Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ivonn (törölt)

36 bejegyzést írt és 235 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erotikus munka blog Ez is találó 2013.08.01 23:55:52
Bár, gondolom a másik oldalról is lehetne valami hasonlót csinálni...? ..
Ivonn (törölt) 2013.08.05 12:19:06
@ttama1980: milyen információkkal és honnan? Érdekel a téma, főleg, ha valami újat tanulhatok:)
Ivonn (törölt) 2013.08.05 15:32:22
@ttama1980: van egy olyan érzésem, hogy a választás tekintetében nem én vagyok a többség, viszont abban, hogy mennyire okés ez a meló, nem biztos, hogy kisebbség vagyok.
Erotikus munka blog angol vendég 2013.08.03 23:40:00
Na, ismét találkoztam az angol emberemmel. Akármilyen furcsa, úja és újra megdöbbenek, hogy mennyire olyan, mintha valamelyik brit sorozatból lépett volna ki, ráadásul valamennyire mintha hasonlítana Ricky Gervaisra is, pedig világosabb a haja, szóval emiatt tök olyan érzésem van,…..
Ivonn (törölt) 2013.08.04 21:49:03
@chocco channel: ha csak szexről lenne szó, akkor a találkozóink valószínűleg csak szexből állnának, ehhez képest a koreográfia általában vacsi-szex-szex utáni borozás, beszélgetés, valószínűleg nem azért etet, mert fél, hogy otthon nem kapok elég ételt:), tehát valószínűleg vágyik a társaságomra. Nekem olyan érzésem van, hogy ő élvezi a velem való beszélgetéseket, ami azért érdekes, mert én meg nem kifejezetten.

Nem kifejezetten agresszióról van szó, mindössze számomra agresszív stílusú hozzámnyúlásról. Valaki talán szenvedélyesnek mondaná, gondolom, aki ezt élvezi:), nekem is volt ezt a stílust nagyon élvező barátnőm, de ahogy észrevettem, a többségünk a finomabb, gyengédebb mozdulatokat szereti.

Egyébként egy meglehetősen személyes témáról beszéltünk, amihez szerintem pont semmi közöm ;)

Köszi a tippet, diploma után biztosan pályát módosítok, ez meg megmarad másodállásban ;)
Ivonn (törölt) 2013.08.05 11:31:04
@zZz: abból a szempontból, hogy egy tevékenység, amit te nem szeretsz, más pedig igen, ugyanaz.

"Fizetni azért, hogy illúziókba ringassam magam, ez egyszerűen hülyeség."

Nekem úgy tűnik a leírt példákból, hogy nem feltétlenül erről van szó, sőt, a legtöbb esetben nem erről van szó. Nekem kb. olyan, mint amikor masszázsra mentem, és egy nem is rossz pasi masszírozott végig. Nyilván tudtam, hogy azért foglalkozik velem, mert fizetek neki, de nem ezen járt az agyam folyamatosan, egyszerűen élveztem a masszázst és kész. Nekem valahogy tényleg az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy sokan szeretnek szexelni, ami nem egy szimpla dugásból áll. De erről inkább a másik oldalnak kéne nyilatkoznia, mert én itt csak találgatok:)
Erotikus munka blog pangás 2013.08.04 21:01:04
Tegnap sem, ma sem volt munkám. Előző napokon volt szóval elméletben ez nem lenne baj, viszont voltam nyaralni és az járt némi bevételkieséssel. Ahhoz képest, hogy most bele akartam húzni, ez kevés. Visszatettem magam a hiretőoldalra, de alig csörgött a telefon: tegnap három…..
Ivonn (törölt) 2013.08.05 09:36:04
@puncogó: ez inkább a külföldi vendégekre igaz, és én azt vettem észre, hogy ott mintha az első levélben is a 3-4 óra jelenne meg, mint általános kérés. Viszont meglepő, de én iszonyú sok levelet kapok arról, hogy x napot töltsünk együtt, akár másik országban. Nem tudom, ebből mennyi valós, mert hosszabb randira csak olyannal megyek, akit ismerek.
Kicsit konkrétabban gondoltam a dolgot, mint Ivonn. Igen, most magyarázkodom :) A helyek, ahol eddig dolgoztam: Ivonn - na, eddig ő volt a legkorrektebb "főnököm" :), vagyis vetekszik a mostanival. De mindenesetre jóval olcsóbb volt, vendégenként kellett leadót fizetnem, ami havi x…..
Ivonn (törölt) 2013.07.30 22:15:58
@Nathan Drake: olyan klub, ahol a lányok meztelenül vannak.
Ivonn (törölt) 2013.08.05 12:22:17
@FranciaLány: köszönöm, hogy írtál:), mindig érdekel, hogy mások hogy boldogulnak. Ha van kedved írni a tapasztalataidról a blogon, azt is szívesen venném.

