Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lynn Marchmont

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kritikussokk Na még egyet! 1. 2013.06.05 21:09:15
 ELKÖLTÖZTÜNK! Ezentúl itt találsz meg bennünket: http://kritikussokk.blogspot.hu/   Elérkezett a várva-várt június, és végre jut idő aludni olvasni, blogolni, Könyvhétre menni. A blog költöztetése most már remélhetőleg tényleg meg fog történni, addig is legyen…..
Kritikussokk Tavaszi szünet 2013.05.19 09:55:01
Kedves Olvasóink! Blogunk az elmúlt pár hónapban ugyan nem frissült, de szerencsére a régebbi posztokra is sokan rátaláltok. :) A hosszabb tavaszi szünet oka semmiképpen nem a vég kezdete, sokkal inkább a fejlesztésé - a blog indulása óta eltelt 9 hónapban szerzett tapasztalatok…..
Kritikussokk Diaszpóra 2013.03.04 12:42:19
Fülszöveg: /spoilermentes/(Az eredeti fülszöveg és letölthető részlet a könyvből a kiadó honlapjáról elérhető.)   A hivatalos fülszöveg remek kedvcsináló, csak azt az aprócska részletet nem említi meg, hogy a könyv 65-70%-ban fizikai fejtegetésekből áll - erre a…..
Kritikussokk Zoo City 2013.01.31 22:45:38
Fülszöveg: /spoilermentes/ Ennél a könyvnél is egészen megfelelő a fülszöveg, csak pár gondolttal egészíteném ki.  Számomra a könyv stílusa volt, ami mindent vitt, leginkább egy jól megírt skandináv krimihez tudnám hasonlítani - hangulatteremtése kiváló,…..
Kritikussokk A hét csoda 2012.12.22 19:55:29
Fülszöveg: (spoilermentes) Az eredeti fülszöveg ennél a könyvnél is egészen rendben van, nem fed fel semmi olyasmit, amit az első pár oldal elolvasása után ne lehetne tudni, illetve ez alapján azt kapja az olvasó, amit várt, de semmi esetre sem kevesebbet. (Egyetlen kis hiba van…..
  Neal Stephenson csöppet sem hétköznapi író. Ötletekkel teli történetei és gyakran humoros stílusa egyedivé teszi őt a világ sci-fi szerzői között. Stílusával már a hazai olvasóközönség is megismerkedhetett, köszönhetően a 2006-ban kiadott Snow Crashnek, majd a 2011-ben…..
Fülszöveg: /spoilermentes/ Patrick Ness trilógiája a manapság oly felkapott YA kategóriát bővíti, illetve talán ebbe a csoportba lehet a legkevesebb erőszakkal betuszkolni. Ezen kívül egy kicsit talán sci-fi is, mivel a könyv többek között azt boncolgatja, hogy az ember miután…..
Fülszöveg: /spoilermentes/ Cathrynne M. Valente Marija Morevna élettörténetét meséli el, összegyúrva az orosz népmesék világát a múlt század eleji Oroszország történelmével - a határ szinte láthatatlan - Marija Morevna az, aki megláthatja a világot meztelenül. Engem sosem…..
Kritikussokk HiperGalaktika 01 2012.09.03 23:05:46
Nos, ez most egy kismértékben rendhagyó poszt lesz (nem mintha eddig több száz rendes posztot követően ez most valami egészen furcsa képződmény lenne), de végül is ez most nem is könyv, hanem újság, amiről regélni fogok. Már jó ideje küzdök az azt hiszem apai oldalról…..
Lynn Marchmont 2012.09.10 15:22:10
@acélpatkány: Hmmm... akkor ezek szerint ez hagyomány... ettől függetlenül biztos, hogyha rajtam múlna, máshogy csinálnám :)
Kritikussokk Vének háborúja 2012.08.27 12:50:57
  Fülszöveg:   Ez esetben nem lehet panasz a könyvön található eredeti "fül"szövegre, egészen spoilermentes, bár semmi nem utal igazán arra, amit kapunk: egy fergetegesen jó stílusú sci-fit! A sci-fi kötelező elemei tökéletesen rendben vannak - aki szereti a műfajt,…..
Kritikussokk Vajákok 2012.08.27 12:50:52
Fülszöveg (spoilermentes)  Nagyon sokszor futok bele olyan fülszövegekbe, ajánlókba, amelyek teljesen tévútra vezetik szerencsétlen olvasni vágyót, ráadásul sokszor túl sokat árulnak el a könyv cselekményéből, így elhatároztam, hogy új fülszövegeket fogok gyártani az…..
Kritikussokk Bemutatkozunk... 2012.07.30 16:11:56
Kedves Idetévedők! Mielőtt bárki skizofrénnek nézne minket, szeretnénk leszögezni, hogy ketten vagyunk. Mi. Első posztunkban röviden szeretnénk elmesélni, mit is akarunk, miért is, miről fog ez szólni... Fontos tudni azt, hogy mi_jobban_tudjuk. Mindig. Azt hitted tetszett?…..