Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cz80

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv alkalmazottnak nem jött be a kasszázás a Penny Marketben, mert még vizelni is alig tudott kimenni, nemhogy enni/inni. Rugalmas munkaidő, nyilvános alázások, és még beválthatatlan kuponokat is kapott tőlük juttatásként: Saját tapasztalatimat szeretném megosztani Önökkel a…..
Tovább fodrozódnak a hullámok a Moszkva téri Gastland étterem körül. Legújabb panaszosunkat megpróbálták túszul ejteni, és pofonnal fenyegették miután megették a grilltálukat és cserébe ők nem akarták az egész "menüt" kifizetni. Végül naiv ügyfél hívta a rendőrséget,…..
Bea szerint a Spar legutóbbi akciója némileg megtévesztő, hiszen az 5000 forintnyi vásárlás után visszajáró kupon csak akkor érvényes, ha minimum 5000-ért vásárolnak legközelebb is: úgy látszik a Sparnak bejött a fogyasztók megtévesztése (és mivel következmények nélkül…..
A History Channel első "rendes" sorozata, a Vikings 40 millió dollárból olyan első évadot tett le az asztalra, amit látva az ember nem győzi kapkodni a fejét: az az ország, amiben a nagy tévék mellett még a kicsikre is ilyen pompásan összerakott sorozatok jutnak, kiváltságos…..
Ami múlt héten történt, az itt elolvasható, nem ragozzuk, sokan és sokat kódorogtak Westeros különböző részein, a főszereplők meg egyre távolabb kerülnek egymástól. Rögvest az elejére itt egy csöcs meg egy pina, hogy azok, akik csak a 18-as karika miatt jöttek, elégedettek…..
Van az a pont, amikor már mi sem bírjuk azt leírni egy címben, hogy csöcs. Ez most jött el, a Viasat tavaszi offenzívájának hetében, amikor a Címlaplányt és az Észbontókat is másodlagos nemi jellegek bűvöletében szabadítják rá a jónépre, és amikor a magyar…..
Az évadnyitóban elkezdtük mozgatni a sakkfigurákat a nagy táblán, volt aki megborult egy kicsit, mások meg elő sem kerültek (Jamie, Brienne, Bran, Hodor, Rickon, stb.), de ez így van jól, aki egyszerű, lineáris történetre vágyna, olvasson Éjjel-nappal Budapest hogyvoltokat, ott csak…..
Na aszongya, észak, hideg, Ned Stark, fattyú, farkas, Fal, Mások, király, segítő, ne már, vérfertőzés, miafasz, lelök, béna gyerek, Hodor, törpe, Joffrey, pofon, Sansa, hiszti, Arya, kardozás Daenerys, barbárok, aranykorona, Robb Stark, hadvezér, Jamie Lannister, dél, meleg,…..
Gáborék kényelmetlen költségkímélő módszerekkel találkoztak Egerben a Luna Panzióban. Nagyon türelmesek voltak, egyáltalán nem szóltak amiatt, hogy a "franciaágy" egy személyes. pedig nem kizárt, hogy a "szoba" is egy személy befogadására lett eredetileg tervezve: 2012.…..
Miután 2012 legtöbbet letöltött tévésorozata a Trónok harca lett világszerte, az HBO úgy döntött, a 2013-as évben megpróbálnak valamit tenni a letöltés ellen. Túl sokat persze nem tudnak, hiszen a prémiumtartalomnak számító sorozat epizódjait nem adhatják ingyen, hiszen az…..
Naiv ügyfél nyugdíjas szülei elé a ház kapujába tették le a 80 kilós hűtőt az Euronics "futárjai", és ezért még külön pénzt is kértek: A miskolci Euronics üzletben csereakciós hűtőgépet vásároltak a szüleim. A régi hűtőt 10.000.-Ft-ért beszámították a…..
Nemzeti sport van alakulóban. ahogy az egyre idegesebb devizahitelesek immár bíróságon szabadulnának az egyre növekvő törlesztőrészletektől. Az AXA áll a legrosszabbul, ellenük ugyanis hétfőn megkezdődött az első csoportos per, amit nemsokára 6 újabb követ.  Elindult az…..
hogyvolt Downton Abbey 3x04 2013.03.05 09:00:00
Kedves Olvasó! Ha a story4 jóvoltából most kapcsolódtál be a sorozatba, akkor csak abban az esetben kattints a tovább gombra, ha ugrani szeretnél az időben két évadot és a történetben cirka 8 évet. Ha meg inkább magad szeretnéd felfedezni a történet szépségeit, akkor a magyar…..
Amikor a History Channel úgy döntött, elkezd scripted, azaz nem reality és nem ismeretterjesztő sorozatokat is forgatni, nemigen hitték volna, hogy első három projektjük akkorát durran, amire mindenki felkapja a fejét. A Hatfields & McCoys című minisorozat elvitt egy rakás díjat…..
hogyvolt Downton Abbey 3x03 2013.02.18 15:00:00
Ott maradtunk félbe két héttel ezelőtt, hogy Ámerikai mami nem menti meg Downtont, mert nem tudja, és Matyi nem menti meg, mert nem akarja. Érezzük ugye a helyzet súlyosságát. Mindezek mellett Edith is pont most házasodik, tovább apasztva az amúgy is gyenge büdzsét. Szóval megint…..
cz80 2013.02.22 17:28:29
@Eurydice: egy részt, az elsőt megnéztük szinkronosan. Hát...nem ajánlom. Nem csak azért, mert természetesen szokatlan az eredeti után, hanem mert vannak benne, hogy úgy mondjam, teljesen karakteridegen hangok, így pl a Daisy hangja, aki legtöbbször ijedt, megilletődött hangon beszélt, nohát az ő szinkronhangja igazi belevaló, "fickós" hang, nagyon furcsa.
De a legrosszabb Mary, akinek egy ötvenes éveiben járó, búbánatos hangot talált valaki...
cz80 2013.02.27 05:28:57
@Eurydice: és mikor lesz vajon új hogyvolt?
Véget ért az idei X-Faktor egyik különversenye, hogy Malek Miklós szavaival éljünk, Jimmy fia Krisztián a hangokkal vívott hősies küzdelem végén a fater szellemét megidézve távozott a műsorból, amiben tényleg most énekelt a legjobban egyébként. Jó, Jimmy Még nem veszíthetek…..
Többször is emlegettük már, hogy az Index és a Bistro Reklámügynökség a kultúrforradalom jegyében Aranydisznó-díjjal jutalmazza a legbénább, 2010 és 2012 között Magyarországon publikált hirdetéseket, amivel a cégek teleszemetelték a tévéket, a rádiókat, az újságokat…..
A SuperTV2 indulásának árnyékéban a The Voice tegnap egy antipatikus Jim Morrison-klónnal és másfél jó hanggal igyekezett megtartani azt a másfél millió nézőt, aki még nem unt rá a műsorra. Ja, és egy borznak fazonírozott barátnőt is bezavartak a színfalak mögé, hadd legyen…..