Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LilOdry

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A taekwondo versenyek második napján, pénteken lépett küzdőtérre a női -57 kg-os és a férfi -68 kg-os súlycsoport. A nőknél kicsit borult a papírforma, bár az éremesélyesek közé sorolták, és a hazaiak is nagyon várták, a végső győztes, Jade Jones szereplését. A…..
Túl az első versenynapon, ahol színvonalas csatákat láthattunk és ahol a papírforma érvényesült mind a nőknél, mind a férfiaknál. Női -49 kg-ban az előzetes várakozásknak megfelelően, a kínai Wu Jingyu szerezte meg a bajnoki címet, ezzel megvédve pekingi elsőségét. A…..
A mai napon, magyar idő szerint 10-kor, megkezdődnek a taekwondo versenyek. A taekwondo vezetői állítják, hogy a kvalifikációs rendszernek köszönhetően, a legjobb versenyzők vannak jelen az olimpián, annak ellenére, hogy számos világbajnok és világelső hiányzik. Ez a már…..
Már csak egy nap és végre mindenki láthatja, hogy a sok sok változtatás után, milyen is lett a jelenlegi olimpiai taekwondo. Persze nem feltétlenül fogja meggyőzni a jelenleg ellenállókat, de legalább az esélyt adják meg neki. Szerintem mindenkinek van kedvenc és szeretett…..
Szerdától, azaz 8-tól beindulnak a taekwondo küzdelmek is az olimpián, így ígéretemhez híven, addig megpróbálom bemutatni ezt a küzdősportot. Előző bejegyzésem megmozgatta a sportszerető embereket, látszott a kommentekben. Sokfélét mondott mindenki, nos, akkor íme a…..
Bár már négy napja mennek az olimpiai küzdelmek, szerencsére magyar sikerekkel is, én azért kicsit visszakanyarodnék a megnyitó ünnepséghez. Izgatottan ültem le a televízió elé péntek este, végigélveztem a műsort, jókat nevettem „Mr. Bean” (Rowan Atkinson) előadásán,…..