Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geonczeol Gyula Felvidek

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kupakői paprika Pozsony elrablása 2017.07.24 02:12:08
1919 elején Pozsonyban senki sem fogadott volna arra, hogy egy magyar-német többségű várost elcsatolhatnak Magyarországtól és egy sosem létezett ország simán bekebelezheti. Addigra már többé-kevésbé lenyugodtak a kedélyek az 1918. október 31-i támadás után, mikor az olaszországi hadifogságukból –…..
Geonczeol Gyula Felvidek 2017.07.24 20:50:47
Felkiáltójelekkel és indulatokkal teli körlevelet kapott több ismerősöm is az utóbbi időben. Bár néhány motívum (háttérbe szorított magyar feltaláló, gonosz gyógyszerlobbi stb.) már ismerős lehet a hazai összeesküvés-elméleteket követőknek, Horváth István története és…..
Geonczeol Gyula Felvidek 2016.02.10 09:05:48
nekem a vernyomasom miatt meg ne irkaljanak fol mergeket, ami tonkre teszi a szervezetemet es a maradek idomet. Nekem is VAN beleszolasom abba, hogy mivel etetnek. Tudni akarom, a mellekhatasokkal egyutt. Az anyamat megoltek. Akik gyalazkodnak inkabb rugjak szet a toket az egesz gyogyszerlobbinak, ami nem engedi egy uj megoldas terjeszteset, mert nem azart vannak lefizetve. Az egesz bandat kell bortonbe rakni. Tobb szaz orvos hasznalja titokban a szert es tizezreket mentettek meg. Szemben veluk a hivatalos oldal GYILKOLJA az embereket. Osszeeskuves szeruen. Sok ilyen akademikus, meg diplomas kuruzslokra es nem tomeggyilkosokra van szukseg. Kommunista patkany birok, hivatalnokok, verespofaju ugyeszek ne dontsenek olyasmirol, amihez annyit ertenek, mint cipesz a kutyaetelhez. Gyogszerem nem gurul el, mert nem is kell semmi. De ha letiltjak ezt a szert, akkor felelosnek tartom gyilkossagi kiserletert ezt a sok avos patkanyt azert, mert ha 5 ev mulva erdemes megismetelni, miattuk nem tehetem. Vagyis oszeeskuves szeru gyilkossagi tervekrol van szo. De akkor en meg onbiraskodni fogok es elegtetelt veszek ezert a gaztettert. Kulonben is nem egyedi esetrol van szo, tobb hasonlo talalmany van, amit elkaszalnak a tarsadalom hatalmas karara. A nepirtas pedig buntetendo. Ami a kozlekedesi szabalyokat illeti, ok nem tartjak be es kizarolagos kozlekedesi jogokat tartanak fel maguknak, amirol mindenki mast letiltanak. Ezert pedig tobb jar, mint borton, mert halalos eredmenye van. Evi 15 ezer halal, miattuk csak Magyarorszagon, rengeteg szetvert csalad. Dehat ez talan mar rasszizmus az ostelepes magyarokkal szemben a sajat szulofoldjukon. Ezt a rezsimet nehany aljas szedelgon kivul nem akarja senki. A felelosseg kerdeset az illetekesseg miatt kell felvetni es ezt a sok bunozot ki kell iktatni a tarsadalombol. Barmi modon es surgosen.
