Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lapos Elemer

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél egyáltalán nem érzi át, micsoda különleges bánásmódban részesültek, amikor hétvégén alig 6,5 óra várakozás után kapták meg a zárójelentést: Hétvégén sikerült az egyik jónevű kardiológiai klinikánkon (Asszem tavaly, vagy tavalyelőtt volt az év…..
Lapos Elemer 2013.04.30 21:03:20
@batgirl: praxisblogbol engem is kitiltottak, mert megvedtem egy (szvsz oktalanul) szapult posztolot, nyilvan nem lehet nem egyeterteni. most vajon innen is kitilt majd a praxis?:>
Erre a vidire nem lehet ráunni, 1:48-tól érted meg te is. Ihhihihi Jahn, jahn, jahn!! ..
Lapos Elemer 2013.02.06 15:38:00
www.youtube.com/watch?v=p32OC97aNqc
a bacsi mar hires ezen a videon egy perctol
Európa legsikeresebb edzőjével találkozott Pep Guardiola. Orbán Viktor a FIFA-gálán fotózkodott a munkanélküli spanyollal, és kedd este töltötte fel a fényképet a Facebook-oldalára. Edzők egymás közt(Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala) A képek között van még egy, amin a…..
comment:com Elindult a Cink 2013.01.02 11:05:43
Néhány kereszténydemokrata hasonlattal és nagy lendülettel indult el a Cink.hu, a Gawker Media első magyarországi blogja, amit ugye az Index egykori vezető riportere Szily László jegyez a Subba egykori Zsazsájával és Klág Dáviddal, aki a Tumblr mellett legutóbb a Filmkolóniánál…..
Subba A nagy taxi teszt 2012.12.22 00:40:20
A jó ég tudja mi történik a városban, hogy ennyire kevés a taxi, de nyilván részeg burzsuj geci vagyok, és minek megyek bármerre. DE HA AKARNÉK SE TUDNÉK, mert: Taxi 2000: Nem veszik fel 5 percig, majd felveszik 10-12 percet igérnek (mindig), 12 perc múlva visszahívnak, hogy nem…..
Laura a múlt héten itt. Sokat gondolkodtam azon, hogy folytatódhat a Laura szál. A zöld kanapán? Vagy marad a plátói vonal? Laura megértette Dargay múlt heti tanmeséjét a tanárnős sztorin keresztül? Felfogta, hogy annak idején Imi bá csúnyán kihasználta? És, hogy Dargay nem…..
Lapos Elemer 2012.12.04 20:04:33
ijeszto mennyire mas kontextusban latom a dolgokat, es az meg ijesztobb, hogy meg tud gyozni a hogyvolt, hogy (nem) ugy volt. Mindig ez van amiota csak olvasom a Terapia hogyvoltot szoval most megprobalom leirni, hogy latom. biztos borzaszto szubjektiv lesz:
Laurat manipulativnak mondanam, a noiessegevel manipulal, ez a fegyvere. a ragadozo szo azert nem tetszik, mert nyilvanvaloan, hogy o is egy csaladra vagyik, egy meleg feszekre (persze, lehet erre mondani, hogy mindenki, de egy ragadozoknak tenyleg csak a hoditas a fontos. Laurabol nem erzem ezt, legfeljebb a multLaurabol, de ezert is szep, hogy a multlaura szajaba adtak pont a harmonia sovargos szavakat is.) Tetszik az a resz amikor a doki "elbobiskol". Pont arrol beszelt Laura, hogy kepzeli el a tokeletes otthon, csaladot, a doki erre becsukja a szemet, es utana jon a vad, hogy alszik. szerintem tenyleg nem aludt, neki is tetszett ez az alomkep, mintha szeretett volna belesimulni, hazavinni, na de nem Laurat, csak az alomkepet. (btw Dargay egy csoppet sem tunt boldogabbnak egy evvel ezelott, mikor meg elvileg rendben volt a hazassaga, sot, talan tenyleg olyan, mint egy halott) Laura valoban azert vonzodott Imrehez is