Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zugfirkasz

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Slúz Gizella (szül. Slúz Gézuka) a Pöttyösnémedi LMBT Baráti Kör alapítója megelégelte a folytonos kirekesztést, ezért elhatározta, hogy büszkeségnapi felvonulást tart a helyi Kossuth utcában. A falubeliek megdöbbenve állnak a kezdeményezés előtt.Klemovácz Borbála (44), a…..
Büntetőfeljelentést tett szerdán egy magát egyelőre felfedni nem kívánó magánszemély Csatáry Lászlóval szemben a kassai kerületi ügyészségen. A panasz szerint a legkeresettebb háborús bűnös nemcsak több, mint tizenötezer kassai zsidó származású ember deportálásáért…..
Zugfirkasz 2013.02.23 00:55:50
@Csehszlovák Kém: Igazából azon gondolkodom, vitába szállok veled.

Nem tettem, mert leginkább sajnállak.

Mondd csak, mikor dugtál egy olyan igazit? egy jót, egy kiadósat?
Vagyunk néhányan, úgy 14-15 milliónyian, elvakult, nacionalista, beszűkült tudatú magyarok, akiknek olimpiai sikereinkről olyan idejét múlt és politikailag inkorrekt dolgok jutnak eszünkbe, mint a nemzeti dicsőség, vagy sportolóink nagyszerű egyéni és csapatteljesítménye. Még…..
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
Zugfirkasz 2012.08.02 20:33:58
@Csééé: Dani minden megnyilvánulásából az jön le, hogy ez bizony a haza sikere.
Mert ő annak tartja. És ez bizony így szép :)