Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Today05

0 bejegyzést írt és 358 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Live Nation beismerte, bizony a Metallica 2017-es észak-amerikai turnéjának a jegyei nem túl jóarc módon egyből a Viagogon kezdték meg a karrierjüket. Ez azt jelenti, hogy a jegyek másodlagos eladásából megélő, azokat nem kicsit emelt áron továbbadó oldal elsődlegesen árusította a tiketteket, ami…..
Téli szezonban kötelező a kocsonya, de nem szeretnél nekiállni hosszasan főzögetni? Vagy épp egy kicsit izgalmasabb változatra vágysz? Itt a nagyon gyors megoldás!..
Today05 2019.02.03 13:58:22
@világevő: semmi extra, csak belementem a kocsonya eredetébe, illetve abba, hogy semmi sem definiálja a "kocsonya" tartalmát, mivel az csak az állagot jelenti... ez az egész arconpörgés a kommentekben kb olyan, mint azt mondani, hogy a "húsleves" csak tyúkból készülhet... mert az adott ember épp úgy szokta meg, és a marhahúslevest már nem lehetne húslevesnek hívni... stb stb.

És miközben írtam, rájöttem, hogy annyira sok irányból támadható az egész hőbörgés, hogy csak igazi hülyék képesek ezen kiakadni, ami azt jelenti, hogy fölösleges velük vitatkozni, és rájuk kell hagyni, és elmenni enni egy pho-t :)
Tegnap focimeccsen ültömben – nekem mindig ott támadnak a világmegmentő gondolataim és nem a budin mint a többségnek – azon elmélkedtem, hogy mennyire meghatározza az életünket a környezet, ami körbevesz, annak minden részletével egyetemben. (Aztán innen elkanyarodtam mindenfelé, legalábbis ebben a…..
A rántott hús az, ami jöhet bármikor – imádjuk. :) De vajon tudunk-e jó rántott húst készíteni? Állandóan azt hallom, hogy a világ legjobb rántott húsát Japánban készítik, meg Bécsben. Ebből nekem az jön le, hogy például mi sem igazán tudunk rántott húst készíteni. Mert mi is a jó rántott hús…..
Today05 2018.02.22 12:53:44
@Snecike78: te meg ugye spártai vagy, szénazsákon alszol, és csak akkor eszel egy kis száraz kenyeret vízzel, ha már az éhhalál kerget? Ugye? azért mert valaki csinál valami igényesebbet az átlagnál, az már gáz? Visszatért a proletárdiktatúra? Mint Mao vagy Panpot kultúrpusztítása volt, amikor kiirtottak minden kultúrát, minden értelmiséget, csak mert azt egy félbolond ember "fölöslegesnek" titulálta? attól, hogy valami lehet olcsóbb, nem biztos hogy az a jó hozzáállás, hogy az emberiség álljon meg a fejlődésben, mert már talált egy kielégítő megoldást. Abba kéne hagyni minden kutatást, és csak törni a követ a bányában, hisz csak az az igazi munka?
Év vége közeledik, így igyekszem pótolni az elmaradásaimat. Édesítőszer témában az édes íz kiváltására alkalmas anyagok közül az utolsó nagy csoport következik, illetve röviden szó esik az édesítők alkalmazásának néhány fontosabb kérdéséről...
Today05 2017.06.13 00:25:07
@csentecsa: több tipusu hasnyalmirigyrak letezik.sajnos az esetek 90+ szazalékában a rosszabbik fordul elő, amirol te is irtal, de van olyan is, ami nem hiperagressziv, siman kivagjak es es az emberek többsege siman él tovabb. Steve jobs szerencses volt, mert ő a ritkabb, jol gyógyítható fajtaval kuzdött, de mégis inkább a keleti "orvoslást" választotta. Nem is élte tul.
