Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babakék

1 bejegyzést írt és 178 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kamu ország, kamu álmok Kamu jólét, kamu pártok. Kamu, ahogy konzultálunk, Kamu a demokrácia nálunk. Kamu ügyész, kamu posta, Kamu a szánalmas közmunka. Kamu, kamu, kamu, Kályhánkban télen sincs hamu. A fűtőanyag már rég kamu, A kórházban padlón fekszik anyu. Kamu a gyógyszer a…..
„Kiveszlek, kiváltlak a nehéz rabságból” (Arany János: Szilágyi Erzsébet) Mára nyilvánvaló, hogy az oktatási rendszer rombolásának célja kettős: társadalmi és politikai. A társadalmi cél egy kasztrendszer létrehozása, ahol a kasztok közötti határok átjárhatatlanok, a…..
babakék 2014.08.10 10:36:35
@Bambano: Egyszerűen ostoba vagy, és ostobaság, amit írsz a liberális iskoláról. De persze ezt a pártfeladatot kaptad valamelyik elvtársadtól a narancskomcsik(narancsfasiszták) köreiből.
Már többször kifejtettem, hogy mélységesen elítélem azt a mifelénk nem ritkán űzött provinciális és pitiáner gyakorlatot, hogy egy gyermeket szülei viselt dolgai szerint állítanak pellengérre. Ezzel együtt sem tudok mit kezdeni Orbán Viktor fiának önérzetesen sértődött…..
babakék 2014.07.15 16:00:56
@maxval, a gondolkodó birca: Na éppen ez az, hogy NEM szokás.
Ez a bátor újságírói kiállás?   A HVG.hu átlépett egy határt. Mert lehet és kell is egy demokráciában kritikával illetni a Miniszterelnökséget vezető minisztert. Lehet újságírói véleményként akár patás ördögnek is beállítani, sőt le kell leplezni -  ha vannak -…..
Ki kell ennek jönni Ki a korrupt? 2014.05.30 12:35:36
A Pedagógusok Szakszervezete szerinte az OLX egyik reklámja megsértette a pedagógusokat, rombolja a szakma becsületét, a pedagóguspálya presztízsét. Követelik, hogy vegyék le a képernyőről – írja a hvg.hu. A busz a hivatal előtt állt meg. Gyomra egy merő görcs lett, amint az…..
Tegnap Bálint gazda először beszélt nyilvánosan arról, hogy milyen érzései vannak a Holokauszttal kapcsolatban. Munkaszolgálatos volt, majd koncentrációs táborba került, mindössze 42 kiló volt kiszabadulásakor. Legerősebb érzése, ami meghatározta egész későbbi életét, ami…..
babakék 2014.04.15 18:49:55
@carp3tm0nster: Egy idióta, érzéketlen seggfej vagy, remélem, utolér a végzet.
"...amíg a VIII. kerületi kapitányságon még WC-papírra sincs pénz, addig a Terrorelhárítási Központ (TEK) tagjai Q7-es Audikkal furikáznak, fizetésük pedig háromszorosa a mezei zsarukénak." Ez az a mondat, amiért Bajusz Ferenc rendőr őrnagynak, a VIII. kerületi körzeti…..
babakék 2014.04.13 10:07:59
@marczy: Azért te nem kicsit vagy elfogult! Gyurcsány idejében ilyen nem volt. Tudom, hogy ez az egalizálás rohadtul fontos azoknak a fidesz és orbán fanoknak, akik azért látják, hogy nagyon gáz, ami most van, hogy ha ÁVH lenne, (van, csak ma Alkomány védelmi Hivatalt takar a rövidítés) már teljesen a Rákosi-korszakra hajazna a dolog: koncepciós perekkel (persze ma azért a bírák egyre kisebbedő része független szakember, de számuk fogyóan) versekkel orbánhoz és a fideszhez- by seggnyaló növényi norbi, lakájmédiával ahol obersovszkyk nyalják a PÁRT funkcik seggét, ahol Hazafias Népfrontként, parasztvakítás céljaira ott a CÖF. Szóval, kedves marczy, egyszerűen hazudsz. De lelked rajta. Sajna a magyar történelem telis tele van ilyen zsákutcákkal és úgy látszik hiú ábránd volt azt hinni, hogy az EU-bn meg tudunk maradni demokratikus államnak. Magyarországon ilyen állapot még három évtizedig sem volt sosem. Kezdem azt hinni, hogy az elűzött Kertész Ákosnak maximálisan igaza volt. Szabadságharcot pedig nem az idegen, hanem a saját magyar kizsákmányolóink, új földesuraink ellen kellene folytatni. Ehhez ész és erő, bátorság és hősiesség kellene. Hol van ez belőlünk magyarokból?
