Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dybala2379

0 bejegyzést írt és 138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zsinórban elszenvedett három bajnoki vereséget követően a Juventus ugyan győzni nem tudott, de 1:1-es döntetlent ért el, s így egy ponttal térhetett haza a Bologna otthonából, így továbbra is kiélezett küzdelem folytatódhat az első négy pozíció valamelyikének megszerzéséért. "Múlt héten…..
A tegnapi nap során ismételten újabb hírek láttak napvilágot a Juventus esetleges nyári kiszemeltjeit, valamint a szakmai stáb helyzetét illetően, melynek keretein belül egyes források új neveket is megemlítettek, ezen felül pedig nem feledkeztek meg az együttesnél sokak szerint immár egyértelműen…..
A Juventus Szardínia szigetén nehéz meccsen végül 2-1-re győzött Matthijs de Ligt és Dušan Vlahović egy-egy találata nyomán, ám a mérkőzést felettébb izgalmassá tette João Pedro tizedik percben szerzett gólja. „Nem szeretek veszíteni, ezért inkább érjen kritika rossz játékot hozó, ám győztes meccs…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
A Juventus idén is komoly csalódással zárta a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjét, s a Villarreal csapatától elszenvedett hazai vereséget követően egy lényegesen könnyebbnek ígérkező feladat előtt áll, hiszen vasárnap délután a kiesőjelölt Salernitana látogat Torinóba. Massimiliano Allegri keretében…..
A Juventus hazája bajnokságában harcban van azon helyezésekért, amelyek biztosítják helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, de kedd este a legrangosabb európai kupasorozat nyolcaddöntőjében szerepel. Az ellenfél a Villarreal lesz, amely hazai pályán fogadja a zebramezes csapatot. A keretből…..
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
A Juventus erejéből mindössze 1:1-es döntetlenre futotta a koronavírus-járvány nyomán megtizedelt Napoli ellenében, s vasárnap este könnyebbnek aligha nevezhető mérkőzés következik, a zebramezesek az AS Roma otthonába látogatnak a három pont reményével. Massimilaino Allegri keretébe Pinsoglio…..
A válogatott szünetben eldőlt, hogy az olasz nemzeti csapat csupán csoportja második helyén végzett, így pótselejtezőre kényszerül a világbajnoki selejtezőkben. A Juventus a Fiorentina elleni győzelemmel köszöntötte a szünetet, s szombat este a Lazio otthonába látogatva folytatja a küzdelmet az…..
A Juventus a hétközi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen jó teljesítménnyel, a Zenit Szentpétervár elleni 4:2-es győzelemmel és továbbjutással feledtette némileg az elmúlt három bajnoki forduló eredménytelenségét. A válogatott szünet előtt a zebramezesek a bajnokságban is javíthatnak az összképen,…..
A Juventus a Milan ellen elszenvedett, történelmi zakót követően ismételten fontos megmérettetésre készül, ugyanis az Öreg Hölgy futballistái holnap délután a Serie A 36. játéknapján Sassuolo városába látogatnak, hogy ott igyekezzenek begyűjteni a folytonos bukdácsolások ellenére is meglehetősen…..
A Serie A 30. fordulójának vasárnapi játéknapján a Genoa alakulata látogatott az Allianz Stadiumba, a néhány alapemberüket nélkülözni kényszerülő vendégek pedig mindenekelőtt azzal a céllal léptek pályára Torinóban, hogy megnehezítsék a Bajnokok Ligája-indulást érő pozíciók eléréséért harcban álló…..
A Juventus számára nagyszerűen indult az új esztendő, azonban február közepére megtorpanni látszik a csapat. Az Olasz Kupában ugyan biztosította helyét a fináléban, de a bajnokságban 1:0-ás vereséget szenvedett, a nem éppen kirobbanó formában szereplő Napoli otthonában, majd a csapat értékelhetetlen…..
A Juventus újabb komoly erőpróbára készül, hiszen az új évben nagyszerű formába kerülő zebramezesek kora este a Napoli otthonában próbálják begyűjteni az újabb három bajnoki pontot. Andrea Pirlo 22 fős keretének hiányzói Arthur Melo, Paulo Dybala és Aaron Ramsey lesznek. A két csapat első bajnoki…..
