Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyufabácsi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bochkor Gábor élő adásban alázta meg kolléganőjét, Bella Gabriellát, aki nem is fejezte be a reggeli Önindítót - számolt be a Blikk. A kaszi népcsoportról értekeztek, akiknél a nők hordják a nadrágot, és elnyomják a férfiakat, amire a két férfi rádiósnak (István Dani volt a másik), egyből…..
Mindig veszek pályamatricát, tényleg, mindig. Az M6 építésekor kétszer éves matricát is vettem, mert a régi hatos forgalma elviselhetetlenül lassú volt - a tőlem normális esetben négy percre lévő munkahelyemre háromnegyed óra alatt értem be reggelenként. Pályán meg öt perc…..
gyufabácsi 2012.07.27 06:15:14
Akkor ezt olvassátok!
5 éve mindig éves matricát veszek. Idén sielni voltam január végén és február elsején jöttem haza. Természetesen megszokásból fel a pályára, majd eszembe jututt nincs matricám. Az első benzinkútnál vettem egy évest.
Eltelt egy néhány nap, kapom az értesítést jogosulatslan autópálya használat fizessek. Gondoltam írok a nagyfőnöknek egy levelet, hogy méltányosság, csak néhány órát késtem, stb. Elutasították, befizettem a 15 ezret. Eltelt egy hét, kapom a levelet, fizessek 50 ezret a 15 napon túlí befizetésért.
Ismét egy levél, írom nekik hogy ez pofátlanság stb.
Erre még nem jött válasz de egy ügyvédi iroda már írt, hogy ejnye bejnye tisztelt polgártárs ezt az összeget behajtjuk tőled. Közben egy barátom gyors eladásban harmadáron felkínálta álmaim autóját amit megvásároltam.Ezen volt éves matrica. Bementem az ügyfélszolgálatra, hogy lemondjam a másik autóról az autópálya használati jogosultságot.Itt kaptam rohamot, azt mondja az 120 kilós asszonyság a pult mögött: majd ha eladja és ezt adásvételi szerződéssel bizonyítja ezt, akkor visszakapja arányosított összeget. Ja ha nem akarja eladni akkor sajnálják, pénz vissza nem adnak.
Most ott tartok, hogy megvettem az éves jogosultságot 43 ezer, befizettem 3 km jogosulatlan használatért 15 ezret, kérnek további 50 ezret és az autóval nem megyek az autópályára! Még ma irok az Ombucinak egy levelet mert azt gondolom ez az eljárás meghaladja még az állam által támogatott bűncselekményt is.