Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megpalyazzuk

31 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Varsói Egyetem Kelet-Európai Tanulmányi Központja pályázati felhívást tesz közzé Keleti ösztöndíj programjának MA képzésére.  A képzés időpontja: 2014. 10.01-2016.06.30. A pályázatra közép-európai, balkán, kelet-európai, orosz, kaukázusi, közép-ázsiai…..
A Magyar Tudományos Akadémia (a továbbiakban: MTA) a tudományos kutatómunka elősegítése érdekében tett közérdekű felajánlás alapján és saját forrásból Ifjúsági Nemzetközi Konferencia Pályázatot alapított. A Magyar Tudományos Akadémia - a Magyar Tudományos Akadémiáról…..
A Humanitás Szociális Alapítvány „Felsőoktatási ösztöndíj” programja keretében pályázatot hirdet „Szociálisan hátrányos  helyzetű, magyar  állampolgársággal  rendelkező,  tehetséges  fiatalok  részére  szóló…..
Költeményekkel és novellákkal lehet jelentkezni. Két témát hirdetünk meg: Anyaság, anya: amit mindig is el akart mondani, le akart írni édesanyjáról, nagymamájáról ami eszébe jut arról a szóról, hogy: ANYA amit anyaként Ön érez terveink szerint anyák napjára…..
Az Albanegra Kiadó történelmi esszéíró pályázatot hirdet. Jelentkezni a megadott témákhoz kapcsolódó esszékkel lehet. Meghirdetett témáink jeles történelmi események évfordulójához kötődnek: 814 – 1200 éve Császárrá koronázzák Nagy KárolytRésztéma javaslat pl.: -…..
Az Írók Alapítványa, az Írók Szakszervezete a Sárvári Tinódi Gimnázium és Sárvár Város Önkormányzata meghirdeti a 37. Kárpát-medencei Középiskolás Irodalmi Pályázatot, és 2014. április 15 - 18-ig Sárvár városában megrendezi az irodalmi pályázat táborát. Pályázni…..
Az Európai Integrációs Alap támogatásával megvalósuló „Színes játékok, sokszínű ország 2014” projekt rajzpályázatot hirdet, a bevándorlók beilleszkedésének, az általuk hozott kultúra megismerésének elősegítésére. Letölthető dokumentumok Színes falu kiadvány…..
A felvidéki iskolai beiratkozások esedékessége folytán a Rákóczi Szövetség a 2014/2015-es tanév magyar iskolakezdői számára is meghirdeti beiratkozási ösztöndíj pályázatát. A program a tavalyi évhez hasonlóan minden magyar iskolakezdőre vonatkozik Szlovákia területén. A…..
Kedves középiskolás diákok! Két idézetet ajánlunk nektek továbbgondolásra: 1) „A valóság az, amiről egy harmadik személlyel beszélhetek. A valóság csak valamilyen egyeztetés eredményeképpen határozható meg. A valóságot elhagyni „őrültség”: valaki lát a vállamon…..
A DUE 2014-re is meghirdeti Tehetségkutató Diákmédia Pályázatát. Ezúttal is 8 kategóriában lehet pályázatot beküldeni, melynek határideje 2014. március 15. Az eredményhirdetésre és az ünnepélyes díjátadóra 2014. május 16-án kerül sor 21. Országos Ifjúsági…..
A Nemzeti Innovációs Hivatal és a kínai Külföldi Szakértők Hivatalának (SAFEA) között novemberben aláírt, a Kínai Népköztársaságba irányuló szakember-cserére vonatkozó kétoldalú megállapodás több szakterületen évente több száz magyar szakértő számára biztosítja a…..
Mese-nagykövet kerestetik üveghegyen innen és túl - 2014 pályázati felhívás! A pályázat leírása: Szívesen mesélsz? Szereted a gyerekeket? Szereted a meséket, népmeséinket? Valódi meseszíved van? Magyarnak tartod magad? Szeretsz utazni? Magyarországon élsz és évente…..