Dybala2379 2021.02.13 20:38:49
@danimester1: igen, tudom, hogy rendkívül sérülékeny és nagy lett volna az esély arra, hogy Ramseyvel jó kis partykat nyomnak a J medicalba... Viszont lenne Chiesa mellett egy másik szélsőnk aki be meri vállalni az 1vs1-t és így veszélyt tud teremteni,nem az, hogy csak a visszapassz megy az ellen tizenhatosától folyamatosan. Nem tudom Münchenben mennyit sérült, de én itt tartottam volna. + valahogy mostanában a pontrugasokbol se vagyunk túl veszelyesek (szöglet, szabad), legalább ha már szarok vagyunk mezőnyben egy szogletbol kotornank be egy gólt. Persze nem lehet mindig nyerni és elég kemény sorozatba vagyunk, csak azért dühit ez a vereség mert ez a nápolyi az utóbbi évek legszarabbja volt..
A Juventus mestere, Andrea Pirlo elégedetten nyilatkozhatott az Inter ellen 0-0-ra végződött visszavágón, amelynek köszönhetően a Juve bejutott az Olasz Kupa döntőjébe. „Reméltem, hogy így lesz, és azt terveztem, hogy első évemben megnyerjük a Szuperkupát, bejutunk az Olasz Kupa döntőjébe, illetve…..
A Juventus magabiztos, tetszetős és eredményes játékkal aratott 3:0-ás győzelmet a Dinamo Kijev ellen, s ma este már a bajnokságban folytathatja formáját, ahol városi rangadó vár a címvédőre, ugyanis a Torino FC látogat az Allianz Stadium-ba. Andrea Pirlo keretéből sérülés miatt hiányzik majd Gigi…..
Maurizio Sarri szerint a csapat fejlődése leállt az elmúlt három hétben, és elkerülhető gólokat szenved el a csapat, de szerencsére a mester pozitívumokat is látott a meccsen, amelyen Ante Rebić szerezte meg az első gólt, majd Theo Hernandez kiállítását követően büntetőből állította be az 1-1-es…..
A Napoli otthonában elszenvedett vereséggel megszakadt a Juventus százszázalékos sorozata az új esztendőben, s a bajnoki címvédő elszalasztotta a lehetőséget, hogy hat pontra növelje előnyét a zsinórban háromszor is 1:1-es döntetlent játszó Interrel szemben. A jelenlegi szezon során a Fiorentina…..
Dybala2379 2020.02.02 13:41:11
A hét közben megrendezésre kerülő nyolcaddöntő során a Juventus biztosította helyét az Olasz Kupa legjobb nyolc együttese között, ma pedig a bajnokságban lép fel. A bajnoki címvédő a Parma együttesét fogadja majd vasárnap este, s a három pont megszerzése már csak azért is nagyon fontos, mert az…..
A Juventus mindkét idei mérkőzését győzelemmel zárta, s a bajnokság és a Bajnokok Ligája után most egy további  sorozatban is megmérettetheti magát, hiszen a zebramezes csapat ma este becsatlakozik az Olasz Kupa nyolcaddöntőjébe, amely során hazai pályán fogadja az Udinese együttesét. Maurizio…..
A Torinóba látogató Atlético Madrid fölött aratott 1:0-ás diadallal a Juventus bebiztosította, hogy a csoport győzteseként lép majd tovább a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába, így a csoportok második helyezettjei közül kap majd ellenfelet. Az olasz rekordbajnok számára így már tét…..
A Sassuolo elleni döntetlennel múlt héten a Juventus átengedte a tabella első helyét az Internek, azonban a milánóiak erejéből péntek este csupán gól nélküli döntetlenre futotta az AS Roma ellen, így amennyiben a Juventus ma győzni tud, helyreállhat a világ rendje, s a zebramezesek…..
A Lokomotiv Moszkva elleni idegenbeli győzelemmel a Juventus bebiztosította, hogy ott lesz a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában, így most már csak annyi feladata maradt a csoportkör végére, hogy megkaparintsa a D-csoport első pozícióját. A torinóiakat három pont hátrányból üldöző Atlético…..
A hosszúra nyúlt válogatott szünet után a Juventus ismét a pályára lép, s nehéznek ígérkező mérkőzésen próbálja elkapni a ritmust, hiszen az olasz rekordbajnok a szezonban nagyszerű teljesítményt nyújtó Atalanta otthonában vendégszerepel szombat délután. Az Atalanta, mely a Bajnokok Ligájában is…..