Geonczeol Gyula Felvidek 2016.02.10 09:26:52
Kb. 70%-nak dolgozik, ezt latjuk az ismerosok koreben egy esetben kellett megismetelni egy ismerosom 5 ev utan gondolja, hogy megismetli, mert a laba kezd hideg lenni. Van akinek makacs a szervezete es meg kell ismetelni. A rendszer az oka, hogy nem fizeti a biztosito. De ok mereg draga szereket iratnak fel, es buntetik az orvosokat, ha nem teszik. Sokszor milliokra. Elmondta a birosagon az egyik vadlott orvos, akit 50 ev munka es diplomai ellenere tamadott meg ez az aljas osszeskuvo patkany banda a kormannyal az elen. Kezdtek a kommunistak, folytatja a fidesz. Ossze forr, aminek ossze kell forrni. Vagyis a gyogyszerlobbi a hivatal segitsegevel fosztogatja a biztositot, tehat a koltsegvetest, vagyis a kozpenzt. Fosztogatast nem ugy kell biztositani maguknak, hogy azt uldozik, aki versenyt diktal jobb megoldassal. Csakhat ezzel a korrupt, szemet rezsimmel vagyunk megaldva es annak a levet issza mindenki. Tajekoztatast nem a kek fenyben kell adni az egeszrol, es gyilkosokkal osszevetni, aki sok tizezer eletet mentett meg szivrohamtol, erbetegsegektol, mindennel, amivel ossze fugg. Nem arra valo veletlenul a kozmedia, hogy tajekoztasson? A sok orvos, aki alkalmazza, titokban intezi, mert nem lat mas megoldast, de oket nem engedik a gazemberek miatt beszelni a kozmediaban? Letiltanak informaciot? Kinek van erre joga, kik ezek a bunozok? Kik adjak ra a felhatalmazast? Nem a feltalalo es az onkentesek az okai, hogy az allami, vagyis adopenzekbol kitartott hivatalos banda, ami csak korrupcioban van elen, keptelen a megoldasokat tudomasul venni. 25 evvel ezelott egy koreai gyar termekeit hoztam el a hivatalos arak tizedeert lehetett volna forgalmazni termekeket, mert sirt a kormany, hogy ossze omlik a tarsadalom biztositas. Kinaban es Azsiaban rendben is van, itt a korrupcio miatt csak a szegyent okozta a hivatal, az ogyi. A hivatal es a jog nem arra valo, hogy vissza eljenek vele, megha ez a rezsim errol is szol. Takarodjon a rezsim, ez a megoldas, ha nem mukodik es ha gyilkol. Es nem ellenorizni az informaciot szektarianus gazemberek es szelhamosok miatt. A rendorseg meg takarodjon, es ne terrorizaljon tisztesseges amberekt, orvosokat. Menjenek mas orszagba. A rendet majd mi helyre tesszuk. Foleg a bunozokkel, akik az egesz bunozo allamberendezkedest kitalaltak es uzemeltetik. Es ne okoljanak azert, mert elfogyott a turelmem, ilyen piszkos provokacio halmaz altal. AVH-s birak. No menjenek maguk a berijajukhoz a Lubljankaba, takarodjanak Pannoniabaol.
Geonczeol Gyula Felvidek 2016.02.11 09:03:01
A Semmelwesiss egyetem es egy masik allami laboratorium kimuttatta, hogy nincs benne mereg es leirtak, hogy nem veszelyes emberi hasznalatra. Az hogy mi van benne pedig addig nem derul ki, amig jogilag nem biztositott, hogy elvegyek a feltalalotol. Ez az allam bune. A rablas kis osszeeskuvo, kedvezmenyezett csoportoknak Kadar utan biztositva lett a trianoni Magyarorszagon, es a kommunista rezsimet se bontottakle. Vedelmezik az allami szinten szervezett bunozest a birosagok, ugyeszseg, a "rendorseg", de kinek a rendjet vedelmezik, a fonokoket, nem a magyar nepet, az egesz csalasokon alapulo valasztasi rendszert. Igy a magunkfajtanak es a Horvath Istvanoknak alternativ megoldasokra van szuksege. 1971 ota ismerem Dr. Horvath Istvan, rola nem feltetelezem, hogy magyarokat mergezzen, de arrol, ami "hivatalos" arrol minden esetben ez kideriul, nezzuk csak a rabloprivatizaciot a fiatalok eluldozeset az uzsorakamatokat, devizahiteles csalasokat es a feltalalok elleni allando hivatalos eljarasokat. A fidesz jelenleg amerikai mintara a patriot act bevezetesen fardozik, hogy megtamadhassa a terror elleni harc cimen a nemzeti ellenzeket. Mint a Horvath Istvanok feleket az innovacioikkal, akik kivezethetnek ezt a nepet a gyarmati elnyomasbol es rabszolgasagbol. Errol szol a kuzdelem es On a sanyargatok taboraba es haszonelvezoi taboraba tartozik, ezt latni a hozzaszolasaibol. Vagyis maradjunk annyiban, hogy nem kell ez az appartheid, fasisztoid, jogallamnak csufolt rasszista rezsim.
