Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F. Tailor

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vendégszerzőnk, Forgács István írása. Nyersen hangzik vagy sem, de ki kell mondani (századszor is!), hogy Magyarországnak csakis akkor lesz érdemi jövőképe, ha végre történik valami cigányügyben. Sokan legyinthetnek persze, hogy ezt mindannyian tudjuk és tudtuk eddig is, ebben…..
F. Tailor 2014.06.03 15:23:15
Végre egy ismertebb blog is foglalkozik a problémával. Mert nem vitás, hogy súlyos problémáról van szó. Lásd a orokseg.blog.hu/2012/12/15/cigany_tobbseg_fele blogbejegyzésben:
"A cigányság ügyével muszáj foglalkozni. Mert a trendek szerint arányuk az aktív korú népességen belül 40-50 éven belül 50% fölé emelkedik... hová süllyed akkor az ország gazdasága? Ugyanis a rendszerváltás óta a cigányságnak folyamatosan csak hozzávetőleg 15%-a dolgozik, ezek zöme is segédmunkásként"
Ne menjenek tovább, megvan a hét hülyéje, aktuális barma az Istennek: a volvós nő ezt most tényleg megérdemelte, sőt, óriási szerencséje volt, hogy nem ölt meg néhány motorost. A 400 tagú konvoj rendőrségi engedéllyel haladt North Myrtle Beach irányába, ahol a helyi drag…..
Mivel tegnap azt mertem írni, hogy nem jó ötlet felüljárót építeni a Blahán, sokan azt a következtetést vonták le, hogy én az autók esküdt ellensége vagyok, aki éjszaka dikiccsel járja a várost és kéjesen döfögeti ki gumiabroncsokat. Nos ez nem igaz, autóközlekedésre…..
F. Tailor 2013.04.13 18:20:29
@_ng_: Azt mondod, hogy VAN kötelező előírás a fekvőrendőr geometriájára, de NINCS. A mai szabványok alapelve, hogy az elérendő eredményt határozzák meg, és nem írják elő, hogy azt milyen műszaki megoldással kell elérni. Vagyis a szabványok nagyfokú szabadságot engednek meg a tervezőknek, hogy minél jobban alkalmazkodhassanak a rendelkezésükre álló anyagokhoz, eszközökhöz, szakembergárdához. Ez azóta van így, hogy csatlakoztunk Európához.

Csak sajnos a döntéshozó önkormányzati képviselők és az általuk megbízott szakemberek még nem eléggé európaiak és főleg nem eléggé szakemberek. Mert fontosabb, hogy a megbízott tervező és kivitelező kötődjön hozzám, függjön tőlem, mint az, hogy értsen a szakmájához.

A sok-sok siralmas és felháborító eredményt látva kétlem, hogy az esetek nagy részében egyáltalán végzett volna szakember tervezési munkát. Még nagyobb probléma, hogy szemmel láthatóan azok sem értenek a szakmájukhoz, akik ezeket műszakilag átveszik.