Elég durva, amit írsz, ez iszonyú magas leadó:O. Remélem, hogy minél hamarabb összejön a saját lakás. Én tuti, hogy igyekeznék nem egyedül dolgozni, persze, egy csomószor én is egyedül voltam, és soha nem történt semmi, de aggódós vagyok, na, és megijeszt minden sztori. Egyébként amikor egyedül dolgoztam, akkor is kétszobás lakásom volt, úgyhogy igyekeztem úgy tenni, mintha a másik szobában is lenne valaki (= felkapcsolt villany:) ).
Gondolkodtam azon, hogy valami feltűnőbb címet adok neki, ha már megint nem vagyok címlapon;), de a szóbe jöhető címeket magamtól kissé idegennek találtam. Sebaj. Szóval a következő kérdés miatt írom a mostani postot: mire gondolsz miközben teljesíted a munkaköri leírásod?…..
Ivonn (törölt) 2013.08.02 22:23:58
@puncogó: dehogy szerepelnék pornófilmben:O. Ha lehet, engem senki se nézzen szex közben, és persze nyomokat sem szeretnék hagyni.
Ivonn (törölt) 2013.08.02 22:24:54
@agresszív kismalac: nem. Most már mondok indokot ;)
Viccet félretéve: eddig igen kevés embernek mondtam nemet, de olyan volt, hogy bunkó módon felszívódtam.
Ivonn (törölt) 2013.08.03 13:58:38
@puncogó: nem ilyesmire gondoltam. Volt olyan, hogy kétszer is találkoztam az illetővel, de a második alkalommal idő előtt (a megbeszélt 5 helyett 3 óra után) leléptem. Később hívott két napra máshova, én viszont egyáltalán nem akartam vele találkozni (az NNB által említett mindent összenyálazó volt az), de ahelyett, hogy egy indoklás kíséretében nemet mondtam volna, helyette nem válaszoltam többet. Akartam válaszolni, csakhát.... könnyebb szó nélkül eltűnni. Nem vagyok rá túl büszke.
Erotikus munka blog A nap hülyéje 2013.08.03 11:06:15
Ezt kaptam a mai napon: "hi i want to make a session with you honey can we make it 25 euro 10xx a lot" Vagyis lehetne-e 25 euróért találkozni?? Ilyen alacsony ajánlatot még az életben nem kaptam. Egyszer írt valaki, hogy nem tudok-e valakit ajánlani, aki 50 euró alatti árért dolgozik,…..
A legegyszerűbb indok, ha az ember egyetemista szexmunkás: mert senki sem kényszeríti rá, és mert nem származik belőle hátránya, illetve az adózás előnyei sem olyan eget rengetőek. Tudom, hogy az adózás nem szabadon választható tevékenység, de ez eléggé lecsökkenti az…..
Erotikus munka blog nincs meló 2013.08.01 23:02:44
Jó régen nem dolgoztam már: tulajdonképpen mióta hazajöttem a munka-nyaralásból (egy hete), egyszer sem. Ez nem is lenne gond, de napok óta levelet sem kaptam, úgyhogy kezdek kicsit aggódni. Na persze mindig ez van: aggódom, hogy nem kapok levelet (pedig de, csak a legtöbbről…..
Mint tudjátok, inkognitóban írom a blogomat, ezért sajnos olyan történeteket nem oszthatok meg, amik által beazonosítható lennék, velem történt, de még így is van a tarsolyomban számos olyan eset, ami egy átlagembernek furcsa, felháborító és/vagy különleges. Ehhez pedig…..
Ivonn (törölt) 2013.08.01 22:06:16
@rpflora: ja, oké, most látom, hogy félreértelmeztem, amit írtál, azt hittem, már előre meg van írva két post.
Ivonn (törölt) 2013.08.01 23:41:39
@rpflora: nagyon speciális a sztorid? Mert ha nem az, vagy ki lehet hagyni olyan részeket, akkor végülis megoldható a dolog, nem?
Erotikus munka blog Komment - reag 2013.07.31 11:59:15
Na, eldöntöttem, hogy mit teszek a kommentekkel. Rájöttem, hogy sem idővel, sem idegekkel nem bírom a dolgot, továbbá érzelmileg is elég megterhelő. Ráadásul meddő vitákat folytatok, amiknek nem lesz eredménye. Nem vagyok sem annyira türelmes vagy kötélidegekkel rendelkező…..
Ivonn (törölt) 2013.08.01 17:50:30
@puncogó: semmi különös, egy személyes blog, ismerősöknek.
Ivonn (törölt) 2013.08.01 21:18:53
@agresszív kismalac: nem is azt mondtam, hogy soha nem fogok vitázni. Csak egy kicsit félek, hogy mi van, ha önkényes szempontok alapján határozom meg, mikor nem érdemes vitázni. Az biztos, hogy nekem most egy kicsit elég volt.
Ettől függetlenül bárki más megteheti:)
Ivonn (törölt) 2013.08.01 22:21:51
@agresszív kismalac: de ez nem jelenti azt, hogy innentől fogva minden belefér, és nyugodt szívvel tilthatok ki minden nekem ellentmondó kommentelőt. Persze, megtehetném, de az elég gáz magatartás lenne.
Rájöttem, hogy a találkozó végén mindig végtelenül zavarba ejt, amikor a vendég megköszöni a találkozót, néha ráadásul többször is. Bár egyszer összevitatkoztam valakivel arról, hogy szerintem amit én csinálok, az nem illúzió, és azt hiszem, csak most jöttem rá, hogy…..
„A vendégek nagyon nagy része nem a szex miatt jön, hanem azért, hogy meghallgassák őket, hogy valaki törődjön velük, hogy valaki megsimogassa egy kicsit a lelküket”. (HOL VAN ITT AZ IGAZSÁG? Szexmunka Magyarországon, 15:30 környékén) Sokszor hallom, olvasom, hogy a vendégek…..
Válasz a "milyen csapdába is kerülök, ha ezt a munkát folytatom?"-kérdésre: "Olyanra hogy rájössz hogy azzal hogy megdugatod magad sokkal könnyebben pénzhez jutsz mintha becsületes munkát végeznél mint a normális emberek. És így sosem akarsz majd rendes…..
Ivonn (törölt) 2013.07.31 11:59:50
"Na, szóval abban akkor megegyezhetünk, hogy a férfiak fizikailag teherbíróbbak, mint a nők."

