Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Helmeczi Tomi

2 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatódik a migráns saga, aminek újabb ütközőpontja az összkomfort elhelyezés kérdése. Minden embernek jár a mai ismert európai jog alapján az emberi körülményekhez méltó elhelyezés. Más kérdés, hogy mi számít emberi körülménynek. Ha egy német menedzsert elhelyeznénk a…..
comment:com Elhunyt Patrick Swayze 2009.09.15 06:34:00
Szomorú hírrel kezdjük a napot: 57 éves korában a hasnyálmirigyrák csak legyűrte Patrick Swayze színészt, pedig két hónapja már egészen biztató hírek érkeztek az állapotáról, sőt egy kép is napvilágot látott, amin a korábbi, iszonyú sovány Swayze helyett egy vékony, de…..
Nos akkor, a mekis sajtburger:                     Nem hiszem, hogy van élő ember aki ne tudná mi ez. Jó ez kicsit ferdítés de akkoris. Előre elmondom, hogy a hozzávaló dolgokat, mint ketchup, uborka és mustár a büdös életben nem…..
A szigeten volt edzésem, az Árpád híd felőli oldalon. Kissé szeles, borús, hideg idő reggel kilenc körül. Mielőtt eljöttem otthonról, dolgaimat elvégezve, bátran pattantam a kocsiba leküzdeni a 15 km kontrollt. A bemelegítésnél már gyanakodtam, hogy amit elvégeztem otthon,…..
Mint arról a Hütte is hírt adott, holnap mindenféle hülye tárgyakon lehet majd lesiklani a szezont búcsúztató eplényi Flúgos Futamon. Ebből az alkalomból összeszedtünk pár fura eszközt a luxusbobtól a házilag barkácsolt rakétás szánkóig, amivel havon lehet…..
Például a kritikus tömeget elérő elégedetlen vendégről:(Most pedig megyek, és csinálok magamnak egy kávét:) -> Ide kattintva elérheted az összes Égitársaság képregénykockát <-Lehet ám reklámozni mindenütt, meg belinkelni mindenféle oldalakra, blogokba! ..
Igazán érdekelne, egy csomó embernek miért jó az, hogy másnak rossz. Néplélek, közös rossz nevelés, vagy egyszerűen csak annyira szegényes érzelemvilág, hogy tényleg nem tudnak másnak örülni - vagy ez a három kombinálva. Íme a legújabb példa.Az index utánajárt, valóban…..
Helmeczi Tomi 2009.03.08 18:43:23
@DarthPaul-something wicked this way comes -: Hát, én csak kb. 100.000 embernek teszem lehetővé a napi szintű biztos telefonálási lehetőséget, 100.000 embert segítem ahhoz, hogy azt mondja az anyjának 300 km-ről hogy szereti, hogy felhívja a beteg barátnőjét, hogy kihívja a mentőt. Én télleg csak egy szaros geci vagyok aki csak terhére és ellenére van a népnek.
Helmeczi Tomi 2009.03.08 18:43:59
@DarthPaul-something wicked this way comes -: jaja, csak azok a fránya körülmények ugye :)
Senki sem vitatja, hogy a bankok sokszor nem túl fair szerződést kínálnak, és (talán) még az is érthető, hogy a szociálpszichológia alapján a válságos időkben a nép a pénzintézetekből csinál bűnbakot. A kulcsszó a fenti mondatban viszont ott van, hogy a bankok a szerződést…..
Helmeczi Tomi 2009.03.03 21:05:31
Az izomagyú főhősnek hiába van egy hadsereget megszégyenítő arzenálja, amint valami olyat lát amin számok vannak rögtön hívja a technikust. Mert az a kis pattanásos, szemüveges kocka a legfontosabb fegyvere. Mai karakterünk tehát a kocka technikus. Általában jó szerepet játszik,…..
Helmeczi Tomi 2009.03.01 21:22:12
@somewhat damaged:

user: root
password: god

psql -U postgres cia

select * from person where workofplace='Minnesota' and wasonsickleave='T' and period='19710101-19710228' left join familiar on ... ;

