Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fancsopanzani

34 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tudom, tudom, remekul alliteralok! szoval, volt egyszer egy tavaszi szunet. A host csaladom ugy dontott, hogy ok akkor Mexicoba mennenek, nekem meg vizum hijan nem volt mas valasztasom, mint maradni. Tudom, szegeny en. Nnna, de a jo karmam meg minden, az a szerencse, hogy Karacsonyek (ok olyanok,…..
Hogy milyen is egy tokeletes hetvege?   Amikor pentek estetol vasarnap estig szuper emberekkel, szuper helyeken, szuperklassz dolgokat csinalsz. Reszletesen: Pentek esti randi a legcukibb masfel-evessel a vilagon! Utalok arra gondolni, hogy nagyon hamar mar nem lesz elerheto ez a lehetoseg…..
"California waiting" idei elso 2014.02.26 18:30:15
Tudom, tudom... De egyet feltoltottem meg tavalyrol! December eleje ota orizgettem a bejegyzest, es annyira nem voltam kepes, hogy feltoltsem. Igyekszem jova tenni. Amint mar leirtam korabban is, es az ev mas, mint az elozo volt! Teljes mertekben kialakult a napi rutin, az ujdonsagok mar inkabb…..
Na tessek. Megprobalom megegszer. Nem igerek semmit!  Hat, mar nem is emlekszem, mikor irtam utoljara, talan New Yorkbol, ugye? Azota persze minden visszaallt a rendes kerekvagasba, gyerekek suliban, en edzesen, aztan orvosnal (errol tobbet kesobb), anyuka teniszezik, apuka dolgozik. Szoval…..
Szep jo napot mindenkinek! El sem hiszem, hogy mar itt tartunk, majdnem eltelt az egy ev! Emlekszem, meg nagyon is elenken, milyen volt tavaly ilyenkor: meg otthon, nagy pakolasban, meg nagyobb bucsuzkodasban, izgatottan, kicsit felve (azert a vilagert be nem ismertem volna). Es most: eltelt a…..
Sziasztok! Azt hiszem mar folosleges is felhivnom a figyelmet az utolso bejegyzes ota eltetl idore, szanom, banom, de nem volt idom/ erkezesem irni. Igertem ugyan meg egy bejegyzest kintrol is, de most potolok mindent:  Juni 3-an irtam utoljara, akkor kezdodott csak igazan a nyar…..
"California waiting" nyolc honap 2013.06.03 05:34:57
Ismet eltelt egy honap miota utoljara irtam. Mar nem is kerek bocsanatot. Gondolom ez mar azt jelenti, hogy teljesen hozzaszoktam az itteni elethez, teljesen elnyelnek a hetkoznapok. Ezt teljesen pozitiv ertelemben irom. Nem 'szurkult' be az elet, csak mar nincs az az erzesem, hogy nyaralok. Most…..
"California waiting" hosszu szunet 2013.05.08 06:44:00
Hoppacska, ez azt hiszem egy honapja volt. Na, ize, bocsi...Gondoltam nem ismetelgetem magam allando jelleggel, es majd irok, ha tortenik valami erdekes. Aztan eltelt ket het, es tudtam hogy lesz egy nagy durranas majus elso hetvegejen, es ugy dontottem, majd az utan irok. Eredetileg az lett…..
Szep napos jo reggelt mindenkinek! A sok szabadkozas helyett, hogy miert is nem irtam eddig, inkabb csak belevagok. Azt hiszem ott hagytam abba, hogy a csalad lelep egy hetre sielni, mert tavaszi szunet van a suliban, engem pedig hatra hagynak. Ez volt mult het szombaton, reggel koran…..
Egy kicsit megcsusztam a jelentessel, de unom mar ismetelgetni, hogy "minden szuper, minden rendben van", szoval ugy dontottem, nem irok, amig nincs legalabb egy epeszu beszamolora-valo. Hat most van. Mult hetvegen volt az a bizonyos szulinapi felmaraton. Pentek este leleptem itthonrol, mentem…..
good morning sunshine! Igen, tudom, de semmi panik, szedjetek fel az allatokat a padlorol. Ez nem az, aminek hiszitek. Kiveve, ha azt hiszitek, hogy szerelmes vagyok Californiaba, ez egesz ittletembe, es ebbe az uj eletbe. Tegnapi valentin hanyinger alkalmabol mindenki megbolondult itt, viragok,…..
"California waiting" Pakkom jott! 2013.01.30 18:06:08
Kedves Mindenki, aki pakolt a csomagomba! Nagyon szepen koszonom mindenkinek! Annyira tunderiencukorbogyok vagytok! :D Vegre, ropke 6 es fel het utan, tegnap megerkezett a csomag! Tele mindenfele foldi joval, mikulascsomaggal, karacsonyi ajandekokkal! Nem fogok minden tetelesen felsorolni, de…..