Átlagosan, igen.

"Én nem hiszem el, amíg meg nem győződtem róla valamilyen módon. És szerintem a munkáltatók sem hagyatkoznak a megérzéseikre, előítéleteikre, főleg, ha sok pénzről van szó. Ezért alkalmaznak HR-est. "

Én embert ennyire bízni a HR-esben illetve a saját ítélőképességében még nem láttam:). Az embereknek vannak előítéleteik, sztereotípiáik - szólj, ha másként gondolod. Mindenkinek vannak, még nekem is, és általában baromi hasznosak is, hogy ne kelljen minden egyes esetet újra meg újra mérlegelnünk. A gond nem is ezzel van, hanem azzal, ha az ember nincs ezzel tisztában. Az ember nem tud tisztán racionálisan dönteni egy-egy ember felvételénél, persze utólag attól még racionalizálhat, hogy miért a felvett illető volt a legjobb döntés. Ráadásul a legtöbb cég nem fordít akkora energiát az emberek felvételére, mint amekkorát te a vitában feltételeztél.

A vezető nőkkel kapcsolatban: az megint egy érdekes kérdés, hogy amennyiben a gyereknevelésben mindkét rész ugyanakkora arányban venne részt, esetleg a női vezető családjában akár a férfi nagyobb arányban, nem kéne választani a karrier és a család között (rendben, az egyik félnek a kettőből választania kell, de ma a nők jóval nagyobb arányban mondanak le a karrierről a gyerek érdekében, mint a férfiak).

Drága termékekről: az összes Iphone-nal rendelkező ismerősöm azt mondja, hogy azért van Iphone-ja, mert az jobb. Valahogy egyik sem jön azzal, hogy azért, mert presztizs, bár sokakat biztosan ez is motivált a döntésében, de ez nem fogják elismerni, mert nem tudatos döntés eredmény. A munkáltató sincs azzal tisztában, hogy a legfőbb ok, amiért az illető férfinak többet fizetett - azon kívül, hogy egyébként a nők jellemzően alacsonyabb fizetést is jelölnek meg -, az, hogy az illető férfi. (Vagy esetleg egy magas ember.)

"Vannak minták, amit az emberek a neveltetésükkel sajátítanak el, de a neveltetésbeli különbségeknek is biológiai gyökerei vannak."