Francis Fukuyama először 2012 január végén írta meg Magyarországról szóló blogbejegyzését, Tényleg számítanak az intézmények? (Do Institutions Really Matter?) címmel. A The American Interest honlapján közölt írás szerint senki sem bízik abban, hogy Orbán felelősen fogja…..
Geonczeol Gyula Felvidek 2016.02.09 05:51:14
Fukuyamaban legalabb megvan a tisztesseg, hogy felhozta az Aranybullat. A baj Magyarorszaggal pedig az, hogy nem allitotta helyre az alkotmanyt, amit Mindszenty letartoztatasakor a szovjet bolsevikok eltoroltek. A fidesz alkotmany pedig csak egy gyaszos utanzata a nyugati trockista firkaszok elmeleteinek es ezaltal a magyarsagot egy lefele meno spiralba kenyszeriti. A birosagok pedig nem fuggetlenek, mert mitol lennek azok? A rengeteg rakosista szovjet torvenytol, amire naponta hivatkoznak? Vegyuk csak az aljas Horvath Istvan elleni pert> Miko Gergely egy utolso mocskos kommunista es aki kinevezte az nem mas, mint a fidesz. MEGTAMADNAK MAGYAR FOLTALALOKAT, TUDOSOKAT ES JOGI CSURES CSAVARASSAL, ELAVULT, KARTEKONY JOGI FORMULAKKAL, TISZTESSEGES EMBEREKBOL CSINALNAK BUNOZOKET, HOLOTT OK AZOK. kOZONSEGES HAZAARULOK. Senki sem vilagitja at a birosagokat, ki volt a regi kommunista vilagban besugo, ugyanez ervenyes a Polt Peter vezette ugyeszsegre. Polt apja a kommunizmusban a fougyeszsegen parttitkari szerepet toltott be, ideologiai fonok volt. Nem a birak, ugyeszek kora erdekes, de a kommunista rendnek valo megfelelesi kenyszeruk es a magyarellenesseg, mint alapveto, kotelezo, Aczel Gyorgy altal meghatarozott ideologiajuk. Letaposni, kiirtani mindent es mindenkit, aki a magyar tradiciok fele vezetne vissza. Peldaul az Aranybullahuz, ami a magyar kozeposztaly erdeme, mert a maga kezebe vette kuldottein es a dietan at az orszagot. Magyarorszagot pedig ertelmisegiek nem iranyitjak az ertelmiseg jelzo kommunista torzszulemeny es az ertelmiseg ennak az osztalyharcos ideologianak a katasztrofalis hordaleka. Meg is van az eredmeny. Hzaarulas hazaarulas hatan. A magyar tortenelmi kozeposztalynak megvolt a tortenelmi jogban gyokerezo tartasa az ertelmiseg pedig egy jellemtelen, exisztencialista kispolgari haszonleso szeteso csoport, amire semmit sem lehet rabizni. Fukuyama tehat a hazaarulast vette eszre es ezert nagy szolgalatott teljesitett. Koszonet erte.
"Isten teremtette a betyárokat, azok által veri a gazdagokat" - szól az egyik népdal. A köztudatban máig élő kép a betyárt nem a közönséges bűnözővel azonosítja , hanem igazságtevő népi hősnek hiszi. Vajon van valóságalapja ennek a betyárromantikának, vagy csak romantikus legendáról van…..
A bécsi főpásztor maga is menekültként került Ausztriába, s nevetségesnek tartja más országok mellett hazánk indoklását a befogadástól való elzárkózásra. Az oroszbarát ideológiáról ugyancsak kifejtette a véleményét, szólt a dekadensnek tartott nyugatról is. Eddig sem titkolta Christoph Schönborn…..
