Regisztráció Blogot indítok
Adatok
muliweg

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ketogén diéta folyik most a csapból is, itt is van az új csodamódszer?! Az új Atkins, az új Paleo, az új egyél ötször, az új egyél bármikor, bármennyit. Megtalálta az emberiség a nagy titkot, a világméretű elhízás ellenszerét? Attól tartok, nem. Mert ez az „újhullám” nem a természetes útra tereli…..
muliweg 2019.11.13 14:30:52
@Zephyrous: "a legtöbb ember nem bírná, mert nagyon leesne a vércukorszintje" - ez nem igaz, ha rendes kaját eszel, hosszan felszívódó alacsony GI -ű ételeket. A neten utána tudsz nézni ez mit jelent. Napi 3szor étkezem kb 20 éve, szuperül elvagyok, és pont úgy ahogy a doktornő tanácsolja. A vércukrom kizárólag egy alkalommal esik le, ha durván cukros ételt vagy italt fogyasztok, pl éttermi limonádét, akkor 2 óra múlva képes vagyok elájulni...de természetesen ilyeneket már nem veszek magamhoz mióta volt részem ilyen ájulásos dolgokban.
"Szénhidrát nélkül konkrétan gyenge az ember" - reggel nem, mert magas a vércukorszint. Tudsz edzeni. Ki kell próbálni egyszer. ;-)
Engem a doktornő most erősített meg abban ahogy 20 éve táplálkozom. A test mindig tudja mi a jó neki, csakhát mi emberek ráerőltetünk minden mást, és akkor jön a baj.
muliweg 2019.11.13 14:38:56
@CleanYourRoom: "A természeti népek nem ülnek le szépen minden reggel, délben és este a terített asztalhoz étkezni. Akkor esznek, amikor épp van mit." - ez a cikk, a doktornő munkássága és a kutatások nem nekik szólnak, hanem nekünk, nyugati civilizációban élő embereknek. Az átlag ember akinek kell útmutatás szakemberektől, azoknak igenis meg kell mondani hogy egyél napi 3 szor, reggelire kevés szénhidrátot...ha fogyni akarsz. És ez azért van, mert pl a magyar lakosság 57%-a elhízott. Nem az a bajuk hogy van rajtuk 5 kiló (mint rajtam) vagy molettek, hanem hogy irdatlanul kövérek. Neki nem mondhatod hogy dehát a természeti népek meg a busmanok (akik egész nap futnak!!!!!!)........öööö....... Nekik útmutatás kell hogy hogyan fogyjanak le, vagy hogyan tartsák meg a súlyukat, ami 40 fölött (interjú a doktornővel erről: neverordinary.blog.hu/2019/11/12/hogyan_szabaduljunk_meg_az_uszogumitol_40_felett?fbclid=IwAR0d_IGSzj6hK9lbOqv3O9jv-gfz-nC5fJEcTndfADzNmUK91chkRRB6-sw) úgy elhúz mellettünk mint a vadliba ha nem figyelünk oda. És a legtöbb ember nem figyel oda.
A busmanok sem, de nekik valami egészen másra kell odafigyelniük. A mindennapi túlélésre.