Alkalmasint elolvasom a cikket, köszönöm. Válaszként küldöm a következőt:
index.hu/tudomany/2013/07/29/matchbox_es_tesztoszteron/

Emlékeim szerint korábban egyetértettünk abban, hogy a nők és férfiak is hatalmas szórást mutatnak. Hangsúlyozom, nem az átlagos különbségeket tagadom, hanem azt, hogy egyrészt ezek a különbségek annyira hatalmasak. És emiatt helytelennek tartom, ha egy férfiasnak tartott szakmában azért gondolja valaki automatikusan, hogy kevésbé felelek meg, mint a többi jelentkező, mert nő vagyok. (ELTE matek szakon tanító mondta, hogy a legtöbb tanár még mindig úgy áll a női diákhoz, mintha annak ott semmi keresnivalója nem lenne)

Munkaadó/szexmunka:

"Befolyásolná a munkavégzésedet? Lehet, hogy nem. "

Mivel nincs értelmes indok, ami alátámasztaná, hogy befolyásolná, a kiinduló pont az, hogy nem, nem befolyásolná. Ezzel szemben a felvételi beszélgetésen tiszteletlen jelentkező esélyesen később is tiszteletlen lesz, hiszen miért viselkedne másképpen a munkahelyén, mint egy felvételi beszélgetésen, ahol kvázi elvileg pont azt mutatná be, hogy ő majd hogy fog viselkedni a munkahelyén?
Valóban, tényleg elég szubjektív dolog. Lehet, hogy amit a másik mondjuk részemről gorombaságnak gondolna, az mondjuk nekem a normális társalgási stílusom. De az is igaz, hogy ha a leendő főnököm folyamatosan máshogy értelmezi a verbális üzeneteimet, mint amit azok a magam számára jelentenek, akkor valószínűleg nem nagyon tudnánk együtt dolgozni.
A szexmunkával kapcsolatban tudsz hasonló példát hozni? Oké, rendben, például ellenérzése van, mert elképzeli, hogy én hány emberrel szexeltem, és attól ő rosszul van. Mint ahogy rosszul lehet attól is, hogy én kövér vagyok, vagy mondjuk muszlim, vagy mondjuk homoszexuális. Mégsem diszkriminálunk e szerint. És értem, még mindig nem magyaráztam meg, hogy a tiszteletlen beszéd miért nem diszkrimináció - hacsak az nem, hogy minden embert megillet a tisztelet, így mindenkitől el is várható az -, viszont feltenném a kérdést, hogy szerinted jogos a diszkrimináció, ha valaki kövér? Muszlim? homoszexuális?Nő? Férfi?
Ivonn (törölt) 2013.07.31 12:08:28
@Ensiada Arkoveitie: ahogy korábban írtam, nekem nem kellenének olyan nagyon a bordélyházak, ellennék azzal is, hogy jobban lehetővé tegyék a dolgozást lakáson is.

PC: a kurva szó kb olyan, mint a buzi vagy a nigger. Pejoratív, sértésként használjuk. A prosti számomra határeset. Egyébként a Szemunkások Érdekvédelmi Egyesülete így ír a szexmunkás szóról:

"Egyesületük miért használja a szexmunkás kifejezést a prostituált helyett?
A szexmunkás kifejezés használatával Egyesületünk azért ért egyet, mert a szexmunkások, ha feltesszük nekik a kérdést, hogy miből élnek, tevékenységüket munkaként írják le. A szexmunkás kifejezés egyaránt vonatkozik nőkre és férfiakra, akik a szexuális szolgáltatást árulnak pénzért vagy egyéb ellenszolgáltatásért. A kifejezés Egyesületünk álláspontja szerint kevésbé degradáló és pejoratív, mint a prostiuált megnevezés, illetve kifejezi, hogy a szexmunkások adózásukkal hozzájárulnak az ország gazdaságának bevételeihez.

Emellett a szexmunkás kifejezés:

- nem esik negatív morális megítélés alá, történelmileg nincs megbélyegezve.

- nem úgy utal rájuk, mint szociális problémára, valamint nincs bűnnel megbélyegezve.

- bármilyen etnikumot és nemet lefedhetnek ezzel a szóval

- a szó jelentése megmagyarázza, hogy akik ezzel foglalkoznak azok gyakorlatilag mit csinálnak (pénzkereső tevékenység)

- Szexuális jellegű munkák széles körét, valamint körülményeit is lefedi.

- azáltal, hogy ezt munkának ismeri el, a szexmunkásoknak több eszközük van arra, hogy jobb, biztonságosabb és elfogadhatóbb munkakörülményekért küzdjenek.

