Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HorsePower

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ehhez nem szívesen fűznénk hozzá semmit, meg ugye, nem is nagyon lehet. A kép forrása: blog.deathspraycustom.com..
HorsePower 2013.01.05 12:01:34
@1000rörö: Az a gond, hogy nincs a bőröndön rendszám. ;) Minden más stimmel. :D
Az utolsó utáni konc. A végső, a visszatapsolt hiéna, nyálas pofájában szorítja, ameddig csak tudja. Márpedig egy hiéna harapása nagyon-nagyon erős. Nem lesz könnyű. Ez az RC-modell tényleg olyan hiénáznivaló, amiért rendes autóbuzi a fél bármijét odaadja. Nem elég, hogy…..
Az a bizarr helyzet állt elő, hogy annyira eltemet az internet feltalálása mint irodai tevékenység, hogy a Hangyász épülésének blogja jelenleg rosszabbul halad, mint az épülés maga. Ha ezt tavaly mondja nekem valaki, a hisztérikus gúnykacajomtól leszakadtak volna a belső…..
Több mint 72 órával a Brazil Nagydíj leintése után megváltozhat a verseny és a világbajnokság végeredménye, ha a Ferrari benyújtja fellebbezési kérelmét az FIA-hoz. A maranellóiak egy friss videofelvétel alapján azt állítják, Sebastian Vettel sárga zászló alatt előzte meg…..
Most kiderül mire viheti még a raliban! A hétvégén újabb ralin vett részt a lengyel Formula 1-es pilóta, és láss csodát - nyert is. De az igazi csoda az lenne, ha jövő hétvégén is ennyire jól teljesítene. A hétvégi olasz aszfaltos rally bajnokság zárófutamán, a Rally Di…..
Év elején az Eger Rallye körül kialakult helyzet borzolta a kedélyeket, év végén a B-A-Z Rallysprint körül adódtak problémák: a ralisprint rendezője nem kapta meg az MNASZ hozzájárulását az egerbaktai rendezvényéhez. Az új sporttörvény értelmében, ennek hiányában…..
Szombaton viziteltem. Nem is mentem hiába: segíthettem eldönteni, hogy a kormánymű rögzítésekor melyik ujjunkba harapjunk. A rögzítés elvileg már kész volt: korábban direkt erre a célra szolgáló fülek kerültek az első keresztmerevítőre. Csak valahogy elfelejtődött, hogy a…..
HorsePower 2012.11.12 23:48:24
Most bánom csak igazán, hogy ellógtam a gépelésórákat annak idején. Ha nekem 16 éve azt mondja valaki a Külkeren, hogy gyakorold rendesen az asdf-jklé-t, büdös kölyök, vagy nem fogod győzni a tempót, amivel Powered Áki a Nissan 350Z-motoros Datsun Z-det építi, biztos hozzávágok…..
HorsePower 2012.10.29 17:50:49
@Nínó Karotta: Akkor jól érzem, hogy nálad mán' megint nem hétfő van? :P
Annyi jó hírem van, hogy degeszre tömi az internet. A Hangyász projekt nemhogy folytatódik, de egyenesen olyan, mintha egy Saturn V-re szigszalagozta volna a jóisten a sorsát. Ha szívesen bambulsz zenére, tekintsd meg a videót, amit készítettem a költözködésről.  Most pedig…..
Késve érkeztem. A Fővárosi Autósmozi kapuja előtt nyolckor már sorban álltak az autók, mögöttem egy újszerű Wartburg Tourist kadmiumsárga fényei zárták a sort. Bent a parkoló majdnem megtelt, ezért csak valahol hátul sikerült leállítanom a Swiftet. Nem baj, onnan is éppen…..
Egyelőre ez a neve, bocs, a By-Way, Biwi, Bivaly és egyéb kreálmányok borzasztó erőltetettek, a Levelibéka, Fűcsomó, Borsó is elvérzett, nem tetszenek. Mindenáron nem kell neki becenév, egyelőre Bazegkettőként emlegetem a szép emlékek miatt, aztán lehet még más is, nincs kőbe…..
Mindennél súlyosabb tiprás van, amióta a Hangyász megérkezett az OMG és Lajcsi kezei közé. Mivel bő három hét van hátra a hivatalos debütálásig, és az érdemi összeszerelés el sem kezdődött, Lajos éjszakába nyúló munkanapokon át szabja, alakítja és fényezi az új…..
Komoly szakemberek megannyi folyamatábrát rajzoltak. Fogytak a flipchart oldalai. A hetvenöt oldalas prezentáció képe egyre fakult, ahogy a projektor közelített a végelgyengülés felé. Az exceltáblák kifogytak az oszlopokból. De mindez nem számít, itt kérem projektterv van! A…..
HorsePower 2012.08.01 16:22:56
@Vén Dízel: Pistát küldjétek el vagy kétszer szoláriumba, aztán mehet vajdának, "mer äz mos nägyon megy".

Sajnos szombaton már nemvoltunk jelen, de änyám életére esküszöm, äkär a szomszéd kádját is odaadtam vóna, hä ott lehetek. :) Köszi, hogy megosztottad velünk.
Szereted a szépet és gyűjtő vagy? Úgy érzed, hogy a magyar technika csak egy jó Jawa tartállyal érvényesülhet igazán? Hiszed, hogy bőrrojt nélkül nincs motorozás? Tudod, hogy a pont az új szóköz és az sms meg az ilyenek buziság? Kell egy menő motor, amiről a hozzáértők…..