Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OsbMarton

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár vízilabda és kézilabda válogatottunk felemásan szerepel, s vívóink is elfogytak, cselgáncsosaink sem nyernek már sok érmet – hogy csak a legismertebb sportokat említsem - mégis van okunk büszkének lenni olimpikonjainkra. Az éremtáblázaton sokáig az első ötben is bent…..
A negyedik vívónk, a párbajtőröző Imre Géza búcsúzott a legjobb 16 között. Marokkói ellenfelét még bravúrosan, rutinosan verte meg. A következő asszóján viszont nagyon meglepte a norvég Piasecki. Már az első harmadban tus tust követett a norvégnál, amit csak együttes…..
Augusztus elsején pástra lép az utolsó vívónk, Imre Géza, aki egyénileg, párbajtőrben vív meg a 16-ba jutásért a marokkói Abdel-Karim el-Haouarivel. A 37 éves magyar vívó már jó ideje jelen van a hazai- és világversenyeken, amelyeken nagyon szép eredményeket ért el…..
A 2012-es londoni Olimpiára kijutó igen kevés vívónk közül, már láthattuk Mohamed Aidát tőrvívásban, aki sajnálatunkra nem jutott be a negyeddöntőbe szombaton, s búcsúzott az ötödik olimpiájától. Viszont Szilágyi Áron kardban, bámulatos, higgadt játékkal szerezte meg a…..