Szep jo napot Magyarorszag! Megint eltelt ket het, es eszre sem vettem. Hihetetlen modon rohan az ido, mar majdnem ot honapja itt vagyok! Az elmult ket hetben semmi kulonleges nem tortent, csak a szokasos hetkoznapok, sok edzessel. Kivalasztottuk Szabrival a marathont, marcius 10. San Diego!…..
Visszatertem! Elnezest kerek, hogy igy eltuntem, de kicsit felborult a rendszer az unnepek miatt, es csak most kezd minden visszaallni a rendes kerekvagasba! Szoval, hol is kezdjem, hol is kezdjem…azt sem tudom, hol hagytam abba! Oke, megvan, szoval a karacsonyi jokivansagon kivul nem sokat…..
Nagyon Boldog, Bekes, satobbi, satobbi... Hat, mar a fel napon tul vagyunk, most beszeltem Anyuekkal skype-on vagy egy orat! Es alig sirtam.. Azert nehez volt, hogy en nem vagyok ott, de nagyon orulok, hogy itt vagyok. Van ennek barmi ertelme?  Szombat este jottem Santa Monicaba, csutortokig…..
Jo reggelt/estet/napot! Megint csak a szokasos, unalmas, 'megint eltelt egy het, minden rendben van, jol vagyok' dologgal tudok kezdeni, szoval ugrom a szokasos rizsat, es mondom, ami szokatlan. Szeretnem leszogezni, hogy mindannak ellenere, amit az elkovetkezendo par sorban megosztok, tenyleg,…..
Sziasztok! Az utolso bejegyzes ota eltelt megint egy het, meg mindig repul az ido, mar atleptem a masodik negyedevbe is! December 3-an volt harom honapja, hogy az USA-ba erkeztem, es 6-an volt negyed eve, hogy Californiaba jottem. A hetem szokasosan telt, munka, edzes, suli. Csutortok reggel jott…..
Hellobello Pajtasok! Oppa, azt hiszem, egy jo ideje nem irtam. Bocsika. Na az elso, es legfontosabb, hogy a csomag vegre odaert! Tatukanal van, a boltban, az a bizonyos harom szemely, akinek mar kuldtem privat ertesitest, legyen kedves befaradni es atvenni a jussat! Draga Csibem, elvileg Tatuka…..
Sziasztok! Na, ma voltam postán, feladtam a csomagot, másfél òrát álltam sorba, és 80, azaz, nyolcvan dollárt fizettem a végén...nem vagyok kimondottan boldog, nem erre számítottam, és, ami bekevert, az a bizonyos bakelit lemez volt, mert külön kellett feladnom. De no problem,…..
Gyonyoruseges szerda ejszakat kivanok! Ez a poszt most nagy reszben a csomagkuldesrol fog szolni, szoval, akinek nem igertem semmit, ne is faradozzon az olvasassal ;)  Bazinga, majd irok valami kis elmenybeszamolot is, ha lesz idom, de nem tudok nagyon gyorsan gepelni a kezem miatt. (kesobb…..
Sziasztok megint! Tudom, tudom, ez mar a masodik bejegyzes a heten, igyekszem rovidre fogni, nehogy ram unjatok ;) A helyzet az, hogy beteljesedett a hetfoi joslatom, mire eszbe kapok, vege a hetnek.   Ez a terkep, amit melleltem csak ugy szorakozasbol van, jo poen latni, hogy mennyi helyen…..
"California waiting" Hosegriado! 2012.11.06 00:51:21
Orulet van, Edeskeim! Ma, november 5., hetfo van, 15:40, 33 Celsius! Persze ez meg itt sem teljesen normalis, de nem is kulonosebben figyelemre melto. Az emberek meg-megjegyzik, hogy meleg napunk van, aztan mennek tovabb, rovidnadragban, strandpapucsban. Imadom Californiat ;) Amuuugy, csutortokon…..
"California waiting" Halloween 2012.11.01 17:35:55
Jo Reggelt Kivanok! Hat mar megint mindjart hetvege van..eltelt egy ujabb het, miota irtam...teljes orulet megy itt. Szoval a hetvegi nagy tervek persze nem valosultak meg, legalabbis nem ugy, ahogy terveztuk. Pentek este sokaig kellett dolgoznom, mert a 'nagylanyommal' tortent egy kis baleset,…..
Udvozlet Idegenek! Na nem kell ezt sem olyan nagyon komolyan venni, de eleg rosszul indult a hetem, ugyanis vasarnaptol szerda reggelig csak fekudtem az agyamban es felvaltva aludtam es probaltam aludni. A ketto kozotti uresjaratokat Anyuci utani hisztizessel toltottem, persze csak szepen csendben.…..
Ahoy! Na, most keszuljetek fel, jon a panasz-aradat! Elegem van mindenbol, a csalad egyre rosszabbul banik velem, egy hete szakad az eso, a gyerekek az oruletbe kergetnek, annyi munkat soznak ram a haz korul, hogy alig alszom! Pakolok es haza megyek a jovo heten! Na jo, nem is ;) Csak mar en is…..