Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marinka

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már régóta akarunk írni az amerikai Dancing With the Stars és a magyar változat hasonlóságairól, himnuszt akartunk énekelni, hogy íme itt egy tökéletes adaptáció, így kell nem elrontani egy jó formátumot. De aztán az RTL Klub többszöri kérdésünkre is azt mondta, hogy a…..
És akkor Frei Tamás élére vasalt szafarinadrágjában, meg a hozzá színben és fazonban is passzoló ingben megállt a szavanna közepén. Mély lélegzetet vett, érezte, ahogy az afrikai levegő betölti a tüdejét, majd becsukta a szemét és elkiáltotta magát: „Ó, be csodás a…..
comment:com Nagyot kapott a Tv2 2008.10.08 19:11:00
Megdöbbentő vereséget szenvedett tegnap a Tv2 az RTL Klubtól. Nem az a különös, hogy főműsoridőben a Fókusz és a Barátok közt is a tévé előtt ülők 39 százalékát kötötte le, amíg a Hal a tortán közönségaránya csak 29,6 százalékos volt. (Bár azért ez is szokatlan,…..
Ez lesz a magyar televíziózás legdrágább műsora. Kurva sok pénzt elköltünk. Ezt suttogta informátorunk a fülünkbe a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality premierje előtt két hónappal. Kivisszük őket az őserdőbe, argentín stábbal melózunk. Aztán a nézők sms-ben…..
A célkitűzést ismerjük: 2010-re vezető kereskedelmi csatorna lenni, de addig még van idő, úgyhogy lássuk, mit hoz az ősz a TV2-n. A Megasztár! folytatásról és Joshi Bharat műsoráról már írtunk, de a legviccesebb húzás Frei visszatérése. Ha az RTL sztárszívatós műsort…..
A Story Online szerint Árpa Attila, a Tv2 kreatív vezetője éjfél után összeverekedett valakivel a Playboy főszerkesztőjének születésnapi partiján a budai Choco étteremben. Az online portálon egy magát megnevezni nem kívánó szemtanú csak annyit mondott, hogy az eset éjfél után…..
Az RTL klub a kreacionizmus híve, állapítottuk meg, amikor megnéztük a halálos kerékpáros kereszteződésekről készített filmjüket. A civil szempontból egyébként örvendetes műsorban ugyanis elhangzik: „A Critical Mass biciklis szervezet segítségével számba vették Budapest…..
A női emancipáció és a Playboy feltalálása óta a szépségverseny pont olyan értelmetlen és idejétmúlt, mint a pukedli. De most komolyan, ha egy nő a szépségéből akar karriert építeni, akkor egyszerűbb bejelentkeznie egy modellügynökségnél, ha pedig egy férfi magas sarkúban…..
Azzal mindenki tisztában volt a Kiválasztott nevű szórakoztató gagyiműsor bemutatója előtt, hogy azért az egész országot nem lehet ezzel a kanálhajlítgatós trükkel haknizó faszival megvezetni. Éppen ezért reméljük, hogy aki mégis leült a képernyők elé (és volt belőle…..
Igen, ma van a nagy nap, 16:25-től egymásnak esik a két nagy kertévé új műsorpárja, az egyiken Hal a tortán (Tv2), a másikon Vacsoracsata (RTL) a címe, de a tartalmakat ovasva ez ne tévesszen meg senkit: elég az egyiket megnézni, mert tulajdonképpen ugyanarról van szó. Az…..
Azt már Várdy Zoltán, a Tv2 vezérigazgatója is elárulta nekünk adott interjújában, hogy mi lesz a csatorna három, tavasszal induló, nagy költségvetésű műsorának a címe. Az Amerikában Singing Bee címen futó karaokevetélkedő, amiben egy-egy dalt kell tovább énekelniük a…..
Jaj, de szeretjük, amikor az angol nyelvű riporotokat olyan kollégákkal fordíttatják az RTL klubnál, akik lófaszt sem tudnak sem az angol nyelvről, sem pedig az adott riport témájáról! Most is örültünk nagyon, hiszen a Fókuszban a SuperBowl-ról volt szó, amit eleve az…..
Tegnap olvastuk a Havas tanár úr "saját" "blogján", hogy micsoda összegekkel csábítják őt mindenféle tévékhez, úgy röpködtek a százmilliók, majd' kiugrottak a monitor képernyőjéből. Ez így a szórakoztató (vagy bulvár) kategóriába tartozik, így nem is…..
marinka 2008.01.18 09:56:09
Néha jó az, ha az ember beteg, és nem megy be a munkahelyére reggel hatkor, mert így kényelmesen megnézheti az Árpátlanított Koffeinmentest. Mondjuk van ennek hátulütője is, mert arra igazán nem számíthat a forró, citromos teát szürcsölgető szerencsétlen (én), hogy olyan…..
A Tv2 hivatalosan nem kommunikálta, de november óta Árpa Attila nem csak a Mokka műsorvezetője, és az Interaktív egyik producere, hanem a cég kreatívvezetője is. Hogy ezt mit jelent pontosan? Hát a Tv2-től kapott információk szerint ő felel az új műsorötletekért és a már…..
Nagyon köszönjük a Rushdie-interjúval kapcsolatos hozzászólásokat, annak különösen örülünk, hogy az egyik érintett (nem az író) is reagált a (szerintünk) csak óvatosan baszogató írásra. Mielőtt teljes terjedelmében, változtatás nélkül közzétennénk a kommentet, egy pár…..
Szinkrontolmácsolni iszonyatosan kemény meló. A szakmában járatlanoknak javallok egy nagyon primitív kísérletet, próbálják meg a Shark című sorozat dialógusait magyarul visszaismételni adás közben, forgatókönyv nélkül. Megvan? Na, akkor tessék ezt kapásból németre…..
comment:com Műbalhé a Mokkában 2007.11.26 14:12:00
Madmoazell kommentelőnk hívta fel figyelmünket arra, hogy Árpa Attila Koffeinmentese ma reggel bekeményedett egy kicsit. Előrángatták ugyanis a szerencsétlen Pákót, az ékezetek esküdt ellenségét, aki valamilyen bulvárfilmben fog szerepelni (jelentkezzen, aki hallott a projektről),…..