Regisztráció Blogot indítok
Adatok
veszbal

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kreatív online szedte össze azt, ahogy pár magyar tévé (Tv2, RTL Klub, m1, m2, Duna és Duna World) arculatot, illetve logót váltott az elmúlt években. Érdekes, hogy míg az RTL Klub logója nem változott 1997 óta, a köztévé a mi pénzünkön 1981 óta most hetedjére vált (és…..
veszbal 2012.07.26 14:58:37
Sziasztok! Nagyon örülök a blognak, szeretem olvasni a cikkeket. Ennek a cikknek is örülök, csak egy pontosítást szeretnék adni, a történeti hitelesség kedvéért. Az MTV logója kinézetre ugyan valóban ilyen 2002-től, ami ma estig lesz még. Azt hiszem 2002 karácsonya környékén volt a váltás, de akkor még "MTV" felirat volt a logóban. Így ment az adás, emlékezetesek a 2004-es olimpia felvételei, vagy a Klinika tévésorozatot is ekkor ismételték.
(
www.youtube.com/watch?v=bZRi5RbDl4c)
Egészen 2005. szeptember 18-ig (vasárnap) volt így a logó. Aznap volt az utolsó MTV feliratos adás (ez is emlékezetes: országos gyűjtést szerveztek, azt hiszem a Mátrában volt árvíz akkor, az "adományvonal" a logóhoz is ki volt téve), másnaptól - hétfőtől - "M1" volt a felirat a logóban, egészen ma estig.
Nem kötözködésnek mondtam, csak a pontosítás végett. További jó blogolást, posztolást!