Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Redcat

18 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekszoba Egyszerűen dömper 2011.04.19 12:32:00
A minimalizmus továbbra is a szívem csücske. Minek bonyolult körítéssel tálalni a dolgokat, lényeg a karakter és a funkcionalitás. Sam Johnson dömperjeitől például egyszerűbbet és szebbet nem nagyon tudok elképzelni, mindazonáltal mindent felvonultatnak, amit egy kis…..
Redcat 2011.04.21 08:54:51
  Nagyjából a templom tetejéről lőhették. Jobbra beficcen az Anker-ház, középen a bazilika kupolája, a bal felső komplett háztömb pedig ma már hiányzik. Mármint fizikailag, szerintem jobb hogy a Gödör és egy kis zöld placc van a helyén. A képet Sadia szúrta ki a…..
Redcat 2011.04.13 09:16:36
@neccharisnyás útonálló: A járművekből ítélve ötvenes évek vége.
Ma délután a Magyar Nemzettől kerestek telefonon, hogy kommentáljam a szocialista párttal kapcsolatos legújabb értesülésüket. Miután azonban egészen addig a fűnyírásnál komolyabb szellemi kalandom nem volt, a hívás pillanatában pedig éppen egy homokvár felépítésén…..
Nem a Bíró Ica kísérti a szerencsét ezen a lóherén? 1982-ben járunk. Ebben az évben Irán támadást indít Irak ellen, Spanyolország lesz a NATO 16. tagállama, június 5.-én pedig sor kerül az első nemzetközi Rubik-kocka világbajnokságra Budapesten. Ti mit csináltatok '82-ben?…..
Redcat 2011.04.02 09:30:05
Mit akart a katonai elhárítás a sorozat-gyilkosság negyedrendű vádlottjától? - Tódor János tudósítása     Bár a szerdai tárgyalási nap előtt ügyvédje a sajtón át ígérte, hogy vallomást tesz majd az első rendű vádlott, K. Árpád, erre nem került sor. A sötét…..
Redcat 2011.04.01 07:02:23
@Antifaszok Réme: Rakd már fel ezeket az eseteket egy térképre!
Alkalmi alkotás az amatőr festőművésztől. Volt szerencsém tegnap Nyíracsádon járni, ahol megtekinthettem az önkormányzati fenntartású Malom Galéria kiállításait, így az egyik időszaki tárlatot, Dr. Dóbus György amatőr festőművész igen gazdag felhozatalú tárlatát. A…..
Redcat 2011.03.27 13:20:19
Megfontolja a főváros a Moszkva tér névváltoztatását - mondták önkoris illetékesek a HírTV kérdésére. Eredetileg ugye Széll Kálmán térnek hívták, egészen 1951-ig. A rendszerváltás óta időről időre felmerül a visszaállítás kérdése, meg olyakor új név választása…..
Remélem jó volt a kávé, mert most jön a legnagyobb ajándék, ez tényleg világszenzáció. Persze ez az egyetlen, amit mindenki tudott előre, hiszen az egész karácsonyi ajándékakció beharangozó posztjában ezt az egy tételt veséztük ki alaposan. Remélem már izgulnak, itt tényleg…..
Redcat 2009.12.14 10:31:46
Amiről Ré írt, az engem is nagyon tud idegesíteni és vele együtt én is várom tőletek a tökéletes ellenszert. Az oké, ha valaki a seggembe mászik, nekem meg fékeznem kell előtte hirtelen, akkor ő lesz a hibás, de attól még nekem is macera az egész. Ráfékezni még ennél is…..
Redcat 2009.12.06 21:49:04
@cork77: tévedsz
Mostanában a hétfő reggeli Totalcar értekezleteknek van egy rituálisan visszatérő eleme. A tárgyaló hosszú asztalánál Bende mindig baloldalt ül, mellettem. Komoly arccal, igazgatói fontosságának teljes tudatában adja elő a napirend előtti pontokat, mindenki őt figyeli. Aztán én…..
Redcat 2009.11.15 22:14:35
@Dennis01: Ezt kifejthetnéd bővebben.
  Eredetileg mindenki balra hajtott. Ma majdnem mindenki jobbra. Minek kellett ennyit kavarni? Vélemények az azonos című írásunkról...
1962. A világ egy gombnyomásnyira van az atomháborútól, Graham Hill Forma-1-es világbajnok lesz a BRM-mel, idehaza megszületik Kalapács Józsi, a négyéves Michael Jackson pedig tátott szájjal nézi, ahogy a harlemi Apollo-színházban egy éjszaka alatt a Soul Keresztapja lesz James…..
Redcat 2009.09.14 07:51:36
@ommm: Hát ez a 603-2 csak egy "ráncfelvarrás" volt. Az alapvető konstrukció 1955-ből származik.
Redcat 2009.09.14 10:43:21
@volgapierre: Emellett egy nagy köbcentis, hosszú áttételű váltóval és difivel szerelt V8-ast azért nem olyan könnyű széthajtani.

Nem-e? Volt kollégám első pesti útján elkövette :)
Redcat 2009.09.14 10:45:18
@Önjáró Talajgyalu: Ez nem a szovjet elvtársakon múlott közvetlen, hanem a gazdasági helyzeten.