Mire nem jó a Blikk! Bemutatták az érszűkület elleni vakcinát és feltalálóját Dr. Horváth Istvánt. Emlékeztek még a január 14-i rákbizniszes cikkre? Ez tökéletes példa: magyar találmány, mindenhol működik, itthon szeretnék gyártani, csak éppen nincs szabadalmaztatva…..
Geonczeol Gyula Felvidek 2015.11.22 10:18:24
@franka61: nekem meg egy baratomnak megoldotta, nem vagtak le a labat a masik nem kapta meg annak meg levagtak a labat. Hogy maga mit csinalt On tudja. Amit mond hazugsag.
Geonczeol Gyula Felvidek 2015.11.22 10:20:53
@Straub Péter: jelenleg az egesz kezeles 110 ezer forint. 9 oltas, hat het. Minek beszelnek milliokrol? Ez a rendszer soha sem fog megmozdulni, hogy megoldjon barmit is, nemhogy ennek az eljarasnak a bevezeteset.
Geonczeol Gyula Felvidek 2015.11.22 10:22:54
@Kabarészínész: nagyszeru valasz a bajkeveresre. A koleszterinre a szervezetnek szuksege van, erre a hivatalos vonal mit csinal? mergezi a szervezetet a koleszterin ellen, amire a szerencsetlen szervezet kuzd a mergek ellen es ujrataermeli a kolezterint.
Alkalmam adódott rá, hogy kérdéseket tehessek fel egy magyar óvónőnek, aki Németországban dolgozik. Nagyon örültem őszinte és elgondolkodtató válaszainak, amelyek szerintem sokak számára érdekesek lehetnek. Pedagógusoknak, akik külföldi munkavállalást fontolgatnak,…..
Vhailor és Agent Ungur sorozata magyarokról-szlovákokról. A magyar hibák elemzésének második részében az 1939-es szlovák-magyar „kis háborúval” és Csehszlovákia 1968-as katonai megszállásával foglalkozunk. Talán meglepően hangzik, de az 1919-es és 1938-as két…..
Geonczeol Gyula Felvidek 2015.08.16 17:05:17
@rinaldo-rinaldini:
Miert kell ilyen vulgarisan nyilatkozni!
Kerem szepen inteligens emberek is olvassak.

Meg ha igaza is van de nincs! Uljon mindenki annak
a igazsagos politikusnak a helyebe,es ha olyan okos iranyitsa O AZ ORSZAGOT.
Megkezdődött az őssejt per, amelyben ismert személyeket, egy híres műgyűjtőt, egy énekes-műsorvezetőt, egy neves plasztikai sebészt és egy ukrán orvost vádolnak azzal, hogy engedély nélkül végeztek kezeléseket abortumokból kinyert őssejtek felhasználásával, és ezzel…..
„Idősebb vagyok Szlovákiánál”, „a szlovák az a cseh, aki beszél magyarul”, „egy sms-ben el tudom küldeni a történelmüket”, „utólag kaparnak össze maguknak valami történelmfélét”. Nos, hallotta már valaki a fenti nemes gondolatok valamelyikét? Vagy inkább úgy…..
