Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hypervandor

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barcanoticias Semedo átadólistán 2020.05.12 08:59:43
A portugál válogatott jobbhátvéddel folytatott szerződésmegújítási tárgyalások zátonyra futottak, a Manchester City, a Bayern München, az Internazionale és a Paris Saint-Germain élénken érdeklődik a szélső szolgálataiért. ..
hypervandor 2020.05.18 16:08:41
@Dr Mouse: benne van a cikkben miért kell eladni Semedo-t. Mert a hosszabbítási tárgyalások elakadtak, mivel más klub jobb kondíciókat adna neki. Ezért még most kell eladni mert jövőre nyomott áron lehetne már csak ezt megtenni. Bivi idegi alapon írjálja neked ezeket a baromságokat :D
hypervandor 2020.05.18 17:20:34
@Bivi76: jól értem? Engem kérdezel vissza, hogy mit írtál Mouse doktornak? Amit a gondolatod mondatott veled, hogy idézzelek :D
Olvasd vissza ha már nem emlékszel.
Nagy különbség a "nincs pénz", és a Semedo nem ér annyit amennyit ki akar alkudni. Hasonló a téma mint Ter Stegennel, csak nyilván kapusunkat mindenképp meg kell tartani. Ő top kapus, Semedo meg az általad említett Anderleht vonal.
hypervandor 2020.05.18 17:43:37
@Bivi76: na helyben vagyunk. Csak gratulálni tudok neked :D fröcsögni tudsz csak. Erre céloztam.
Barcanoticias 1 pont a hátrány! 2020.02.17 09:42:37
A Barcelona rangadót nyert szombaton, míg a Real remizett vasárnap...
hypervandor 2020.02.21 09:12:12
@celestial: "Várjunk még Braithwaite megítélésevel...akár be is jöhet..ki tudja..." szerinted érdekel ez valakit? A helyzet ahova vitte Bartomeu a klubot na ez a gáz. A Neymar gusztustalan idehozatala óta csak ilyen gennyes ügyek vannak. Évek óta.
hypervandor 2020.02.21 10:02:44
@celestial: jóég neked hogy jön ide most ez a jó szurkoló, rossz szurkoló szöveg? Amit meg nyavajgásnak jellemeztél az épp a véleményem volt. Amíg nem minősítelek addig te is fogd vissza magad!
Tegnap este mélypontra érkezett a Barcelona idénykezdése. Ötlettelen és reménytelen játékkal tükörsima vereséget szenvedett a csapat a jól futballozó Granada otthonában...
Josep Maria Bartomeu elnök a tagnapi sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy felvették a kapcsolatot az Atlético Madrid csapatával Antoine Griezmann szerződtetésével kapcsolatban, azonban a madridiak nem mutatnak hajlandóságot szóba állni a Barcával, és a Atlético ezt közlemény formájában…..
A klub hivatalos honlapján tette közzé, hogy idén az angol Arsenalt látja vendégül augusztus negyedikén a Joan Gamper Kupa keretein belül. Ezzel ki is alakult a Barca végleges felkészülési programja, 5 edzőmérkőzéssel hangolódik a csapat az előttünk álló idényre. ..
hypervandor 2019.06.22 15:36:45
@KisPindi01: 3-4 év múlva nem lesz már aktuális szerintem addigra olyan magas ára lesz. Ez most lenne aktuális.
Az ESPN klubon belüli információi alapján a Barcelona ezen a héten újfent tárgyalóasztalhoz ül Mino Raiolával, Matthijs De Ligt ügynökével. ..
hypervandor 2019.06.11 08:47:01
@Bivi76: ezen hosszabb gondolatmeneted alapján nehéz megtalálni, hogy is vagy Barca szurkoló. Az évek során nagyon sok szimpatikus csapatot láttam már amikről ugyanezt elmondhatom mégsem nekik szurkolok csak nagyon tetszett a játékuk. Az a korszakos Ajax, Arsenal, Pool, MU, Milan, pont olyan szimpatikus élmény volt mint ahogy a Barcáról írsz. Pedig amitől több a Barca az a katalán, spanyol játékosok egy egy zsenivel, az a valahol mindig kedves sok passzos támadó foci függetlenül épp melyik korszak volt, és a katarzis az volt amikor sikerült a sajátokkal a csúcsok csúcsára érni Xaviékkal. Szóval arra célzok kicsit ellentmondásos a véleményed.