Április 6. nemcsak a választás miatt nevezetes nap. Akkor jár le a hivatalos határideje annak, hogy a Kormány nyilvánosságra hozza a felsőoktatásba jelentkezettek számát, eloszlását. A PM, illetve Karácsony Gergely az adatokat firtatva írásbeli kérdéssel fordult az illetékes…..
babakék 2014.04.05 08:45:59
@Roggán Anttal Fidesz 300 millió honnan van?:
100%-ig igazad van! Szülők! Vasárnap irány leváltani ezt a kártékony maffiarezsimet! Az ellenzéki összefogással ez lehetséges, aztán ha ez sikerül, akkor a következő, normális választáson már az árnyalatok közül is választhatunk. SOHA TÖBBÉ FIDESZ ÉS ORBÁN!
Felkerült ma a youtube-ra egy felvétel, amelyen Nógrádi Zoltán Mórahalom fideszes polgármestere, és a körzet országgyűlési képviselője fejti ki magvas gondolatait arról, hogyan is kell bánni romániai vendégmunkásokkal. A településen nemrégiben rendészeti csoport jött létre,…..
Letudtuk a nagygyűléses hétvégét, remek volt. Persze a számháború javában folyik, hogy hol hányan voltak; én azt javaslom, hogy elégedjünk meg azzal, hogy a fideszmeneten több százezren, az ellenzéki gyűlésen több tízezren vettek részt. Persze mindjárt jönnek az ellenzéki…..
babakék 2014.03.31 18:33:08
Hiába szerződtet a Fidesz méregdrága amerikai tanácsadókat a gyűlöletkampányok fortélyairól. Azt az egyszerű dolgot sem ők, sem az idős embereket verő Habony Árpád sem tudta elmagyarázni az aktivistáknak, hogy lehetőleg ne a trafikmutyik szimbólumai előtt települjenek…..
Jó érzés volt azt a magyar sikert látni, hogy Obama elnök a magyar sikercég, a Prezi vezetőjét fogadta. Árvai Péter azért részesült az elismerésben, mert cége támogatja az elnök oktatási kezdeményezését. Az Apple-höz és a Microsoft-hoz hasonlóan ingyen hozzáférést ad…..
Hallgatva Gyurcsány Ferenc szombati beszédét, akár elégedett is lehetnék. Mintha a volt miniszterelnök hajlott volna az önkritikára. Nemcsak azért, mert megemlítette a kormányzása alatt elkövetett hibákat. Azért is, mert az egyik mondatot Orbán breviárium című könyvemből…..
A tervek szerint tegnap az ATV élőben közvetítette volna Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédét. Az élő adás technikai hiba miatt egészen korán megszakadt, és nem is állt helyre. Így a beszéd helyett bekapcsolták a Fórum című betelefonálós műsort, Somogyi Zoltánnal. A…..
babakék 2014.02.16 19:27:59
@Zöldövezeti: Jobbos szarházi vagy!
TEDxDanubia Butulnak-e a gyerekek? 2014.02.14 12:05:51
A PISA-vizsgálat szerint a magyar gyerekek gyengülő tendenciát mutatnak olvasás-szövegértési, matematikai és természettudományok területén szerzett ismereteik terén. A háromévente, különböző korú diákokon végzett tesztek eredményei nem mondhatók bíztatónak, persze a…..
babakék 2014.02.15 09:17:21
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Egyszerűen hülye vagy! A 200-es évek közepére éppen hogy fejlődtek a magyar gyerekek készségei. Szóval kedves narancsos agyhalott, az orbáni, hoffmanni modell: minél hülyébb agyerek, annál jobb, hülye gyerekből hülye és befolyásolható felnőtt lesz, -szóval ez tette be a kaput a magyar oktatásnak. Tudom, mert ezzel foglalkozom. No meg hozzátenném: a sok idióta szülő, aki mindent megenged a gyereknek, semmit sem vár el tőle, és halálra kényezteti.