Ezt a kifejezést már számos kormány, emberi jogi szervezet és szakszervezet használja, akárcsak az ENSZ."
Szeretem, hogy ilyen kreatív az, aki a címlapon a kis pársorosokat kitalálja. Azt hiszem, mégis ez viszi a pálmát: "Az örömlányok is lusták! Igaz a melón kívül sokan suliba is járnak." (Először is: háklis vagyok a helyesírásra, kérek az igaz után egy vesszőt.)Másodszor:…..
Folyamatosan kapom az értesítést a gyakorikerdesektől, ha engem érdeklő kérdés érkezett. És milyen témájú is lehetne az a kérdés..:) Szóval a mostaniban azt tudakolta valaki, hogy a szexpartnerkereső oldalak – amik egyértelműen hirdetőoldalak szexmunkások számára –…..
Ivonn (törölt) 2013.07.31 07:39:08
Két nap után nagy nehezen ismét ráveszem magam, hogy válaszolgassak az e-mailekre. Semmi különös: -          egy német emberke, akivel kb másfél hónapja találkoztam, és most érdeklődött, elérhető vagyok-e…..
Ivonn (törölt) 2013.07.30 14:05:23
@Gabephoto: miért küldted el két helyre a kommented?:)
Erotikus munka blog Szexturizmus:D 2013.07.28 22:22:37
"Dear ..........., My name is ......... and I'm a tourist from Russia whom went to Budapest for Formula 1. I"d really like to invite you to me today if you don't mind? Best wishes, ............" Este 8-kor mondjuk már kissé bajos e-mailt küldeni, mert valószínűleg úgysem érek rá, de…..
Ivonn (törölt) 2013.07.30 10:57:35
@nookedli: szerintem a két dolog teljesen más kategória, ajánlom neked ezt a bejegyzésem: suisseproject.blog.hu/2013/07/29/prosti-megiteles

Továbbá, az érdekkapcsolat is teljesen más téma, az eltartott nő is (aki legtöbbször szintén ugyanúgy dolgozik, csak otthon).
Folyamatosan követem a szexmunkával kapcsolatos híreket, és bevallom, sokszor csakis azzal a céllal, hogy bosszankodjak egy sort a tudatlanságon. Hülye és értelmetlen szokás, van még egy pár ilyenem. Szóval most a Nyolc tévhit a prostitáltakról című cikk hozta meg a kedvem az…..
Nem tudom, az emberek átlagosan hány éves korukban vágnak bele a szexmunkába (és nem, nem hiszem el, hogy a magyarországi átlag, figyelembe véve az összes szexmunkást, 14 év), én mindenesetre 19 voltam, szóval azt hiszem, elég fiatal. Mivel elég régen volt, már nem tudom pontosan…..
Erotikus munka blog Találó 2013.07.29 14:30:33
Ajánlanék nektek egy cikket lentebb. És az a legjobb benne, hogy nem is rólunk, prostituáltakról szól, hanem az átlag nőkről. Ezek után vajon mennyire halmozottan igaz ránk mindez? :) Még inkább bizonyítja az általam eddig leírtakat - ha eddig valaki nem hitte volna el :)…..
Ivonn (törölt) 2013.07.23 19:27:58
@Edgar The Bug: nem tudom, szerintem elég meglepő dolog szex közben beszélgetni. Én ilyenkor inkább azon vagyok, hogy nekem meg a másiknak jó legyen.
Egyébként nagyon sok szolgáltató tudja élvezni az együttléteket, például én is. Meg lehet próbálni, nem ördögtől való a dolog, persze nem is kötelező.
Ivonn (törölt) 2013.07.29 11:44:37
@rpflora: én nem erről beszélek, hanem szimplán arról, hogy sok szolgáltatónál van esély mind arra, hogy élvezze, mind arra, hogy orgazmusa legyen. Számomra pl. nem rontja el az egész romantikáját semmi:)
Általában írok élménybeszámolókat a vendégekről, de ez valahogy az elmúlt hónapban elmaradt. Viszont talán érdekes lehet, ha írok egy-két mondatot azokról, akikkel az elmúlt egy hónapban találkoztam, még ha ez a hónap nem is tekinthető tipikusnak. Ahogy egyébként elnézem az…..
Még 3-4 évvel ezelőtt kezdődött az egész Laura D. könyvével, aki állítása szerint Franciaországban a magas egyetemi tandíj miatt, majd folytatódott a Fucking Berlinnel, és végül jött az Egyetemista lány támogatót keres c. magyar változat, amiben többek között SP, egy másik…..