Geonczeol Gyula Felvidek 2015.03.02 14:29:59
a legszebb, hogy azt tanitjak, Svatopluk engedt meg, hogy letelpedjunk a Felvideken. Csakhat Anonymus nal o Salan bulgar vezerkent szerepel, aki Vorosmarthy Zalan futasa c. nemzeti eposzanak fohose es Titelnel taborozik Alpar mezejen verik meg Arpad csapatai, aligha osztogathatta a Felvideket barkinek. A Tarih-i Ungurusz -ben Csopolugkent szerepel aki atkel a Dunan es megutkozik Arpaddal, aki Szegednel kel at a Tiszan es megkozeliti. Egyezik az adat Anonymussal. De egyezik Biborbanszuletett VII. Konstantin csaszar adataival is, aki megirja, hogy ket Turk orszag van, egy a lengyelektol delre es egy masik, ami Moraviatol delre terjedt. "Sirmiumon tul fekudt Sventoplokos egykori kereszteletlen Moraviaja" irja a csaszar az esemenyek utan 35-40 evvel. Kossuth csaladja Turoc varmegyebol szarmazik amely az egykori eszaki Turkia, vagyis Fekete Magyarorszag kozpontja volt es amelyet a hunok alapitottak, ok mentek Arpad feher magyarjai, vagyis a Szarmatak ele Kijevig. Igy nem volt mit osztogatnia Svatopluknak a Felvideken, hiszen ott terult el Ungria Nigra a maga Krasznahorkajaval, vagyis a fekete horka varaval es mas hun telepulesekkel. Rendet kell csinalni a hivatalos kulturpolitikaval, mert ha nm tesszuk az ilyen rasszista meselok veszik at a a szot es ezt nem lehet toleralni. Stur tevedese Dobrovszky panszlavizmusa keptelen volt elvielni, hogy senki nem tudott eszaki szlav allamrol, nemhogy Anonymus. Amit gyartottak alaptalanul log a levegoben. Aventinusba kapaszkodnak, aki azt irja, hogy 907-ben nagy csata volt Brezalauspurcnal, ami a Dunatol delre van. Csak abban tevedtek el, hogy ez a varos Moosburgkent is ismert es a mai Klagenfurt mellett van, nem lehet Bresalauspurc-bol Pozsonyt csinalni.
Tudta Ön, hogy az ezeréves Magyarország csupán mese, és egy királyunk sem volt magyar? Hogy a népvándorlás valójában „csavargók fosztogatása” volt, és a teljes magyar kultúrát a szlávoknak, németeknek, olaszoknak és legújabban a zsidóknak köszönhetjük? Hogy a szlovákok…..
Ha nagy meglepetés nem ér bennünket, napok kérdése, és kormányoldalon kitör az örömmámor: lekerülünk a brüsszeli „szégyenpadról”, véget ér a túlzott deficit eljárás. Szó se róla: Orbánék ezt bizony ügyesen csinálták. Kitűztek egy látványos, nehéz(nek gondolt) de…..
Emkápés kispajtások, autonómia és Szávay, nem fog egyszerre menni. A Jobbik-MKP/Via Nova tengely úgy újabb nyolcvan évre elintézte, az autonómiát elfelejthetitek, inkább örvendezzetek, hogy Szlovákia a hazátok és nem Magyarország! (Leadkép: Berényi Kapitány és Civil…..
Geonczeol Gyula Felvidek 2013.04.19 17:27:28
Hadd tegyem közzé, hogy egy új jobbközép párt alakítását határoztuk el páran, akik semmilyen párthoz nem kötődtünk a múltban, és nem kötődünk a jelenben. Az ún. baloldalt megvetjük a 2002 óta mutatott kormányzati teljesítményéért, a Fideszt rendkívül veszélyesnek…..
Geonczeol Gyula Felvidek 2013.03.17 19:32:19
Talan valoban a Centrum partrol van szo. Kik szerveztek, penzelik egy szo sincs rola. Igen erdekes.