Citroen Kacsa, Mini, Renault R4, Volkswagen Bogár, Mercedes G-osztály – tudják mi közös bennük? Valamennyien egy kis kasztba tartoznak, a harminc éven túl azonos műszaki alapokra gyártott autókéba. Igen, a G-osztály is túllépte az autómatuzsálemi kort, első példányai…..
Hallottak már kiskölyköket rozsdás lábossal pléhhordót csapkodni? Pont olyan hangot adott a motor minden váltás után. „Kellett neked indiait venni” - mondta bajsza alatt vigyorogva Gyuribaá, a mester. „De tegnap még jó volt” - védekeztem, mire Gyuribaá…..
Korábban készítettem egy térképet, azokról a Pannóniásokról, akik az Index Pannónia fórumán írnak és lakhelyüket megadták. Ha valakinek megváltozott a lakhelye, esetleg fel akar kerülni, írjon kommentet vagy emailt. Íme a térkép: Nagyobb térképre váltás..
Redcat 2009.01.03 19:44:29
@ANDOR64: Google Romhányt még nem tudja házszámra, talán jó helyre tettem.
Redcat 2009.02.21 20:38:22
@QQróza: Ha kapok egy listát, szívesen megcsinálom.
Redcat 2009.02.24 13:23:39
@QQróza: Elnézést, de erre már nem futja az energiámból. Ha kapok egy listát szívesen felteszem a google.maps-ra, az sem kevés idő.
A szerkesztőség nagy gondolkodója, minden állólámpa örök mecénása, a crova-készlet Pege Aladárja egyszer csak eltűnt megszokott, ablak alatti helyéről.- Hol a Csikós?- Kávézik, nem?Kávézik bizony. Sokáig és lassan. Mert a koffein, állítólag, ébren tart. Így éldegélünk…..
Redcat 2009.02.19 23:15:44
Autófília De én megmutatom! 2009.02.13 15:00:00
Reggel kivételesen autóval jöttem be munkába, valamiért dugó a Soroksári út végén, a Boráros térnél. Mondom remek, ugye megint rakparti móka lehet, hogyan szűkítsük a forgalom keresztmetszetét című játék. Átküzdöttem magam, utána már nem is érdekel. Autóban rádiót…..
  Van kampányszerű KGFB-ellenőrzés? Vagy csak a média félreértelmezéses felfújósdija folyt, és a hétvégi híradók vágóképein KGFB-igazolást kérő rendőrök csak a tévéstábok kérésére ellenőrizték a csekkeket-szerződéseket-bizonylatokat? Vélemények az azonos…..
Redcat 2009.02.12 13:09:09
@komikus: Ilyen velem is előfordult. Zalaegerszegen. Ahol Kondorosi iskolatársam volt. Lehet, hogy a rendőr is tudta?
Redcat 2009.02.12 13:13:24
@bopat: Németországban is, Ausztriában is megállítottak már ok nélkül.
A németek fel is jelentettek orgazdaságért. Megszívták, mert a német ügyvédem rögtön kivasalt a német államtól 600 EUR-t magának, meg 1000-t nekem.
A polgárőr csapat már rakodik, hamarosan indulunk haza.A lehető legkevesebb megállással igyekszünk haza. Az autón motorjában olajat, olajszűrőt és levegőszűrőt cseréltünk (ez a harmadik már), a tetőcsomagtartót leszedtük.Még elmegyünk a helyi közkórházba, maradt egy kis…..
Ma megjött az Autocar legújabb száma, ránéztem, és kiesett a kezemből. Tesztelték ugyanis a Mégane Coupét ők is, csak nem dízelmotorral, mint mi, hanem kétliteres turbós benzinmotorral.Az eredmény: 2 és fél csillag. Szóval nem szerették túlzottan.Olvasom a szöveget,…..
miniszteriális autó – a későfeudális államban a testőrség [ am őrezred] megtartja különleges szerepét. A puska mondja meg a vadásznak, mi a nyúl.A miniszter a köz tulajdonképpeni szolgája. Az Állam-ért van, Az Egységes Főhatalomnak szolgál [Egységes Főhatalom: itt: nem…..
Szakmai hírek az Egyesült Királyságból! A Popbitchnek köszönhetően íme a levél, amit a londoni központú Brunswick pr-ügynökség minden dolgozója megkapott a héten. A Brunswick egyébként a világ egyik legnagyobb kommunikációs tanácsadó cége, olyan ügyfelekkel, mint a British…..
Kedden este 9 óra körül elment a villany, majd néhány perc múlva visszajött. A Windowsnak azonban nem volt ideje újra bejelentkezni, ismét elsötétedett a képernyő, kialudt a villany. Ilyen korán nem szoktam aludni menni, mostanában inkább éjfél körül, de most kénytelen voltam,…..
Van köztünk mindenféle egyén. Ki a csirkéket szereti jobban, kinek az Audi tetszik, valakinek a francia autók és (figyelem!) Zsiguli, megint másnak a japánok, az ötödiknek a BENZ-ek, szóval ezért jó a társaság, mindenki mást és mást szeret. Viszont egy kicsit mindannyiunk szíve…..
Redcat 2009.01.24 22:20:23