Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balazsgorog

7 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár szövegesen ténylegesen csak lista első 20 helyezettjét értékeltük, de idén annyira felhalmozódtak a lemezek és annyira szoros volt a képzeletbeli verseny, hogy végül rendhagyó módon azt is megmutatjuk, mi lett volna, ha harmincassá duzzad a sor. Az egyéni listákat a múlt héten már láthattátok,…..
Igaz, hogy még van egy pár hét az év végéig, de mivel száguldanak felénk az ünnepek, ráadásul már igazán jelentős (sor)lemez nem is igazán várható, úgy gondoltuk, hogy összegzünk egy kicsit, megmutatjuk, hogy a szerkesztőségből kinek melyik lemez került idén igazán közel a szívéhez. Ahogy lazán…..
balazsgorog 2016.12.09 10:15:48
@NZperX: Nagyszerű lista. Valóban remek év volt idén. Bár a TesseracT album nem 100%-ban új:-), de egyetértek, hogy klasszikus lemezről van szó, ahogy eddig minden megmozdulásukról ez mondható el. Így első körben talán a Thank You Scientist lemezét hiányolom, ami ugyan egy lazább anyag, de elképesztően jó. Fates Warning, Haken, Katatonia - nagyon ott a helyük a legjobbak közt. Talán a DGM lemez is ráfért volna, bár számomra sem ütött úgy, ahogy a legutóbbi, a Momentum.
Szerintem dicsérhető még idénről az Avantasia, Mandroid Echostar, Tremonti, Myrath, Meshiaak. Nekem személy szerint bejött a Dead Letter Circus lemez is, bár általában lehúzzák, és szerintem jó az Evergrey is.
balazsgorog 2016.12.09 10:48:47
@NZperX: Nagyon szívesen, jó zenehallgatást hozzá. Én is rámegyek azokra a listáról, amiket nem hallgattam meg, és kimaradtak. Még egyszer köszönöm, hogy összeraktad!! Nagyon alapos!
No, egy pár nap alatt egyre többször merül fel az Európai Unióból való kilépés témája a blogszférában, a kormány által még nem tulajdonolt netes médiában. A végső kétségbeesés kezdi mondatni velem, hogy ugye a balgának tűnő kitiltási botrányt kirobbantó cikk…..
Nos, igen, úgy tűnik, jobban érteni kellene a külpolitikához, és a külpolitika rejtett dimenzióihoz, ha már ilyen címmel blogot indítok. Igazából az volna a cél csak, hogy minél többen jelezzük, nem kérünk a nem-EU-s létből. Szóval egy kicsit leegyszerűsítettem, hogy az USA…..
A kormányzat megkezdte a lázítást Amerika ellen, ahogy korábban már megkezdte a lázítást az EU ellen, amivel összeáll a Nyugat elleni szabadságharc frontja. Kövér László házelnök az Echo TV portréműsorában többek között arról beszélt, hogy Rui Tavares portugál zöldpárti…..
Szóval jó volna, ha félelmeimet eloszlatnák, és véletlenül sem lesz hirtelen ebből az egész EU-ból kilépősdi konteóból valóság. Az elmúlt napok terméséből -  http://hvg.hu/vilag/20141023_Ma_is_rossz_a_sajtonk_egesz_Europaban "Magyarországnak "szüksége van az EU-ra, de ez…..
New year's blog 2013. január 3. 2013.01.04 05:46:03
Szükségem van erre a sorokra, hogy egyszer hű tükre legyen mindennapi múltunknak. Azonban a fáradtság minden korai reggellel egyre ólmosabb, a hátramaradt feladatok listája egyre hosszasabb. Csütörtök van, igazodás végett. Lehet, hogy csak monitorra hányok most pár szót, a…..
New year's blog 2013. Január 2. 2013.01.03 05:38:17
Nos, azt sejtem, hogy amennyiben mindennapjaink leírására vállalkozom eme napló keretein belül, úgy előfordulnak majd bizony nagy számban repetitív elemek. A következő például tipikusan ilyen – a kislány az éjszaka folyamán több alkalommal is felsírt, mi pedig a már jól…..
New year's blog 2013. Január 1. 2013.01.02 10:51:29
Az új év első napjának betetőzése volt, amikor este 10 órakor a kutya levizelte az étkezőasztal jobb mellső lábát. Persze már maga az új év is a kutyával kezdődött, ahogy a tűzijátékok világháborús durrogásai közepette többször is megpróbált rám mászni a kanapén.…..
Tisztelt Miniszterelnök Úr!   Tisztelettel kérem Önt, hogy fejtse ki őszintén és teljes nyíltsággal mindazon elgondolásait, melyek alábbi mondata mögött rejtőznek, annak is főleg első tagmondatára gondolok. „Reméljük a demokrácia helyett nem kell új politikai rendszert…..