Programja, hogy Jobbik ellenes, elarulja, hogy onnan balra all, es a Fidesz is "veszelyes", tehat attol is balra. A Fidesz valojaban liberalis part, kisse nemzeti, es szereti a hatalmat, mint a baloldaliak, a kozeptol all balra es a legjobban jobbra a baloldaliaktol, de a felezovonal baloldalaan, neha atlepve a jobboldalra. Igy valojaban a jobboldal egy partra szukul a Jobbikra mert ott mas nem nagyon marad, az uj Centrum part pedig a baloldal kozepere kerul. Nyilvan a III/III ujabb elokeszuletirol van szo a valasztasokra valo tekintettel (ok ellenorzik a szavazatszamlalo kozponti komputert is a "rendszervaltas ota, tehat meg kell inditaniuk a legujabb "valasztasi", posztkadari projektet). Az Unio lejaratta magat, mert jogtalanul fenyegetodzik hazudik, mert a Fidesz nem koveti az Unio szocialista, liberalis, rozsaszinu konzervativ neppartjat es jogtalanul forrasokat akar megvonni, ezzel uszitani a valasztasok elott a baloldal erdekeben. Tehat durvan beleavatkozik a valasztasokba es valasztasi kampanyt kezdett valamifele rasszista magyarellenes ellel. De mi lesz, ha a Jobbik beolvas az Unios tolvajoknak es igy is jobbra dol minden es meg jobban? Marad a szavazatszamlalo kozponti szamitogeppel valo csalas, ami 1989 ota minden valasztas fontos eleme volt. Nem tudhatunk semmit, hiszen a szavazolapokat nagyon gyorsan megsemmisitik, nehogy barmit is ujra lehessen szamolni. Igy nem veletlen a kemeny es duhodt jobboldal kialakulasa, ugyanis a szocialis problemak csak egyre inkabb feltornyosulnak az ilyen deformalt, degeneralt "rendszerben". A kerdes helyes megitelese nem partfuggo dolog, hanem a jozan ertelem utjan haladok kivaltsaga. De ezekbol keves van. Addig pedig marad a polgarhaboruhoz kozelallo duhodt, partpolitikai hiszteria. Amibol nem kellene ennyi. Dehat hogyan kimaszni ebbol? Erre nem kapunk valaszt, csak maszatolast, mert be nem vallottan, masrol van szo.
Csúnya pörgő-forgó rugásra sikerült és betalált Szávay „öszödi beszéde”. Bizony ezt a szart nem lehet már visszalapátolni a lóba. Az MKP-s vénemberek meg elmehetnek a búsba, Lúzernagyi egyelőre marad, hello, megérkezett a szlovmagyar Jobbik! Hatalmas visszhangot váltott…..
Geonczeol Gyula Felvidek 2013.03.12 20:46:10
A cikkiro elfelejtette megemliteni az altala tamogatott es Benes altal 1945-ben AMNESZTIABAN reszesitett tomeggyilkosokat, akik a Felszabadito Szovjet Voros Hadsered nyomaban a magyar falvak lakossagat tobb helyen elhurcoltak es tomegsirokba lovoldoztek.
A cikkiro a maga gyava, provokativ, sztalini, osztalyharcos, panszlav-rasszita, rakosista, bolsevik stilusaban provokal nem veletlenul a gyava csehszlovak kommunista tomeggyilkosok es kommunista besugo utodaik nyomaban.
A cikkiro ezek fogadatlan prokatora.
Azonkivul az osszes nemzetiseg a maga dolgaival foglalkozzon es a magyarokat hagyja beken.
A levai temetoben azok a magyarok vannak tomegsirban eltemetve az emlekmu mogotti hosszu sirban, akik 1849-ben aprilisaban a Nagysalloi csataban sebesultek meg es a levai korhazakban sebesuleseikbe haltak bele. Az emlekmuvet a kommunista korban ujitottuk fel es mentettuk meg.
El a kezekkel a magyaroktol.
Akinek nem tetszik, hogy a magyarok szulofodjen elhet, menjen mashova es hagyjon minket beken. Es foleg ne hazudozzon es provokaljon.
Akkor a magyarok, akiktol a csehszlovak rezsim megtagadja az oktatast esetleg nem foglalkoznak olyan dalokkal, ami valakinek nem tetszik.
Bar az egeszbol annyi latszik: Aki magyarul enekel az fasiszta.
Ezt azert halljuk elegszer a versaillesi- Balfouri "bekerend" nagy bajnokaitol. Magyarnak szuletni is fasizmus. Ilyenekre vallo uzenet. Meg mas hasonlo, az ostelepes magyarokat fajgyulolettol csopogve tamado hosoktol. A levai csemadok meg azt hiv meg, akit akar.
Mint levai es Csemadok tag Levan ezt csak ugy megjegyzem.