Napra pontosan két évvel ezelőtt úgy láttam: „vannak olyan napok a vad keleten, amelyek Európa közepén, újra és újra megmutatják hazámnak azt az arcát, amelyet nagyon lehet szeretni.” Mert hogy aznap volt 90 éves a III. Magyar Köztársaság első államfője, Göncz Árpád.…..
Előrebocsátom, hogy e sorok írásakor az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkársága nem magyarázta el a miérteket, hanem - amint az EMMI háza táján nem ritkán szokás - bölcsen és hangosan hallgat az éppen aktuális kérdésekről, azért tény,…..
babakék 2014.02.05 20:14:19
@pocaklakó minimanó: A baj az, minimanó, hogy Simon t nyakoncsípték, de mi van lézerjanival, aki büszkén dicsekedett az saját és a kiskorú Boldizsár fia svájci bankszámlájával, és hogy milyen jó parti lesz Boldi Vásárhelyen. Mi van orbánék földjeivel, bányáival, szőlőivel, Lévai Anikó - évek óta nem dolgozik -, mi van azzal ,hogy szíjjártó szűkgatyás peti a megkeresett tavalyi 14 millából képes volt 16 millát félretenni. És folytathatnám a sort. Szóval a baj nem az, hogy Simont nyakoncsípték, hanem az, hogy a fideszes tolvajokat nem.
Vihar télen? Szombat este 10 óra körül a fél város az eget fürkészte, keresve a mennydörgésszerű hangok forrását. Pedig nem az Apokalipszis lovasai tartottak a város felé, csak egy Horváth László nevű ember lett ötven éves. A hírek szerint őt ünnepelték egy…..
babakék 2014.02.03 20:19:58
@♔batyu♔: Igen. De rólad kevésbé hiszem el, mert aki ennyire narancsagyú, az nem dicsekedhet önálló gondolkodással és gondolatokkal.
A közvéleménykutatások szinte behozhatatlan előnyt mutatnak a kormánypártoknak, ám vannak, akik megkérdőjelezik az óriási előnyt és valójában csak 4-5 százalékos vezetést adnak a Fidesz-KDNP-nek. Ha nekik van igazuk, akkor bizony vészriadót kell fújni a Fideszben, hiszen elég…..
E sorok írója nem egyszer borította már rá a asztalt (persze csak képletesen) Mesterházy Attilára. Most a helyzet azért kényes, mert az "eszi nem eszi, nem kap mást" időszakában az ember önkéntelenül alkalmazkodik, ha ez az egyetlen lehetőség, akkor egye fene, álljunk ki az Orbán…..
Áder János bejelentése az országgyűlési választások időpontjáról nem okozott meglepetést. Voltak, akik már hamarabb tudták ezt, mint talán maga a köztársasági elnök. A korábbi jogszabály szerint az államfői bejelentéssel egy időben vehette kezdetét a kampány, ám az új…..
Tisztelt Megszavazott! Most, hogy közelednek a 2014. évi választások, úgy érzem, meg kell, hogy szólítsam Önt, mert tudom, hogy szavazata megszavazása számít kiszámítható. Ezekben az időkben, mikor a retro-bolsevista-szubhumán-ballib-neoeuropéer ellenzék töketlenkedése miatt…..
babakék 2014.01.21 16:23:14
@Medgar: Bármelyik a felsoroltak közül százszor inkább, mint a csuti rablóvezér, szájnyalogató gumiszobamenekült.
Y-GEN Kimarxolt próbálkozás 2014.01.18 15:45:56
Rétvári Bence nyílt levélben fordult a Corvinus vezetéséhez, melyben szorgalmazta, hogy távolítsák el Marx szobrát az egyetem aulájából. Mi nem azzal fogunk foglalkozni, hogy igaza van-e ezzel kapcsolatban az államtitkárnak. Ehelyett arra szeretnénk rámutatni, hogy a felvetésnek…..
babakék 2014.01.19 13:14:19
@wallenberg8801: Jó, de akkor prohászka püspököt se nyaljuk, meg ne legyen wass albert meg nyírő józsi az alaptantervebn! És akkor igazad van!
Nem szokásom ennyire erősen fogalmazni, de ezúttal csak felvettem azt a hangnemet, amelyet az ötös számú FIDESZ-tagkönyv tulajdonosa engedett meg magának azokkal szemben, akik vitatni merészelték, hogy Putyin pincsijévé válni az évszázad üzlete. Már írásának a címe is…..
babakék 2014.01.17 21:08:55