Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dilettáns1111

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pista kompetitív alkat. Legyen az egy ártatlan hétvégi örömautózás, sorbanállás az ebédnél vagy éppen a legújabb slotcar szett tesztje, mellette indulni nem lehet, csak ellene. Még ki sem bontottuk a csomagot, már világos volt, hogy övé a Morgan, hiszen emlékezett a tavalyi nagy…..
Dilettáns1111 2013.01.08 22:48:20
Nem tudom, készült-e már olyan felmérés, amelyben megkérdezték az embereket, hogy végül is szeretik-e a karácsonyt vagy sem, lehet, érdekes eredmények születnének, de ténykérdés, hogy a karácsony nem feltétlen és mindenki számára az év csúcspontja. Persze, nélküle…..
Dilettáns1111 2013.01.03 17:47:27
@Pearl77:
Az ilyen típustól rettegünk mi pasik, aki úgy vár el, hogy közben visszaolvassa ránk: végül is mi ígértük!
Az a finom húzásod pedig, hogy Inkább ne is folytassuk, nem akarok bonyodalmakat Neked .. Ezt úgy nevezzük ZSAROLÁS. Ezért kezdünk inkább házas nővel szeretői kapcsolatot!
A szeretőknek az a dolguk, hogy adjanak egymásnak. Kérni nem szabad, a zsarolás meg egyenesen tilos. Megsértődött, megbántott asszony van itthon is, abból nem akarunk duplázni.
A thaiföldi fővárosban, Bangkokban bóklászva bukkantam erre a rendkívül alapfokú kínai építőkészletre, buddhista szerencsemedálok, régi képeslapok és fából faragott, méretes péniszek között. A furcsa angolsággal megfogalmazott tájékoztató szövegből kiderül, hogy a…..
Dilettáns1111 2012.09.14 20:46:01
Újra barbieds-é a szó, a kapcsolatnyitást illetően. A múltkori poszt folytatását olvashatjátok.  Akkor nézzük, hogy mik lehetnek a fő buktatói egy ígéretes nyitott kapcsolatnak Ms. Baczynski szerint. 1. Nem tudjuk hová tartunk, mit is csinálunk pontosan Adott…..
Dilettáns1111 2012.09.14 18:40:49
@TBal:
Értem @Szemekbe zárt titkok kérdését.
Amikor nekem eljött az, akiről ő írt, otthagytam csapot-papot.
Neked nem Ő jött el, csak egy fellángolás, különben nem maradtál volna egy percet sem.
Dilettáns1111 2012.09.14 20:12:07
@skarlát betű:
Igen! Ő csak egy van, s mivel csak egy van, nem csalom meg, nem hagyom el.

Öncsalásnak nevezem, amiről beszéltek. Akit megcsaltok, azt nem szeretitek eléggé, akiért pedig nem hagytok ott mindent, azt sem. Áltatjátok magatokat tingli-tangli kapcsolatokkal. Ez nem baj, mivel a nagy szerelem ritka mint a fehér holló. De Ti bármelyikre ráfogjátok, hogy ez itt a fehér holló.
Holott még csak nem is holló!! .-)
Mi férfiak, ha szerelmesek leszünk, nem érdekel minket semmi csak a NŐ.
Dilettáns1111 2012.09.14 20:38:27
@skarlát betű:
Hanem? Te fogod megmondani?
Értelmes vitáról beszélsz, de csak belekötni tudsz mindenki véleményébe. Boldogtalan egy életed lehet neked, skarlátbetű..
A hűtlenség és a hazugság szinte elválaszthatatlan egymástól. Azért csak szinte, mert van közös megegyezés alapján folyó félrelépés, no meg olyan helyzet, hogy nem kell konkrétan hazudni annak, aki a megfelelő kérdéseket sem teszi fel. Bár, ha egyszerűen csak diszkrétek…..
Tudom, néhányan majd megint jól kigúnyoljátok az én ez meg ez vagyok-fajta listámat, de nem zavar, csak tessék. Viszont ilyen felmérést még nem készítettem, épp itt az ideje. A kérdés, hogy milyen kategóriába sorolnád magad a félrelépések szempontjából. Érdekelne a…..
Dilettáns1111 2012.07.27 10:39:36
@skarlát betű:

Cáfollak!!
"Annak hazudnak, aki ezt kiprovokálja, vagy elvárja."
Nem. Minden szeretőnek hazudunk, akiben felmerül az "együtt is lehetne"-érzés, márpedig az a tapasztalatom, ha nem alkalmi viszonyról volt szó, akkor akár házasnő volt a partnerem, akár független, mindig előjött, hogy mennyire rossz lehet nekem otthon, mert nincs elég sex, milyen ideges természet a feleségem, és milyen jó lenne ha együtt.. A hosszabban tartó szeretői viszonyaim kivétel nélkül hozták magukkal ezt az érzést. Ám, mint én is, aki házasságban éltem, eszem ágában sem volt a családot felrúgni. Sexelni akartam, és ha olyan volt a csaj, jólesett kicsit romantikázni. Nem mondhattam azt nekik, bocs, de annyira azért szeretem a nejem, hogy ne hagyjam el a családomat.
Akkor váltam el, amikor szerelmes lettem. Nah, akkor tényleg léptem. Nem érdekelt semmi más, csak a mostani feleségem. Nem kellett indok, hogy miért nem tudok elválni, Vele akartam élni. Mi férfiak ilyen egyszerűen működünk: a tetteink beszélnek.
Végül is a nők is egyszerűek: isszák a szavainkat! :-)