Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az utazó 82

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
magyar-magyar szótár hideg 2012.12.26 06:25:19
"Nagy a hideg, ugye, öreg?"-kérdezi a katonatiszt a sátra nyílásában üldögélő öreg cigányt. "Te tudod, te vagy kint!"- válaszolja a cigány. /régi ludovikás tiszti anekdota Dr Esterházy Mátyás gyűjtéséből/ Téli hajnal. Minta Béla buszsofőr beprogramozta az…..
Hölgyek Öröme Elmaradásaim 2012.11.28 18:51:18
Az utóbbi időben már linket sem tettem fel ide a másik blog új cikkeiről. Egyrészt trehány is vagyok az ilyesmihez, ez már nem „alkotás” csak „adminisztráció” hogy itt is feltüntetem, valami mozgás volt a HÖ-ben. Másrészt úgy vettem észre, a kutya nem jár már ide, ha…..
A Jobbiknál szezonja van most a zsidóknak. Egyik nap Vona Gábor vezetésével demonstrálnak Izrael budapesti követsége előtt a gázai hadműveletek ellen. Másik nap a Jobbikból kizárt Lenhardt Balázs és kis csapata tüntet a pártból szintén kizárt, váratlanul…..
Fiatalamerika, newdealamerika, négeramerika, latinoamerika, waspamerika, migránsamerika, kereszténykonzervatívamerika, marlborocountyamerika, közösségamerika, individuálamerika, kólaamerika, hátsóudvaramerika, csóróamerika, trashamerika, indusztriálamerika, kerouacamerika,…..
Az egész ország mozaikos -és   Budapest is. És az Ország Tanárnője, Ferge Zsuzsa akkora otromba marhaságot mond, hogyaszongyaja eltűntek Budapest belsőhatárai. Holott világok mozaikozzák Budapestet és néha úgy, mint Indiában, egyszerrevalóságokban : egymásBAN [benne is és…..