2014. április 30. és május 4. között kerül Maastricht városában az EuroMUN 2014 konferencia megrendezésre. A konferencia idei főtémája: „ Válság mögött- A posztmodern világ kihívásai", amely mellett olyan témák kerülnek még megtárgyalásra, mint a gazdasági válság,…..
A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány kiírta jövő évi pályázatait: a 2014-ben harmadik évébe lépő Programra az Erzsébet-utalvány forgalmazásából származó pénzügyi eredményből 3,5 milliárd forintot biztosít. A harmadik évébe lépő Erzsébet-program keretében…..
Az Anyanyelvápolók Szövetsége az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával meghirdeti 2014. évi (14.) közös anyanyelvi pályázatát civil szervezetek és magánszemélyek részére A pályázat célja A pályázat célja a magyar nyelv értékeinek föltárása, megóvása,…..
A Budapesti Vándor Kórus és a kórus tevékenységét segítő Budapesti Vándor Kórus Barátai Egyesület és a Vándor Sándor és Révész László Emléke Alapítvány zeneszerzői pályázatot ír ki új vegyes kari kórusmű megalkotására. Pályázati feltételek: A pályázaton részt…..
Részvételi feltételek A pályázaton 30 év alatti fiatalok vehetnek részt. A részvétel ingyenes. Pályázati kategória: KIADATLAN KÖLTEMÉNY Egy eddig kiadatlan és díjban nem részesült költemény (legfeljebb 50 sor). A versek elbírálása a pályázó nyelvén,…..
A Csizmazia Közhasznú Magánalapítvány a diákok természetismeretének és természetszeretetének elmélyítésén, és ezzel Csizmazia György biológus szellemi örökségének méltó megőrzésén tevékenykedik. A pályázat célja, a névadó Csizmazia György tanítói munkásságával…..
A Magyar Néprajzi Társaság Tradíció pályázatot hirdet Néprajzi Múzeummal és társkiíró partnereivel, a MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont Néprajztudományi Intézetével és Történettudományi Intézetével, a ELTE BTK Néprajzi Intézettel, Az SZTE Néprajz és Kulturális…..
Budapest Főváros Önkormányzatának Főpolgármesteri Hivatala pályázatot hirdet pályakezdőknek ösztöndíjas foglalkoztatásra. A pályázat célja Az ösztöndíjas foglalkoztatás célja, hogy ennek keretében a pályakezdő diplomások a szakmai készségek megszerzése…..
A Demokratikus Jogok Fejlesztésért Alapítvány (DemNet Hungary) felhívást tett közzé az általa szervezett “Erasmus társadalmi vállalkozóknak” elnevezésű képzésen való részvételre. A pályázat célja Az Erasmus fiatal vállalkozóknak egy európai csereprogram, amely abban…..
Van pár jó grafikád elmentve a gépen? Suliban, munkában rajzolgatsz vagy csak néha otthon a TV előtt? Most egyedülálló lehetőséget nyújtunk arra, hogy megmutasd alkotásaidat a nagyközönségnek! A pályázat célja BOOMZ márkanévvel pólókat forgalmazunk egyedi mintákkal és…..
A Könyvmentőben haldokló könyvek életét mentheted meg, változtathatod át őket különféle misztikus lénnyé. Vagy örökbe fogadhatsz és nevelhetsz egy könyvet.   "Válj naggyá! Válj hőssé! Válj KÖNYVMENTŐVÉ!" Tudtátok, hogy az unalom még a könyveket is megölheti?…..
Magyarország a tehetséges emberek hazája. De nem Mekkája! Mert, mint tudjuk, ritka az a magyar, aki próféta lehet saját hazájában. A mai magyar írók nagy többségének nagyon kicsi az esélye, hogy kiadják műveiket. A nagy könyvkiadók inkább a külföldi, sikeres írókat…..
A vidékfejlesztési tárca pályázatot hirdet Szakmai Szaktanácsadási Központ cím elnyerésére három éves időtartamra országos hatáskörrel tevékenykedő, speciális mezőgazdasági és vidékfejlesztési szakterületeken működő szakmai szervezetek számára. A Vidékfejlesztési…..