Ááá, na mindegy, értitek :D
Nem térek magamhoz. Én mindig is mondtam, hogy a majmok túlértékelt, agresszív kis szemétládák, sőt, sokakkal ellentétben én aktívan fel is léptem ellenük. Hiába volt persze, a magyar társadalom még nem érett az ilyesmire. Aztán most tessék, egyszerre két, kísértetiesen…..
Jobban teszi ezentúl minden jogkövető meg nemkövető polgár, ha a földre hasal, amikor rendőrt lát. Bármilyen ellenkező esetben a rendőr azt feltételezheti, hogy a vele szemben álló/ülő egyén az életére tör, ezért testre célzott lövésekkel igyekszik ezt elkerülni. Ha csak…..
A napokban nagy felháborodást váltott ki Írországban és Angliában, hogy a virtuális szexjátékok talán legaberráltabb és legbrutálisabb változata, a Rapelay a szigetországban is elérhetővé vált az Amazon.com jóvoltából. A kizárólag japán piacra szánt termék európai…..
Helmeczi Tomi 2009.02.19 17:01:19
@Persze: Mekkora nyomivagy, csak azért beírni, hogy reklámozd a fos shopod. WWW.THINKGEEK.COM VEGYÉTEK A BIGYO SHOPOS STUFFOKAT ITT! FÉLRÁNON!
Milliók keresték, végül öt nap után egészen furcsa körülmények között lett meg Lance Armstrong országúti kerékpárja. A sacramentoi rendőrség bejelentette, egy helyi lakos besétált a rendőrségre és átadta a sárga-fekete egyedi gyártású gyorsasági bringát. A rendőrségi…..
 Lassan itt a Bajnokok Ligája újabb köre és mivel mindhárom érintett olasz klub angol csapattal találkozik, így mindenképpen ráfér egy-két jó tanács a srácokra. Az már egyszer, mint emlékszünk a vb-döntő kapcsán jól bevált, hogy egy jól irányzott mondatot követően az…..
Budapest Hova tűntek a rendőrök? 2009.02.16 12:00:00
Csak most derült ki számomra, hogy miért vált ténylegesen láthatóbbá a bűnözés Magyarországon. Noha mindig is előfordultak bűncselekmények, a többségnek flow-szerű élménye volt azzal kapcsolatban, hogy a rendőrök majd jönnek/mennek, és megoldják, felgöngyölítik.Mi…..
Danka-blog Sikerek Idaho-ban 2009.02.16 07:54:00
30 érmet szereztek a magyarok a IX. Speciális Téli Olimpián A sport az értelmi fogyatékosok számára is nagyon hasznos időtöltés. Talán nem is gondolnánk, hogy ugyanakkor milyen nehéz ez számukra. Nekik kezük lábuk megvan, akkor hát mi a gond? Belegondoltál már abba, hogy még az…..
Szavazás lezárva.Egyik haverom csak azért szerette a szénsavas ásványvizet, mert tudott belőle ugratós vodkát csinálni, egyébként megrögzött híve volt a szénsavmentes ásványvíznek, amivel felénk eléggé ratyi számba ment. Manapság persze mindenki ásványvizet iszik: De…..
Melyik a jobb? Melyik a jobb? 2009.02.14 21:55:00
Vajon melyik a jobb tesszük fel a kérdést nap mint nap és tegyünk bármit is, nem fogjuk tudni kikerülni ezt a kizárólag a fogyasztói társadalmat súlytó kérdést. Állandó választások elé állít minket az instant kakaótól kezdve a kólán át a rágóig minden és néha kinőnek…..
A vandalizmus miatt került padlóra a világ nagyvárosai előtt eddig áhított példaként szereplő Velib, a párizsi bringakölcsönző rendszer. A Velibet üzemeltető cég, a JCDecaux új finanszírozási rendszert akar, mert a jelek szerint magánvállalkozásként egyedül nem tud…..
Helmeczi Tomi 2009.02.12 13:31:57
Graffiti blog Wholetrain az M2-n 2008.11.14 21:02:00
Nem tudom, hogy ebben a szűk egy órában mennyien látogattok a blogra (egyébként a látogatási statisztikák apalján átlag ketten), de azért megírom, hogy a M2-es csatorna ma 21:55-korra műsorra tűzte a Wholetrain című német graffitis játékfilmet, amely egyébként a dráma…..
Az Oxford Egyetem kutatói olyan kutatást folytattak, amiben arra voltak kíváncsiak, melyik az a 10 kifejezés, amiből teljesen elegük van a briteknek. Nos a 10-es listára olyan kifejezések fértek fel, mint "at the end of the day" és "fairly unique", tehát a nap végén…..
Petrovics Péter, az iWiW egykori fejlesztője és tulajdonosa gondolt egyet, és új webes vállalkozásba kezdett. A Noba.hu nem más, mint egy barátok közti kölcsönözésre alkalmas webes szolgátlatás. A felhasználók különböző projekteket támogathatnak. A lényeg pedig, hogy sok…..
Helmeczi Tomi 2008.11.04 10:33:11
És ez lement tegnap a Tényekben, a biztonság kedvéért kétszer mutatva az esetet. Amikor elkezdődött az anyag, tisztára azt hittem, hogy mittomén... ráesett a pultnál felstócolt székekre és a kiálló széklábak felnyársalták, belefúródtak az arcába és helyben meg kellett…..