”…..
Többen jelezték a benevezett csapatok közül, hogy nem érhető el a verseny kötelező irodalma azokon a linkeken, amelyeket megadtunk. Ellenőriztük, és tényleg... A hiba a mi készülékünkben van (hogy pontosan mi a gubanc, had' ne részletezzük), elhárítása már megkezdődött.…..
Kedves Érdeklődő! A gútai Nagyboldogasszony Egyházi Gimnázium 2012. november 7-én immáron hatodik alkalommal rendezi meg a Tudományok Napját, melynek keretein belül a vállalkozó kedvű szlovákiai és magyarországi diákok idén második alkalommal mérhetik össze tudásukat a…..
Tudományok Napja Elindult a blog! 2012.07.30 20:34:01
Ezt a blogot a gútai Nagyboldogasszony Egyházi Gimnázium csapata hozta létre. Mégpedig azért, hogy naprakészen informálhassuk a nyilvánosságot egyik kedvenc rendezvényünkről, a Tudományok Napjáról. A Tudományok Napjának fontos részét képezi a Heuréka! nevű…..