Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÉkaRéka

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Fiú lesz a baba? Akkor világoskék! Többek között a "kék fiús szín" sztereotípiát romboljuk ma. Olyan képeket válogattam, ahol a kék kifejezetten nőies szerepben tűnik fel, de természetesen lesznek unisex megoldások is... Ha már a babás témával indítottunk, akkor…..
Az Andrássy úton álló, a világörökség részét képező palota tragikus kiégéséről talán már mindenki hallott, olvasott. A hírek olyan gyorsasággal terjedtek a városban, mint maguk a lángok a tetőszerkezeten. (összefoglalókat a Pénzcentrum, és az Index is készített) Mi…..
Mindannyian ismerjük Nagycenket a kastélyról, a Széchenyi-mauzóleumról vagy a kisvasútról, de azt talán kevesen tudjátok, hogy itt van az ország legfrankóbb tematikus játszótere. Én sem tudtam a múlt hétig, amikor véletlenül ráakadtam. Igazából a Szent István…..
Autizmusmesék Nem vagyok hős 2014.06.03 11:25:47
Ember vagyok, olyan ember aki esendő és tele van hibákkal. Vannak gyerekeim és ezért anya is vagyok, de én még mindig én vagyok. Nem lettem más ember csak azért mert utódokat hoztam a világra és nagyon szeretem őket. Az egyik gyerekem autista. Én meg most rohadt fáradt és…..
ÉkaRéka 2014.06.04 09:50:26
ÉkaRéka 2014.06.04 10:14:40
@sEm: Én köszönöm.
Gennagyij Mikheev (Михеев Геннадий Александрович) a 90-es években egy moszkvai lapnál fotóriporterként dolgozott. Ebben az időszakban készültek ezek a képek: Forrás: http://warnet.ws/news/64204 Gennagyij Mikheev…..
CBA egyik üzletében dolgozik az ismerősöm, eladó pénztárosként és az alábbi kérdésekre keresünk választ.   1.  RÉSZ   Hol van annak a határa, hogy mit tehet meg a munkáltató az alkalmazottjával szemben.   Micsoda jelenség az, hogy a főnök tegezi a…..
A 2012-es statisztikák alapján a legnépszerűbb OKJ-s képzések közé a mérlegképes könyvelő, a pénzügyi-számviteli ügyintéző, a társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó, az államháztartási mérlegképes könyvelő és az emelőgép-kezelő tartoznak. Az elmúlt…..
ÉkaRéka 2013.08.06 21:20:49
„Miért bűn az, ha kimutatom valaki iránt az érzelmeimet és a leendő szándékaimat? Nem az anyakönyvvezetőhöz rángattam el” – Levélírónk előrukkol az eljegyzéssel, azt hiszi, a barátnő ettől elalél majd. Csakhogy rosszul sül el a dolog. Aminek más nő örül, attól ez az…..
"Jó napot kívánok” helyett rám förmedt valaki (mivel én még akkor sem tudtam ki áll előttem) “egy percem van, magára nem engedi az én munkám, hogy itt magyarázkodjak, s nem is az a feladatom, hogy bárkinek is magyarázkodjak. Jó napot kívánok!  „A Patológus  nem a…..
A doktornő ugyanis kifejtette, hogy a betegekben van a hiba, mert ők követelik a háziorvosoktól, hogy írjanak nekik antibiotikumokat, ha kell, ha nem és hát szegény orvos mi mást is tehetne, felírja. Tisztelt praxis blog!   Az egyik rádióban a minap igen érdekes beszélgetés…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Sokszor szidjuk itt a Budapest Butikon a női ruhák kínálatát. Pedig a férfiak vannak csak igazán nehéz helyzetben, ha mondjuk nem kritikán aluli minőségű, sárkányos-koponyás-feliratos pólókban és seggkilógatós, tapadós nadrágokban akarnak járni. Shitgun nevű kommentelőnk…..
Proszektúra Rogán mellszobra 2012.10.06 13:53:32
Múlt csütörtökön avatta fel Rogán Antal az V. kerületi Hild téren azt a húszas éveket idéző Rikkancs szobrot, amire meglepő módon a ’94-ben alapított Blikk logója került, az eredetileg oda szánt korabeli Est helyett. Az ezzel kapcsolatos indexben leközölt - Rogán közpénzből…..
ÉkaRéka 2012.10.06 21:43:43
@blah: nem fog.
Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott minden általános iskolának elküldte a fent olvasható levelet. Az egykori színházi rendezőnek volt már néhány nagy dobása. Ő szervezte a magyar történelem nagy pillanatait idéző festménysorozat elkészíttetését, és ő ötlötte ki az…..
A tehetségkutatók mezőnyéről köztudomású, hogy csak részben áll össze az utcáról beszédelgő, jó hangú lakatosokból és műkörömépítőkből, a legtöbb igazán tehetséges induló direct casting, azaz közvetlen szereplőválogatás útján kerül be a tévébe. Ezt a tévék…..
Alternatíva Egynyelvű ország 2012.09.24 06:21:53
Nem kell tovább izgulnunk. Hoffmann Rózsa a napokban bokros teendői között végre időt szakított, és megnyilatkozott a középiskolai történelemoktatás kérdésében is. Mint megtudhattuk, a gimnáziumi kéttannyelvűség, a humán tárgyak, így a történelemoktatás területén is…..