Today05 2017.02.13 12:23:57
@shakespeare: az a nagy baj, hogy ez a banda sem jobb picit sem, mint az előző. Ha kilépünk a "mert csak" magyarázatokból, akkor nem tudunk valós indokot felhozni a védelmükre. Hatalmas gyökerek voltak az előttük levők, akik ész nélkül tömték a zsebüket, ebből jogosan elegük lett az embereknek, de sajnos cseberből vederbe léptünk csak, és nem a haladás útjára. Ma ugyanazok az elvek érvényesülnek, tömik a saját zsebüket, csak éppen most egy másik zsebet, de semmiképpen sem a polgárokét. Ahogy trump is egy pénzéhes üzletember, ahogy a brexit mögé felosorakozók is inkább csak a saját érdekeiket tartották a szemük előtt, úgy igaz ez a mostani retrokomcsi bandára is akik épp próbálják visszahozni a kádári rendszert minden szinten.
Today05 2017.02.13 12:45:18
@ogli dzsí: az államadósság nem csökken, picit sem, a gdp-t inkább a dekadens undorito nyugat európai gazdaság húzza magával, a gazdasági növekedés és nagy foglalkoztatás is ennek köszönhető, a fizuk is inkább az elvándorlás miatt nőnek, mint másért. A cégek elég jelentős részét gyakorlatilag az eu pénzeli, a hitelkamatokra pedig kb semmi befolyása nincs egy kormánynak. mondhatja a pénzügyminiszter, hogy mostantól 5% de ha a piac nem veszi meg a kötvényt csak 10% ért, akkor bizony 10% lesz a kamat, mert különben összeomlik a gazdaság. Az adó csökken, persze, a gazdagoké, én konkrétan több adót fizetek, mint amennyit régen fizettem, nem csak szja létezik, hanem vannak azok az apróságok, mint bankadó, kamatadó stb, tőlem, mivel nincs 3 gyerekem inkább elvettek adójóváírásokat, mintsem kaptam volna, elveszett a mnyp befizetésem, ahogy elvették a műszakpótlékokat is. Nem azt mondom, hogy az előző brigád jobb lett volna, mert nem volt az de aki a mostanit vakon védi, anélkül hogy végiggondolná, hogy mi az amit ők tettek, és mi az amit kaptak, az demagóg.
Az édes-savanyú mártást sokan szeretik, de a legtöbben a bolti változatot. Pedig mennyivel finomabb a házi, ahol a zöldségek frissek, ropogósak, szemben a készen vehető üvegessel, és nincs tele az étel tartósítószerrel és mindenféle mesterséges dologgal. Íme a pofonegyszerű recept, ami biztosan a…..
Volt egy nagyon jó ajánlat törzsutasoknak a Wizznél, de sürgősen el kellett rontani. Ha marad, sokkal kevesebben vettek volna a drágább jegykategóriából. Egy laza csuklómozdulattal a duplájára emelte a Wizz Air annak a szolgáltatásának az árát, amellyel éves díj fejében korlátlanul vihet az utas…..
Úgy tűnik, idén nem csak az X-Faktor gyengécske szereplését látva kell majd számot vetnie az RTL Klubnak, hanem bizony ki kell okoskodniuk majd azt is, miért zuhanhatott talán sosem látott mélységekbe a lassan húsz éve megtörhetetlennek tűnő napi szappanoperájuk, a Barátok közt nézettsége. Amíg…..
2009. január 15-én a Hudson folyón egy új hős született. Nem más, mint Chesley B. Sullenberger, azaz Sully, egy Airbus 57 éves kapitánya, aki 155 ember életét mentette meg. Most, 2016-ban Tom Hanks címszereplésével egy mozifilm készült az esetből, és megjelent hazánkban is Sully kapitány könyve.…..
A dtvnews.hu tette közzé a Telekom IPTV és digitális kábeltévé kínálatát 2017. január 1-jétől igen komolyan érintő átrendeződés hírét: jönnek a TV2 kábelcsatornái, de kikerülnek a csomagokból (AZ ÖSSZESBŐL BAZDMEG) a FIC, azaz Fox International Channels csatornái. MINDEGYIK: Az összes…..