Thigao Silva szerint Philippe Coutinhónak kell Neymar távollétében a brazil válogatott élére állnia, és a védő úgy érzi, hogy lassacskán újra boldognak tűnik az FC Barcelona középpályása. Brazília 7-0-val küldte haza Hondurast a Copa Americára való felkészülés utolsó állomásaként, Coutinho gólt és…..
A Sport információ alapján a klubon belül elégedetlenek az öltöző hatalmával, az öreg kerettel, néhány játékosnak a magas fizetéséhez viszonyított gyenge produkciójával, illetve az önös érdekek előtérbe helyezésével. ..
hypervandor 2019.05.28 15:26:41
@Bivi76: Et'o klasszisokkal jobb játékos nem lehet mint Suarez mikor Suarez Már beírta a nevét a Barca történelem könyvébe minden idők 5. legtöbb gólját szerezve Barca mezben. Ne legyél állandóan arrogáns. Saját baromságaid úgy előadva mint tényeket.
hypervandor 2019.05.28 15:52:08
@Bivi76: láttam persze, én sem 10 éve vagyok Barca szurkoló kb egykorúak lehetünk. Nagyon kedveltem Et'o játékát de azért a kedvelést ne keverjük össze azzal aki minden idők egyik legtöbb góljait szerezte a Blau Granaban.
A FC Barcelona 2-1 arányban elveszítette a Király-kupa fináléját. A Valencia az első félidőben kétgólos előnyre tett szert, és a második felvonásban csak a szépítésre futotta a katalánok erejéből. Lássuk hogyan értékeltek a főszereplők...
hypervandor 2019.05.27 15:20:41
@Stones: minden szavaddal tökéletesen egyetértek. Ugyanígy látom.
Ernesto Valverde a mai napon a ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba - Rakitic, Busquets, Vidal - Messi, Suárez, Coutinho tizenegynek szavazott bizalmat. ..
hypervandor 2019.05.03 16:23:24
@sunt: hagyjuk már ezt a hülyeséget, hogy labdabirtoklással ezt a Poolt nem lehet megverni. Megfelelő sebességgel járatva a labdát mint anno azt sem tudták volna merre szaladjanak. Ugyanúgy nincs ellenszere most sem. Azok a labdaművészek hiányoznak hozzá akik ezt tudják.
A Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) közben hivatalosan kihirdette a Király-kupa és a Spanyol Szuperkupa jelentős átszervezését. ..
hypervandor 2019.04.30 15:36:51
@Bivi76: botrány ahogy te viselkedsz ezen a blogon. Nagyon tenyérbemászó irritáló vagy. Évek óta olvasom a blogot de nagyon gáz. Most még irkáld le megint, hogy te nagyon nagyon értesz a focihoz az az egyik kedvencem amikor így dicséred magad.
A Sport információ alapján a klub tisztában van Luka Jovic helyzetével és a Real Madrid ténykedésével a csatárral kapcsolatban. ..
hypervandor 2019.04.16 16:46:11
@barcainiesta8: dehogy mindenki akarta Dembelét. Én speciel ha rajtam múlik, sosem jön ide. Nem is illik a Barcába és ahogy egy játékos viselkedik az előző klubjában az sokat jelent. Ahogy a Dortmundban lenyomta a hisztit az amilyen botránnyal jött az semmi jót nem jelent. Csak egy tűzoltás volt az elnökség részéről a Neymar botrány miatt. Pedig ott volt Mbappe is képben. Nagyon sokat kell bizonyítania Dembelének. Első éve csak arra ment el, hogy oktatni kellett mit egyen, hogy viselkedjen. Ráadásul úgy néz ki üveglábu mint Umtiti. Nagyon nagyon sokat kellene hajtani a kis srácnak hogy el legyen fogadva, nagyon messze van még a srác. Neymar is botránnyal jött és ment... Dembelé meg egyenlőre balotelli 2.0 cáfoljon rám de nem ide való.
