Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ace05

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Frászt! 2019.04.15 12:16:56
Fischer Gáborral, a TV2 (egyelőre még) programigazgatójával interjúzott a Marketing és Média (nekünk nem ad, ötször kértem), és az online elérhető rövidített verzióból úgy ugrik ki egy kérdés, és az arra adott bullshit válasz, mint Bayer Zsolt a rászorulóknak szánt önkormányzati lakások bérlői…..
Ahogy tippeltem, Villám úr egy talkshow-ba tér vissza a tévébe, amit a Last Week Tonight with Jon Oliver és a veterán Daily Show mintjára készít a Comedy Central. A Heti dörgés Villám Gézával című műsor a magyar Comedy Central első evening show-ja, és azért fontos hangsúlyozni, hogy a magyar…..
A gyökérségnek van az a szintje, amit csak direkt lehet elérni. Amihez nem elég a vele született sötétség, a gyerekkori és/vagy felnőttként elszenvedett frusztráció. Amikor az ember rákészül, vesz egy nagy levegőt, és berúgja a taplóságmétert, hogy hadd pörögjön. És ilyenkor jön ki belőle ez…..
Elkaszálta az ABC a Roseanne tévésorozatot, írja a Hollywood Reporter. Az 1988 és 1997 között több száz epizódot megért sorozat idén folytatódott az ABC-n, azonban Roseanne Barr, a sorozat ikonikus főszereplőjének kijelentései miatt maga Bob Iger, az ABC birtokló Disney vezérigazgatója és az ABC…..
Azt írja a The Hollywood Reporter, hogy az Adult Swim berendelt még 70 részt a Ricky and Mortyból, azaz a sorozatból, ami egyszerre az egyik legviccesebb sci-fi és az egyik legnyomasztóbb sztori mostanában. A párhuzamos dimenziókban/galaxisokban/tudatállapotokban lavírozó sorozatról azt nem lehet…..
Ahogy a Figyelőnek egy Fideszre szavazó liberális meleg pasi, nekünk egy origós szerkesztő küldött levelet, benne lescreenshotolva egy nemzetvesztősoros-cikk szerkesztési folyamatának első körét. Klikk, és nyílik a galéria.  (Ha valakinek nem esne le a poén: itt csak lemodelleztük, hogy milyen…..
ace05 2018.04.17 19:49:16
@Mr. Neutron: Szerintem kapcsold ki mára a számítógépedet.
Ez itt a Showtime februárban jelentkező, tízrészes sorozatának előzetese, amiben Donald Trump elnöksége lesz a téma, annak minden elemével egyetemben. A producer Stephen Colbert, aki láthatóan nem nyugszik. míg Trump el nem ütteti egy kamionnal. Vajon mi lenne abból, ha valaki csinálna  egy ilyet…..
Naszóval. Van az a mondás, hogy ha sárga és hápog, akkor kacsa, hiába üvöltöd, hogy ló. Ezen egy "eredeti" címke sem segít egyébként. A TV2 új vetélkedője az RTL A Fal című licenszműsorának egyértelmű és pofátlan nyúlása, pont olyan, mint a Való Világ volt a Big Brotherről, és ezzel ezt a részt…..
Az interaktív tévézés nem új találmány, a komenizmusban (vagy annak a legvégén) nálunk is volt olyan, hogy az egyesen ment a sorozat, de a sztoriban voltak leágazások és ilyenkor át lehetett kapcsolni a kettesre. Aztán olyan próbálkozások is voltak, hogy a nézőket kérdezték meg, mi legyen a…..
  Vannak ikonikus, megkerülhetetlen műsortípusok a tévében, olyanok, amikkel elméletileg nem lehet tévedni. Ilyenek a tehetségkutatók és a valóságshow-k, amik, ha nem égeted ki a formátumot idő előtt, megbízhatóan hozzák a célcsoportot, és ha abszolút nézőszámban nem is, de arányaiban a nézettségi…..
Augusztus 28. az őszi tévés évad elindulásának és életem megkeserítésének napja, hiszen indulnak a kertévék őszi szórakoztató műsorai. Első körben arra számítottam, hogy a TV2 Ázsia Express című napi realityje is ekkor indul, de egyelőre nem látom a gridben. Ez vagy azt jelenti, hogy nagyon szar,…..