Mindazok számára akik szeretik a túrórudit, de nem akarnak ennyire bűnözni. Ez a rudi finom és fehérjében gazdag, ellenben nincs benne cukor! ..
A kaliforniai Mountain View-ban érte baleset a Google által üzemeltetett, sofőr nélküli tesztköröket teljesítő Lexust. Mielőtt fejünket fognánk, hogy miért kellett egyáltalán ilyet kitalálni, hogy sofőr nélkül cirkáljanak gépkocsik a forgalomban: a másik fél hibázott...
Today05 2016.09.25 18:21:19
@VadMacs: azért kevés olyan terrorista él, aki olyan komoly tudással rendelkezne, hogy meghekkeljen egy ilyen komplex rendszer, és emelett olyan egyszeru maradjon az észjárása, hogy annyira fanatikusan tudjon hinni egy istenben, hogy azért embert öljön. Gondold végig, hogy hány magasan képzett terroristáról hallottál eddig, és hány közülük tevehajcsár? :) nem kell azért az egész életünket a tudta plakátok befolyása alatt élni, gondolkodni kell
Január. Ezt ígérték, erről volt szó, ide lőtte be a CBS az új digitális platformot, a CBS All Access nevű streamingszolgáltatást bevezető sorozatot, a Star Trek: Discovery-t, amit a világ többi részén, így nálunk is, a Netflix terjeszt majd, pár napos csúszással az eredeti…..
Ha van egyértelműen státusszimbólumnak számító márka manapság, akkor a Rolls-Royce minden bizonnyal az, egyike azon keveseknek, melyek fénye egyáltalán nem kopott meg az elmúlt évtizedek alatt, sőt! Az ember azt gondolná, hogy egy ennyire a reflektorfényben lévő márkáról mindent tud már, azért az…..
Mi az informatika órák legjobb része? Naná, hogy a szabad foglalkozás! Manapság már nem csak a számítógépes termekbe, hanem a mobil eszközökön keresztül a szünetekbe is begyűrűzik a facebook-őrület, és a kezünkből bárhol és bármikor netezhetünk. Annak idején örültünk, ha az iskolában egy kicsit…..
A blog egyik központi témája a génmódosítás és GMO-kérdés körüli viták, erre tettünk még rá egy lapáttal az utóbbi évben az újgenerációs genomszerkesztési technikákról szóló posztjainkkal. Mivel kevés olyan technológiát ismerünk, ami potenciálisan teljesen felforgathatja a jövőben mindazt, amit a…..
A sztereotípia szerint az ügyvédek sokat keresnek, és bár alighanem akad ügyvéd, aki ezzel vitatkozna, Go Hiramatsu valószínűleg nem lenne köztük. A japán ügyvéd ugyanis egy McLaren P1-gyel jár napi rendszerességgel munkába...
Today05 2016.07.12 12:34:06
@J.W. Booth: nem menne az 5% önrész ;)
Az egyik legjobb ingyenes edzés a futás, ha súlyt szeretnél veszteni, vagy egy általános jó kondira vágysz. Ha viszont izmokat, és erőt is szeretne az ember, akkor általában valamelyik edzőterembe megy el, ahol súlyokkal tréningezi a testét. Legalább is én így gondoltam egy hónappal ezelőttig, azóta…..
Lázár János szépen óvatosan kezdi eláztatni Habony Árpádot. Nem előttünk, mert mi már tudjuk, hogy a miniszterelnök mindenek fölött álló tanácsadója nem ingyen őrizte a Szent Koronát, de lapot sem a saját vagyonából alapított, és az ibizai kiruccanásra sem három műszakban kereste meg a pénzt. Lázár…..
Today05 2016.07.01 16:26:28
@É2I: én azért félnék attól, hogy lézer jani váljon teljhatalmú atyaistenné. igazából vitya óta félek attol, hogy bárki teljhatalmú atyaistenné váljon. power corrupts, absolute power corrupts absolutely