mert o tudott apas apa lenni, ezert tetszik a doki is neki, mert ot is jo csaladfonek kepzeli. Azt mondja, felt, hogy csaladkent latja majd meg Dargayekat, szerintem, mert, nem csak, hogy kinos szitut szult volna a doki reakcioja, hanem meglatja, mint csaladfo, talan megjobban megtetszik neki. Laura egyebkent sem tudja felcimkezni a mostani erzeseit a doki irant, az meg egy szep ongol lett volna. A bizonytalansagara utal, hogy nem hivta el randira sem a dokit. A doki meg szetcsuszott, meg dohanyzik is, jelezven a krizist. Hasonlo az inge mint egy hete Laurae, ugyanolyan hippis. (szvsz borzalmasan all neki, foleg az elso snittben, amikor Laura ele siet - kicsit homarosan) Az almaspite metafora meg ugyanaz mint a kave Matenal, csak ez a Laura kontextusaban. Laura nem csak egyszeuen csak egy csabito, egyenesen felkavaro Dargay szamara. En nem erzem azt, hogy o rajongana a dokiert, es pont ez a pont az, amin Agiek elcsusznak, hogy egy megszokott szerelmi szalat tudna kezelni a doki, egy felkavaroan kacer novel, aki folyton probalja kimozditani a holtpontrol, meg mar nem olyan egyszeru. En nem latom ezt szerelemnek egyikojuk reszerol sem. Van vonzodas, meg izzas a levegoben, es hasonlo alomkepek, kotodes is persze, meg talan szeretet is (ez inkabb Dargay reszerol erzem) ami jo alap igy egyutt, de a szineszek jol visszaadjak, hogy ez megsem az. vagyis hat AZ!:)
Zsófi korábban itt. Szerda van. Zsófit várjuk. Nem szoktam az intro előtti részekről beszámolni, itt mindig „csak” a korábbi részek idevágó jelenetei futnak. Most egy kicsit meglepőek: Zsófi első jelenésekor zajló eseményeket idéznek. (Könyvekről, amelyek a pszichológus…..
Lapos Elemer 2012.11.29 20:44:04
@Kekszemu ;-): koszi a linket, igy mar en is meg tudtam nezni. (ha leszednek, mert elegge sanszos, valaki atdobna priviben az uj linket?:))
Oke, benne van a pakliban, hogy a csajt is fotozta az apuka tenyleg amiatt a bizonyos tagadolagos elszolas miatt, es most itt egy kicsit banom, hogy elobb olvastam, es utana lattam a filmet. Szoval nekem azert nem ez jott le. Sokkal inkabb sejtek egy csalodast egy tulfutott apuban, aki a noket targykent kihasznalja, ez talan anyunak nem tetszik es felrugja a csaladot. Igy lehet mar haragudni anyura, aput szeretni tavolrol es csak akkor felhaborodni ha a lenyegre tapint Dargay. Meg esetleg el tudok kepzelni egy kis apufele in flagrantit is a kislany reszerol, vagy valami egyeb hasonlot. De hogy apu szexi fotokat csinalt volna a kislanyrol...hatnemtudom. Akkor nem apu lenne a kisisten.
Lapos Elemer 2012.11.29 21:36:59
@Kekszemu ;-): +2 koszi! egy koszi: meg egyszer a linkert. viszont sajnos eleg paranoias vagyok, attol felek le fogjak szedni, amint erre nez egy erdekeben allo ember. megiscsak kaloz link, de azert szomoru, hogy kulfoldrol nincs mas lehetoseg megtekinteni a sorozatot, ha fizetnek, akkor sem. dvd-n megvenni: kutya vacsoraja, bar annyira tetszik, hogy hajlok ra erosen, de ront az elmenybol, hogy mindenki most beszel rola.
a masodik koszi: a szep megfogalmazasert, en is hasonloan latom, de te ugyesebben elmondtad.
a bulemias szall meg erdekes, ugy emlekszem hogy Zsofi mar meselt arrol, hogy regebben hanyt(atta magat).
Lapos Elemer 2012.11.29 22:51:32
ajvh, bocs a helyesirasi hibakert!