Az énekesnő a Facebookon jelentette be, hogy az idei évadban már nem ő lesz a zsűri női tagja.  Utódjáról egyelőre nem tudunk semmit, kommentekben tessék segíteni az RTL-nek. Búcsúzzunk Tóth Gabitól egy gif-összeállítással!..
A Super Bowl után, február 5-én tér vissza a tévébe az ultimate akciósorozat, a 24, a Legacy alcímű évaddal, ami pont úgy 12 részes lesz, mint a legutóbbi, Londonban játszódó évad, aminek végén Jack Bauert elviszik az oroszok. A Legacy a múlthoz nem kapcsolódik, legalábbis eddig a promóig nem tette,…..
ace05 2017.01.13 10:01:09
@ace05: *kerültek
"Aki nem velünk van, az ellenünk", ugye, és hát Simicska nincs velük, és aki Simicskával van, az ellenség, azaz Kálmán Olga az eddiginél is jobban szúrja a szemüket, tessék csak nézni: Lokál:..
Jó, nem mintha bárki, bármikor is gondolta volna, hogy Ricket csak úgy kinyírják a sorozatból. A baltás ijesztgetés viszont érdekes, mert ugyan azt többször lenyilatkozták, hogy a sorozat szempontjából semmi értelme annak, amit a képregényben még a Kormányzó lépett meg, azaz levágta Rick jobb kezét…..
ace05 2016.10.09 15:36:51
Kezdjük azzal, hogy ez a poszt most egy Showtime Hajdú Péterrel című műsorról fog szólni, aminek a házigazdája és egyben gyártója is az a Hajdú Péter, akinél megosztóbb médiaszemélyiséget nehezen lehetne találni ebben az országban, talán ha Sebestyén Balázs és Berki Krisztián szerelemgyermeke…..
Ez az a sorozat, amiben az ex-amerikaifutballista Dwayne Johnson egy ex-amerikaifutballistát alakít, aki sport menedzsmentben utazik, és sok pénzt keres. Egyfajta insider betekintés az NFL kulisszái mögé, de még óvatosabban, mint a Törtetők tette Hollywooddal. Az előzetes legjobb…..
Nem csodálom, abban a világban annyi mutáns van, hogy kiszednek véletlenszerűen kettőt és máris 5-6 évadot rájuk lehetne építeni. A mi világunkban meg egyre sikeresebb az Arrow, a Flash, meg az Agents of SHIELD, lesz Daredevil, hát miért ne legyen egy X-Men is? A filmek úgyis úgy…..
Crespo Rodrigo, a tatabányai Jászai Mari Színház igazgatója, számos filmből és sorozatból ismert szinkronszínész lesz a február 4-én induló Fox csatorna hangja. A bolíviai-magyar származású 41 éves színész mondja alá a FOX összes filmelőzetesét és ajánlja a nézőknek a…..
ace05 2014.01.15 22:51:07
@Leadfoot: Ha van egy csöpp humorérzékük a Fox Marketingeseinek akkor kreálnak valamiféle reklám hadjáratot ehhez a "szlogenhez". Ráadásul aktuális is mivel lényegében csak a telekomnál lesz elérhető a csatorna.
Régen volt már együtt Spy Daddy és Spy Barbie.  ..
Alig ért véget a Jersey Shore, jön a Geordie Shore, a brit válasz az iszonyú tuskó amerikaiakra. Ha ez egyáltalán lehetséges, az angolok most simán lekörözték az egykori gyarmatot, és olyan seggfejeket és idióta picsákat gyűjtöttek be a sorozatba, akikhez képest a jenkik vagy a…..
ace05 2013.01.25 21:15:49
ace05 2013.01.25 21:20:45
@sixx: Cheryl Cole így írja a nevét
Az október 12-i premier elé a Tv2 újabb The Voice promót dobott ki, és a várakozásnak megfelelően ez sem saját ötlet (bármennyire is annak igyekezett eladni azt a klip rendezője, Indián a tegnapi Aktívban) , hanem az amerikai verzióhoz készített Vocal Kombat című SuperBowl-reklám…..
Van egy vadonatúj promónk a Breaking Bad új évadához, igaz, nem sok új képsorral, de a dialógus már az ötödik évadhoz kapcsolódik. A Strike Back a harmadik évadot kezdi meg ősszel, a 24 óta nincs ilyen fasza akciósorozat a tévében ugyebár. A Damages záróévada is kapott 3…..
ace05 2012.06.27 13:50:30