Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyurcsany F.

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hannibal Lecter, Patrick Bateman, a Joker és számos további filmes karakteren túl nem vitás, a pszichopaták köztünk élnek. Mögöttünk állnak a közeli boltban, mellettünk ülnek a metrón, velünk szemben az irodában, rutinszerűen köszönnek, ha reggel összefutunk a lépcsőházban. De mit is jelent az, hogy…..
    A vizes VB szervezése iskolapéldája annak, hogy működik a Fidesz kormány. Nem tudhatjuk, hogy a lassan üzemképtelen 3-as metróval eljuthatunk-e a rendezvény helyszíneire,   épp a héten halt meg tragikusan egy kislány, akit nyitott mellkassal kellett átszállítani egy másik kórházba, mert nincs…..
"Tisztelettel kérünk minden terroristát, hogy szíveskedjenek tudomásul venni: EZ ITT LONDON, így akármit is tesznek,  mi továbbra is ugyanúgy megisszuk a teánkat és a szokott módon végezzük tovább a dolgunkat." – írta George Freeman  brit konzervatív párti képviselő a Twitter-oldalán. A szöveget épp…..
PoliPraktika A nagy balos tévedés 2016.10.07 13:19:00
A balliberális ellenzék pártjai fantasztikus sikerként könyvelik el a vasárnapi népszavazás eredménytelenségét, s ezen felbuzdulva máris 2018-ig szaladnak előre. Nem ártana pedig észrevenniük azt, hogy akik igennel, vagy érvénytelenül voksoltak, netán el sem mentek, azok nem feltétlenül rájuk…..
Mármint komolyan. Viccnek ugyanis durva lenne...
Gyurcsany F. 2016.09.10 15:22:10
A vasúton mozgatható rakétakilövő állomásoktól a groteszk módon kivégzett felsővezetőkig sok mindent olvashatunk erről a világtól elzárkózott diktatúráról (más kérdés, hogy mennyi igaz ezekből a hírekből). Az azonban talán kevésbé közismert, hogy az országnak külön…..
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása   Ha máshonnan nem, Arthur Miller 1953-ban írt drámájából mindenki számára ismerős a salemi boszorkányperek története. Az USA mai Massachusetts államában lévő Salem városában és környékén 1692-ben közel nyolcvan embert vádoltak meg…..
Gyurcsány Ferenc politikai világnézetét a Feláldozhatók 2-ben látja viszont, romokban Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata, de még ez se ér főcímet: megvolt ugyanis a 2016-os Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor, ahol Orbán Viktor kampánybeszéde ment a legnagyobbat. A háromnegyed órában…..
Egyre több a merénylet Európa-szerte. Ha csak a 2000 utáni európai terror akciókat nézzük is, ezerhez közelít az áldozatok száma. (Részletesebben: „Terrorizmus az elmúlt évtizedekben.”) Két kérdés merülhet fel bennünk: 1 Hová fajulhatnak még a dolgok, vagyis még hány és mennyire súlyos terrortámadás…..
  Nem teljesen mai sztori, de minden valószínűség szerint nem ez az április eset volt az egyetlen és az utolsó az országban, amikor egy röpgyűlés és egy véletlen telefon oldja meg egy utas problémáját. Megint kiderült, hogy sokszor a beszélgetés közben elejtett félszavak a legfontosabbakaz életben…..
Nagy Brittannia úgy döntött, hogy elég volt az EU-ból. A következmények most alakulnak. Egyelőre semmi komoly nem történt, a piacok igen gyorsan megnyugodtak. A kilépés folyamata 2 év, a hatások elhúzódnak. Első körben meg kell jegyezni, hogy jelenlegi kormány mindent megtett azért, hogy a…..
Belebukott az Unió-ellenes pávatáncba David Cameron. A brit miniszterelnök egy éve azzal az ígérettel nyerte meg a választásokat, hogy ő majd „visszaadja az emberek kezébe a döntést”, és népszavazást rendez az ország uniós tagságáról. Két oldalról szorongatták az ellenfelei, szüksége volt egy erős…..
Magyarország döbbenten áll. Néhány Tippmix-hazardőr, aki 1:0-ás hendikep-győzelemre játszotta meg a magyar csapatot 10-20 ezerrel, most pálinkát rendel mindenkinek a kocsmában. Pár közíró, aki a fociban nem lát többet, mint az Orbán-kormány szimbólumát, most dühödten törli ki csőre töltött…..
Észak-Korea szelleme telepedett a csütörtöki kormányinfóra, amikor Lázár János bejelentette, hogy talán jobban megérné hosszú távon, ha panelprogram helyett mindenkit családi házakba költöztetnének állami támogatással. A miniszterelnökséget vezető miniszter szokásos nagyvonalúsággal kezelte e…..
A napokban lesz a 22. évfordulója annak, hogy ismeretlenek lelőtték a Juvénal Habyarimanát, Ruanda hutu származású elnökét szállító francia repülőgépet a kigali repülőtér felett. Ami az ezt követő száz napban történt, ma már a történelem legvéresebb oldalain jegyzik. A ruandai népirtás során közel…..
A brit kormány kiadta a parancsot: a londoni rendőrségnek fel kell készülnie egy olyan helyzetre, amikor egyszerre tíz (!) terrortámadás éri a brit fővárost. Ezt a szinte példátlan készültséget az elmúlt napok párizsi eseményei indokolják...
Tele van diktátorokkal a történelem, egyik brutálisabb (volt), mint a másik. Nyilván mindenki kapásból fel tudna sorolni közülük jó párat, most azonban öt olyat mutatunk be, akik talán kevéssé közismertek, rémtetteik azonban megérdemlik, hogy ne feledjük őket...
Gyurcsany F. 2016.02.25 18:56:08
@alfacharlybravo: Pontossan ezt akartam en is mondani.
Lehet, hogy ezek is kegyetlenek voltak, de az aljas FASISZTA, NACI, RASSZISTA, XENOFOB Orban Viktorhoz kepest, ezek ENSZ BEKE NOBELDIJJAS kispalyas kezdok az biztos.
Idegesítették a vendégek, kikapcsolódásként állatokkal való közözülést nézett. Lebukott, kirúgták...
A kínos eset Olaszországban esett meg, ahol egy igazgató úgy gondolta, a párizsi terrortámadások fényében jobb lenne, ha idén nem rendeznék meg a szokásos karácsonyi iskolai koncertet, mert az esetleg sértené a nem-keresztény tanulók érzékenységét. Marco Parma a Milánó…..
Jelenleg kötéllel a nyakában fészkelődik egy kisszéken és tanácstalanul nézelődik. Időnként feltekint a csomóra, amit saját maga rögzített a plafonon lógó kampóra, majd a sámlira pillant, amire ráállt. Önként, fittyet hányva azokra a jelekre, amelyek figyelembe vételével…..