@beacska: megvan a 13. reszben gyomorgorcsrol es hanyasrol mesel, mikor a Roliekhoz menekult a csaladbol. meg lattuk parszor oklendezni a lanyt pl a privat tornamutatvany utan (mokamini meg is jegyezte hogy rutinos a wc lehuzasban, hogy ne hallatszodjon semmi), valoszinuleg ezeket mostam ossze. szoval mindegy is, felejtsuk el:D igy legalabb feltunt hogy a 13. reszben adja Zsofi a hajot bucsuajandekkent, ami a mai resz vegere sikeresen eltort. tudod, a horvatorszagi sztori.
@Kekszemu ;-): neked legyen igazad! de sajna a youtube linket is ahogy fellottek ide, masnapra megszunt a csatorna:(
Máté korábban itt. Kedd van, Mátét várjuk. Kíváncsi vagyok, hogy a múlt heti majdnem pofon után visszamerészkedik-e még gyógyszergyáros barátunk? Jön, persze, hogy jön. A két férfi még mindig gyanúsan méregeti egymást. Mintha mindkettő attól tartana, hogy…..
Lapos Elemer 2012.11.28 13:41:21
@genevieve:
"nos, ha munkatársról beszélünk nekem teljesen mindegy, hogy férfival vagy nővel él szexuális életet....kivéve, ha azt nem az én íróasztalomon teszi:-)"
Lefogadom, hogy nem ezt akartad mondani;))
Nem tudom mar nezni a sorozatot, csak szorgalmasan olvasok. (en egy kicsit orulok a nem E/1-nek, igy ohatatlanul is hitelesebbnek hat a beszamolo.)
A párterápia előző része itt olvasható Csütörtök, párterápia. Petra és Tamás múlt heti ülése a sorozat egyik legnagyobb katarzisával zárult. Nehéz eldönteni, hogy Tamás sírása vagy Petra gyilkos tekintete volt-e kifejezőbb e házasság jövőjével kapcsolatban. Lássuk hol…..
Lapos Elemer 2012.11.23 20:05:01
@szombatreggel: ismerem ezt a pancelos dolgot, de nem tudom rahuzni erre a nore. azt en is latom, hogy szenved, de mitol? nekem olyan, mintha a Tamast vakarnal le magarol konszolidaltan-undorodottan, mint ahogy egy idegen hasznalt zsebkendot teszel arrebb. Persze ebbe a kepbe meg mindig furcsan illik bele (de mondjuk mas szemszogbol is furcsa ez a momentum:) a lombik bebi program. Az egesz tok zavaros. Persze valtoznak az emberek, es vegulis az en olvasatomban is errol van szo: Petra fuggetlenedni akar, Tamas mar nem kell neki, mehet a levesbe, csak kerem, semmi erzelgosseg, intezzuk el hidegen! Tamas mar nem tud jo lenni neki, meg ha megszakad is.
Najo, beismerem, vegig gondolvan tudom, miert vagyok ilyen szigoru Petrahoz (sicc!) :)
Lapos Elemer 2012.11.24 18:38:12
@szombatreggel: de csak, mert kerdezted;P
a szuleim valasat lattam ilyennek, azon belul is anyamra ismerek, tul magabiztos es pofatlan fuggetlenedes, aminek az lett a vege, hogy kiderult, anyam jol melle nyult ezzel a huzassal. Tonkre ment, es nem az anyagiakra gondolok. Hat arrol is lehetne irni egy tortenetet, szep kis jellemfejlodesekkel. Az elet a legjobb dramairo.
Biztos nem ilyen sztorit vartal, de most csak ilyen volt a polcon:)
Subba Subba Gasztró: Freshbox 2012.11.14 17:04:34
Egy átlagos irodamedúza leggyakrabban felmerülő kérdése, hogy mit egyen ebédre? A Freshbox-ot még mi sem próbáltuk, és nem mintha bármi közöd lenne hozzá, de ne izzadj, nem kaptunk érte semmit, hogy írunk róla. Első ránézésre jónak tűnik, csak elég borsos az ára! ..
Ilyen is van! ..