hypervandor 2019.04.02 16:09:02
@marco100: Messi úgy hatékonyabb ha nem kezd, hanem beáll. Lecserélni nem sok értelme van ha már játszik mert zseniálisan osztja be az erejét.
hypervandor 2019.04.02 16:15:51
@H.Stoichkov: én valahogy nem tartok a PL csapatoktól. Ellenük mindig jól ment, megy kivéve a Mourinho felé Chelsea. Belterjes társaság a PL. Egy jó formában lévő Bilbao is kemény dió nekik. Persze a Barca-MU igazi klasszikus lesz. A babaarcu edző miatt nekünk jó mert újra őszinte focit játszanak.
Ernesto Valverde kijelölte 19 fős keretét a hétközi Villarreal elleni idegenbeli La Liga mérkőzésre. Sérülés okán Cillessen, Rafinha, Dembélé, technikai döntés miatt Murillo és Todibo a kimaradók névsora. A meccskeretben ismét Iñaki Peña, a B csapat játékosa pótolja a sérült holland portást. ..
A jó formában futballozó fiatal középpályás a Barcelona kötelékében maradna a következő szezonban is. ..
hypervandor 2019.04.01 15:03:17
@Maestro10: Nnnnah az április 1 ide is elért :D
A Le Parisien újság információi szerint a Barcelona megállapodott a francia középpályással, már csak az érkezésének pontos időpontját fedi homály. ..
hypervandor 2018.12.19 06:48:42
@kritizator: igen valóban vissza lépnek. A klubfoci csúcsa az vagy a Barca, vagy a real. Bármelyik másik klubhoz igazolni innen csak karrierbeni visszalépés.
hypervandor 2018.12.19 08:21:00
@Robi71: Szakmailag igen kb ez a szűk elit, viszont karrier szempontból már nem így gondolom. Azért egy MU-ból karrier építő a realba menni, de pl. Ritka luzer karrier romboló pl Barcából a Psg-be ;) a Dortmund szimpatikus csapat de bizony visszalépés. Rabiot nekem eddig tetszett amikor láttam játszani a témához is kapcsolatban. Én szeretem ha sok minőségi középpályás van.
A Mundo Deportivo a mai reggelen a Barcelona új 9-es jelöltjeiről oszt meg információkat. A klub egy helyettesítőt keres Luis Suárez számára, az uruguayi támadó lassan a 32. születésnapját ünnepli. ..
hypervandor 2018.12.15 15:03:05
@Robi71: annyira Agüero lenne jó a pótlására, hogy elvileg őt akartuk idehozni, ő volt az A terv. Suarez a B terv volt mert épp nem kellett senkinek a harapásos tiltása miatt. A többi már a történelem :)
hypervandor 2018.12.15 15:06:42
@hypervandor: persze nyilván már nem, a kora miatt.
F5 Szurkoló született 2016.06.15 14:20:00
-macassy- Töredelmesen be kell vallanom valamit. Ha tehetem, sose nézek focimeccset. Nem tehetek róla, unom a futballt, egyáltalán nem köt le ez a sport. Voltam már meccsen, hátha magával ragad a hangulat, de semmi. Amint elfogyott a söröm és a tökmag, unatkozni kezdtem. Kedden hatkor mégis…..
A Pep Guardiola vezette Bayern München felett aratott győzelem sokkal jelentősebb volt, mint elsőre gondolnánk. Miután a 2015-ös évet a legmagasabb szinten kezdte a Barcelona, ezzel a győzelemmel olyan magasságokba jutott, ahol nem járt már két éve, de most, Luis Enrique időkapujával…..