Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csicso8

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DIGI Sport Ferdi 2012.10.11 11:45:53
Megrágom a mondataim, mielőtt "papírra vetem" őket. Ma képtelen vagyok rá. Nem megy. Ezért csak írok. Érzésekről, emlékképekről egy fájdalmasan rövid emberi életet gyászolva... Hálás vagyok az életemért. Hálás vagyok az egészségemért. Hálás vagyok a feleségemnek,…..
DIGI Sport Az élet sava-borsa 2012.08.08 13:53:59
Gyarló az ember. Önző és állatias. Akár tetszik, akár nem ez így van. Viszont próbálkozik, küzd és fejlődik, hogy ne menjen mindez túlzásba. Keresi a lét értelmét. Mit, miért és hogyan... Rövid az élet és állítólag nem kérdezik meg a kockás zászló…..
DIGI Sport Köszi, Dani! 2012.08.02 13:49:36
 Nincs televízióm. Nem, ez így nem igaz. Nincs kábelem se parabolám. Készülékem van, hogy olykor-olykor, egy-két kósza dvd filmmel hipnotizáljam túlpörgött Szörnyikéimet.   Úgy vagyok vele, hogy ne a doboz bámulják, amikor végre együtt lehetünk. (Csak halkan: én se…..
Az rendben, hogy létezik az angoloknál az a bizonyos "commentator's curse" kifejezés, ami nagyjából annyit tesz, "a kommentátor átka". Rendszeresen megtörténik, hogy közvetítés közben valamit halál maggabiztosan kijelent az ember és másodpercek múlva pontosan az ellenkezője …..
A londoni Olimpia uszodájában Gyurta Dani a legnagyobb Király, ezt mindenféle elfogultság nélkül ki merem jelenteni. Ma este pedig remélhetőleg a „Trónok Harcában” Cseh Laci megkaparintja valahogyan a Király Segítője címet, valamilyen nemesfém formájában, Lochte és Phelps…..