Lapos Elemer 2012.11.14 07:16:59
@Putyilov gyári melós: jah, mert ott az egyetlen (volt) nyilvanos wc-bol hamburgeres-palacsintazo-gyrosos-hotdogos lett. en meg sose ettem ott, mert szegedi vagyok, lattam mibol lett a cserebogar, a Szegedre szabadult sok kis diak nagyon lelkesen all ott sorba. es meg ejszaka is nyitva van!
    2012 augusztusában úgy döntöttem Kanada felé veszem az irányt. Mindössze 1 hónap és indul is a repülőm. Ilyen gyorsan pörögnek az események. Addig gondosan elő kell készítenem mindent, mik a látnivalók, hol találok szállást, munkát, kikkel lehet barátkozni, stb.…..
New York City egyik legpatinásabb lányiskolájának tanulója lesz ősztől Tom Cruise és Katie Holmes kislánya. A hatéves Suri abba a katolikus suliba jár majd, melynek padjait korábban Lady Gaga, Paris Hilton, vagy éppen a Kennedy-család több tagja is koptatta. A manhattani Szent…..
Lapos Elemer 2012.11.02 00:56:47
@PanniPorter: mert nem atvaltas, hanem a kb 40 000 dollarnak a pontos osszege. eloszor en is beneztem:)
A kertről mindig egy vízszíntes felület jut eszünkbe, a domboldalon élők pedig jól tudják, hogy lejtős, esetenként egészen meredek felületekre is szép és használható kerteket lehet építeni. Ha fantáziánk elkalandozik, felmerülhet a kérdés, hogy függőleges falakon…..
Subba Kínzó kérdés: Por Pityu 2012.10.05 19:11:13
Na vajon ki az a szuper magyar reklámszakember, ötletgyáros, kreatív megfejtő, stb aki tegnap pár órát guggolt egy szlovák tömlöcben illegális drogok birtoklásáért?..
A villamoson ültünk egymásnak átellenben. Valahogy pont úgy ült, hogy az üvegen keresztül akarva akaratlanul is láttam. Elég kevés ruha volt rajta és ami volt az is igen feszes. Szép formás mellei voltak és dús, kirúzsozott ajkai. Nem tudom mi van belémkódolva ilyen téren, de ez…..
Tizenkét éves. Elvitte a motorját. És visszahozta. Épségben van. Ő is a motor is. Mégis őrjöngve várja. De miért kell ebből ekkora ügyet csinálni vajon? Nem értem. Anyám már tudja, hogy mi várható. Valahogy sikerül bemenekítenie öcsémet a fürdőszobába. Bezárja az…..
..
Lapos Elemer 2012.08.29 01:01:59
Subba Szupercukiság: Kisnyomtató 2012.08.15 17:01:04
Ez az öcsifejű kisnyomtató cetliméretűt nyomtat, és nyilván te is ki tudod vágni egy nagyméretű papírból magadnak amit akarsz hatvanezerért, de akkor nem lenne öcsifejű nyomtató!     ..
Lapos Elemer 2012.08.16 20:03:00
Érdekes, picit baszakodik az agyaddal. ..
Lapos Elemer 2012.08.08 20:12:56
@Thresher: Alvilag ven agy múdszar e megyer nyalvra is, e megyer szüvagban mindan megénhengzút ki kall csarálni: a-t e-re, és fordítva, illetve é<->á, u<->o, ú<->ó, ü<->ö ás ű<->ő. Az i/í marad, ás he azt e szüvagat falulvesud, ekkur így hengzik e megyer agy kölfüldinak... da azt bizunyítse ba ekinak kát enyje ven.
Hurrá és éljen, élőben közvetíti a 20. Sziget Fesztivált a Youtube, olvastuk a Computerworld mai hírei között. Így az egész világ figyelme kishazánkra terelődhet erre az időre. Az online dínom-dánom a Sziget első napján veszi kezdetét, augusztus 8-án,…..
Subba Keresd a hibát! 2012.07.30 13:54:52
Ilyen ágyikót kapott az USA kosárcsapata az olimpiai faluban...